+2 oy
1,037 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,532 puan) tarafından

image

image

image

image

evin halineee :woot: ama kocam yap bi gayfe içelim dedi. Kocami her zaman dinlerim. Edep sen ne guzel seysin :woot: 

48 Cevaplar

0 oy
tarafından
Girişsrn 1 saatlik isin var bosver edin daha degerli 
-Reklam-
0 oy
(1,123 puan) tarafından

Ahaha benim mutfakda öyle bide yatak odası dağınık ay benim masa sandalyelerin aynı masam kahve renkli asap sizinki fayyans gibimi eşimde şimdi aramış sen ütü fakan yapma iş yapma ben akşam gelir yardım ederim yok dedim ben yaparım :D

0 oy
(585 puan) tarafından

Afiyet olsun . Ay ben hiç daginikliga teamül edemem çok şükür oğlum 3 yaşında oda aynı :D oyuncaklarıyla oynar snr toplar 

0 oy
(17,914 puan) tarafından
İlk defa kendimden daha dağınık birini gördüm  Afiyet olsun 
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Sen benim evi gör edepsiz mişim dersin :)) 
0 oy
(586 puan) tarafından

Ahahah ilk kez gerçekten dağınık bi ev gördüm oh be :D

Afiyet şifa olsun ☺️

0 oy
(3,603 puan) tarafından

Allah seni ya :D kız ben temizledim ama kahve vaktini yapamadım akşam yapacam keyifi 

0 oy
(812 puan) tarafından
Bu bizim ev.... 
0 oy
(2,473 puan) tarafından

Canım döngel cekti hamileyim die yorulmayayım die kaynanaya ya getirrdim edep sen ne güzel şeysin :D

0 oy
tarafından

Bakarken yoruldum istemsizce canım her sabah bizim evin Halide böyle oluyo :D

0 oy
(3,068 puan) tarafından

Aaaa çok ayıp bana sordun mu canım benim evin hallerini çekerken hahahaha aynı bizim ev valla bizim bide mutfak halısında bişeyler var :) 

0 oy
(1,553 puan) tarafından

Az önce YouTube hesabımda bunla ilgili paylaşım yaptım shshsnsb https://youtube.com/@visnegurme?si=ul2kxJfJSD819P0f

0 oy
(3,888 puan) tarafından
Bende hep benim evim böyle oluyor sanırdım yalnız değilmişim çok mutluyum :D
0 oy
(4,140 puan) tarafından

Sen bide benim evi gör tek toplu yer çocuk odası :woot: odaların yerini değiştirdik eşimle mutfak ve yatak odası yıkılıyor biri gelse rezillik :D

0 oy
(400 puan) tarafından

Asssla bu şekilde duramam ben daha kendıme dağınığım işim bitmiyor diyorum :D valla kocan boşver evi  kahve yap içelim diyorsa  helal olsun benım koca yerde ıkı parça görse  bu evin hâli ne der kocayı nasıl senın koca gibi alıştıra bilirim 

0 oy
tarafından
Eviniz kira mi çok beğendim 
0 oy
(346 puan) tarafından

benim evde şekilden şekile giriyor canim kız 4 yaşında sürekli o evcilik kuruyor bütün minderler sandalyeler her yerde bide vardiyalı çalışıyorum bı hafta gece bı hafta gündüz eşimle supurmeye yetisemiyoruz nabalim sağlık olsun :D

0 oy
(3,587 puan) tarafından
Son halinide atsana edep sen neguzel şeysin☺️
0 oy
tarafından
Vallah kocanın rahatligina hayran kaldım benim kocamda yerde bir kırıntı görse başlar dir dir etmeye 
0 oy
(9,587 puan) tarafından
Tebrik ederim canım bunu atabilmen de cesaret işi afiyet olsun boş ver işler zaten hep var hep var

İlgili sorular

+3 oy
27 cevap 943 göst.
0 oy
7 cevap 270 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,367 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 354 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 434 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu

408,432 soru

12,271,523 cevap

37,604 kullanıcı

Kategoriler

...