Günaydın kizlar. Benim kafama takılan bir kaç şey var bu platform kullanıcılarıyla alakalı. Sosyal medya hesaplarım da var ve sadece tanidigim kişiler beni takip edebilir kadın erkek farketmeksizin. Çocuklarım var ve burda şimdi yazmaktan sahi imtina duyduğum olaylardan dolayı yabancı insanların çocuklarımın fotoğraflarına erismesini istemiyorum. Neyse konumuza gelecek olursak bu platformda insanların pek dürüst olmadıklarını düşünüyorum. Gerek meslekleri ile alakalı gerek yaşam tarzlari ve standartları ile alakalı. Burda su meglegi yapıyorum diyip o kişinin yalan söylediğini de gördük , ortaya çıkmayanlar olduğunu da düşünüyorum neden diye soracak olursanız eğer, bir insan hem yoğun çalışıp hem çocuk bakıp hem hayat şartları çok yüksek olup burda sürekli zaman geçirmez fırsat bulamaz çünkü. Ben calismiyorum çocuğumda küçük genelde evdeyim fırsat buldukça burda kafa dagitiyorum. Asıl sorum şu ki ; insanlar neden bu kadar şekilci ya da neden olmadıkları insanlarin kişiliğine bürünüyorlar? Ben ne isem oyum mesela. İnsanların bana bakıp waaow be ne kadar harika bir kadin demesi benim için de güzel ama sanal bir ortamda yüzünü dahi görmediğim insanlar için geçerli değil bu durum. Olduğum kişi olarak iyiysem kendimle mutluysam bu benim için yeterli. He değilsem bunu değiştirmek için çabalarım. Ki çok da mutlu değilim şuanda kendimi değiştirmeye çalışıyorum . Geliştirmeye ve hayatı çok da verimli ve mutlu yaşamaya çalışıyorum. Bunu yapmayıp rol yapanlar neden buna ihtiyaç duyuyor merak ediyorum açıkçası...