Annelerimiz her şeyi kendi zamanları gibi sanıyor kendi zamanlarındaki yokluktan sıkıntıdan dert yanıyorlar ama bizi kapının önüne atıp kendi ev işini yemeğini yaptığını hiç söylemiyorlarşimdi öyle bir imkan yok maalesef herkes kendi gölgesinden korkuyor çocuğuma zarar gelecek diye bende aynı durumdayım biri 3 biri 1 yaşında iki dk bıraksam savaş alanı oluyor ev gece uyumamaları karı
Tavsiye olarak ortak bir alan seçip gitmeniz iyi bir fikir olabilir çünkü bu devirde tek bırakmak ta birine emanet etmekte iyi bir fikir değil bence hep beraber herkesin kendi başına bişeyler yapabileceği bir ortam sise iyi gelebilir
Allah kolaylık versin 10 yaşındaki biraz daha anlaması lazım okulda nasıl dura biliyor acba??acba bendemi böyle olcak daha 5 aylık bebem var ama bende akşama kadar evdeyim birşeye yetişemiyorum çok işe dalınca kız ilgi istiyor üzülüyorum eşim geç gitiği gün destek verir yada erken evde olduğu gün arda Misafir bebek için geliyor geçen misafir geldi çocuğu bırakmadı kizm uysun 1 haftadır uyku düzeni bozuldu dengesiz yatıp kalkıyor kızma tek zorlanıyorum bide kayın pederim de benle yaşıyor 7/24 benle camiden camiye dibim den ayrılmıyor bı sosyal aktivitem yok anca evde olduğu gün çıkıyoruz havalrda soğuk tek çikamıyorum bebekle benimde piskolojim bozuluyor eşim 3 gündür arabanın bı işi vardı tamire git gel dün kavga etim bana dediği sen çocuğa bakmak da zorlaniyorsun hayır dedim hiç bir eksiği varmı evin çocuğun yada ne zorluklarla baş ediyom evin içinde ne bilicen sadce vaktinde evde değilsin 3 gündür düzenimiz bozuldu allhdan sabahçı oldu kızla vakit gecirim dedi güya nerde))ve bana dedi eskiler nasil bakıyordu senin annen benim annem onca çocuğa nasıl baş etmiş sen bı çocuk la baş etmiyon ağliyon ağlamak değil dedim evde kala kala piskolojim bozuldu kaynatmam bı yanda ve üstüne üstün kocam bana kırıldı iymi ;(merak etme yanlız değilsin benim annemin demedginide kocam diyo
1,486,282 soru
24,298,959 cevap
343,940 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın