Ahaha benim mutfakda öyle bide yatak odası dağınık ay benim masa sandalyelerin aynı masam kahve renkli asap sizinki fayyans gibimi eşimde şimdi aramış sen ütü fakan yapma iş yapma ben akşam gelir yardım ederim yok dedim ben yaparım
Afiyet olsun . Ay ben hiç daginikliga teamül edemem çok şükür oğlum 3 yaşında oda aynı oyuncaklarıyla oynar snr toplar
Ahahah ilk kez gerçekten dağınık bi ev gördüm oh be
Afiyet şifa olsun ☺️
Allah seni ya kız ben temizledim ama kahve vaktini yapamadım akşam yapacam keyifi
Canım döngel cekti hamileyim die yorulmayayım die kaynanaya ya getirrdim edep sen ne güzel şeysin
Bakarken yoruldum istemsizce canım her sabah bizim evin Halide böyle oluyo
Aaaa çok ayıp bana sordun mu canım benim evin hallerini çekerken hahahaha aynı bizim ev valla bizim bide mutfak halısında bişeyler var
Az önce YouTube hesabımda bunla ilgili paylaşım yaptım shshsnsb https://youtube.com/@visnegurme?si=ul2kxJfJSD819P0f
Sen bide benim evi gör tek toplu yer çocuk odası odaların yerini değiştirdik eşimle mutfak ve yatak odası yıkılıyor biri gelse rezillik
Asssla bu şekilde duramam ben daha kendıme dağınığım işim bitmiyor diyorum valla kocan boşver evi kahve yap içelim diyorsa helal olsun benım koca yerde ıkı parça görse bu evin hâli ne der kocayı nasıl senın koca gibi alıştıra bilirim
benim evde şekilden şekile giriyor canim kız 4 yaşında sürekli o evcilik kuruyor bütün minderler sandalyeler her yerde bide vardiyalı çalışıyorum bı hafta gece bı hafta gündüz eşimle supurmeye yetisemiyoruz nabalim sağlık olsun
408,338 soru
12,267,563 cevap
37,510 kullanıcı