0 oy
713 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşiniz ailesinin evi  için sizden habersiz 130 milyar çekerse ne yapardınız?

36 Cevaplar

0 oy
(1,084 puan) tarafından
Canım valla haşlamak gibi olmasın tartışılacak bir lonu
-Reklam-
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Çekemez kendi parası değil sizin paranız sonuçta o faizi ödemek için senden kisacak sen de sus isteyecek
0 oy
(5,088 puan) tarafından
Bunu kardeşime 50 bin kredi çekerken okuyan ben :D
0 oy
(2,355 puan) tarafından
Anne babasına çekebilir ama işin içine kardeş abi abla faydalanacaksa açıkçası eşime yamsitirim ya ama anne baba sahsina iatedigini yapsın karsimam
0 oy
(1,996 puan) tarafından
Çeksin anam çeksin hatta diliyle uçak cekebiliyorsa onuda çeksin ama bana gelip surdan kıs yok sıkışıyoruz çocuklara şunu da  alma derse o dilini kapıya ben sıkıştırırım o zaman.
0 oy
(1,207 puan) tarafından
eşim hiçbir nedenle benden habersiz bin lira bile harcamaz. ben de öyle. 130 binlik bişey için biz net 2 gün konuşuruz hatta. bence ortada ciddi bi sorun ve saygısızlık var. aynısını sen yapsan ne olurdu?
0 oy
(414 puan) tarafından

Bıze 6 trılyon kıtledıler:D

Boşver senınnkoca da kazık yiyince anlar hata yaptığını sen kendını hiç yıpratma

0 oy
(718 puan) tarafından
Simdiki durumumda olsak ortaligi ayağa kaldiririm. Bide soylemeden etmeden çeksin hele.  
0 oy
(9 puan) tarafından
Şöyle imkan varsa ve anne baba yaşlı ya da bi gelirleri yoksa ev için destek olabilir ama önceliği size de danışıp öyle cekseydi keşke çocuklarınız var mı bilmiyorum ama onlardan ya da sizden kisilacaksa o kötü tek çocuk mu eşiniz kardeşleri varsa ortaklaşa masrafı karşılayıp krediye bulasmasaydi çünkü gerçekten faizleri çok ödenmesi sıkıntı oluyor 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Ne yapardım bilmiyorum gerçekten. Başına gelmeden yorum yapmak kolay. Niye haberim olmadığına takılırım, çünkü çok hayati olsa karşı çıkmayacağım için bana da söylerlerdi diye düşünürüm. Benden gizleniyorsa daha kim bilir neler gizlendi derdim. Ayrıca büyük bir meblağ, beni geçtim de çocuğumdan kısmadan ödemesi mümkün değil. Hemen öyle ayrılırım diyemem ama evliliğim ciddi sarsılırdı. Allah yardımcınız olsun 
0 oy
(40 puan) tarafından
Olay çıkarırım. Ailesini aramam bu eşimin yediği bir halt cünkü. Bi kere ben kimim de benim haberim yok? Yoldan gecen biri miyim asker arkadası mı. Gider ailesiyle basbasa oturur o paracığı yer mis gibi. Bana da uzaktan bakar
0 oy
tarafından
130 bine bölerim o kadar da yediremez çocuklarımın evimin rızkını
0 oy
(3,755 puan) tarafından
Çekemez bana sormadan olay çıkar evde zaten de yapmaz böyle bir şey
0 oy
(2,803 puan) tarafından
Tek kelime ile oyarım, kimse kusura bakmasın ama ben karısıysam bir kararı ortak almak zorundayız. 
0 oy
(9,652 puan) tarafından
1 2 bin desen neyse de 130 deyip çekse yine neyse ama bide habersiz 1300000 yere beynini yerim
0 oy
(1,689 puan) tarafından
Yani bu 5 - 10 bin lira değil bunun faizi var o su var bu su var kıyameti kopartırım açıkcası benim haberim olsa bana sorulsa bir nebze sakinlikle karşılarım ama habersizse o borcu burnundan fitil fitil getiririm 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 629 göst.
0 oy
16 cevap 852 göst.
18 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 379 göst.
0 oy
13 cevap 543 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,179 soru