Benimle birlikte çok hamile vardı hatta aşağı yukarı çoğumuz şubat mart nisan gibi doğum yapacaktık
15 Ekim 2022 oğlum 95 cm 14 kilo çıktı geçen ay kontrolde şu an kreşe gitmiyor. 11 tane yeğenim var 8 tanesiyle aynı binadayız 4ü aynı yılın çocukları o yüzden her gün ev kreş ortamına dönüyor konuşması iyi maşallah her şeyi söylüyor ama sadece çok nadir cümle kuruyor
Merhaba bende 15 şubat 2022 de doğurmuştum kullanıcı adınızı hatırladım o zamanda vardınız ama ben çocuk doğunca silmiştim kolik bir bebekti elime alamıyordum ve silmiştim en son oğlum şu an 14 kg 96 cm biraz fazla hastalık sürecimiz oldu bizim bronşitten domuz gribine kadar bütün hastalıkları çekti yavrucuğum şu 3.4 aydır iyi çok şükür kilomuzu yemek düzenimiz yeni oluştu kreşe falan göndermedim seneye kadar düşünmüyorum konuşmaya gelince de hiç susmuyor sürekli konuşma halinde dediğimiz her şeyi tekrar edip bir daha de unutmuyor bu konu da zorlanıyorum kötü bir sözü bilinç dışı söylersem unutmayacak çünkü biliyorum
Ha bir de kardeşimiz var o da 2023 Kasım doğumlu hahahaah ilk doğumdan sonra ne büyük konuştuysam oğlum bir yaşındayken hamile olduğumu öğrendim hemde 2 aylık kardeş kıskançlığı yönünden çok şanslıyım doğduğundan beri kardeşine bir parmak sayısını geçmeyecek kadar anca vurmuştur o da oyuncak yüzünden kıskançlığı yok paylaşmcı bir yapısı var zaten sorun yaşamadık ama ikisine yetişmek çok zordu şu an küçük oğlum 12 aylık ve 2.3 aydır rahatız ilk zamanlar çok ağlıyordum bir şeyi yapsam diğeri muhakkak kalıyordu ama şimdi çok iyi oldu İyiki doğurmuşum tavsiye ediyorum
406,241 soru
12,180,202 cevap
36,676 kullanıcı