0 oy
844 göst.
Diğer kategorisinde (4,375 puan) tarafından
Günaydın kizlar. Benim kafama takılan bir kaç şey var bu platform kullanıcılarıyla alakalı. Sosyal medya hesaplarım da var ve sadece tanidigim kişiler beni takip edebilir kadın erkek farketmeksizin. Çocuklarım var ve burda şimdi yazmaktan sahi imtina duyduğum olaylardan dolayı yabancı insanların çocuklarımın fotoğraflarına erismesini istemiyorum. Neyse konumuza gelecek olursak bu platformda insanların pek dürüst olmadıklarını düşünüyorum. Gerek meslekleri ile alakalı gerek yaşam tarzlari ve standartları ile alakalı. Burda su meglegi yapıyorum diyip o kişinin yalan söylediğini de gördük , ortaya çıkmayanlar olduğunu da düşünüyorum neden diye soracak olursanız eğer, bir insan hem yoğun çalışıp hem çocuk bakıp hem hayat şartları çok yüksek olup burda sürekli zaman geçirmez fırsat bulamaz çünkü. Ben calismiyorum çocuğumda küçük genelde evdeyim fırsat buldukça burda kafa dagitiyorum. Asıl sorum şu ki ; insanlar neden bu kadar şekilci ya da neden olmadıkları insanlarin kişiliğine bürünüyorlar? Ben ne isem oyum mesela. İnsanların bana bakıp waaow be ne kadar harika bir kadin demesi benim için de güzel ama sanal bir ortamda yüzünü dahi görmediğim insanlar için geçerli değil bu durum. Olduğum kişi olarak iyiysem kendimle mutluysam bu benim için yeterli. He değilsem bunu değiştirmek için çabalarım. Ki çok da mutlu değilim şuanda kendimi değiştirmeye çalışıyorum . Geliştirmeye ve hayatı çok da verimli ve mutlu yaşamaya çalışıyorum. Bunu yapmayıp rol yapanlar neden buna ihtiyaç duyuyor merak ediyorum açıkçası...

30 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Eğitmen vardı öğretmen olduğunu söylerdi. 

Ama her dk uygulamadaydi bı gün soracaktım nasıl bu kadar girebiliyosun diye soramadım. Ben hem çalışsam hem ev işi yapsam iki dk vaktim olmaz
tarafından
Tartıştı bı kaç kişi kovuldu uygulamadan . O da içlerinde miydi tam bilmiyorum
(832 puan) tarafından
egitmenin yorumlarini cok begeniyordum buraya ilk üye olduğunda hamileydi sonra hamilelik iznine ayrildi calismiyordu dogumdan sonrada çalışmıyordu çocuğu 6 aylık olunca felan calismaya basladi o zmanlarda fazla girmiyordu hem ögretmenlik gayet rahat meslek hafta sonları tatil neden giremesiin ki
(9,922 puan) tarafından
Ya anlamadığım şey öğretmen olmadığına nasıl ikna oldular nasıl ispatlandı kadın öğretmen ben kendim takip ediyorum görüyorum
(4,375 puan) tarafından
Ne olduğunu ben bilmiyorum yazin 3 ay girmedim buraya vakit bulamadım. Sadece yalanı ortaya çıktı filan dediklerini biliyorum bunu da yeni ogrendim. Mesleği gerçekse bile ben çok zit konuşmalarına ve hareketlerine tanık oldum. Özel çocuk öğretmeni olduğunu ve meslegini severek yapmadığını şikayetçi olduğunu asilarla alakalı çok gerçekçi olmayan şeyleri iddia ettiğine tanık oldugumu hatırlıyorum. Bence bir egitimci senelerdir yapılan aşıların otizime sebep olduğunu iddia etmez.
tarafından
Öğretmen olmadığını iddaa etmiyorum sadece inandırıcı gelmedi . Öğretmen olabilir sadece sürekli uygulamada olunca bı tuhaflık sezdim
-Reklam-
+4 oy
(4,493 puan) tarafından
Hayat şartının yüksek olması ve internette geçirilen vaktin pek bir ilgisi yok. Yalıda oturup internete girmek için zamanı neden olmasın mesela? Aksine işini gücü yapan yardımcı var, işi kendi işidir rahat edebiliyordur. Meslekler konusunda veya yaşam şartlarını farklı gösterme bazı kişilerde var bu zaten net görünüyor. Yorumlarda bahsedilen kişi örneğin. Öğretmen midir bilmem gerçekten ama yorumlarının çoğunda şunu düşünürdüm gördüğümde, iyi ki benim çocuğumun öğretmeni olmayacak. Yani istediği kadar rol yapsınlar belli oluyor bazı şeyler. Bu aşağılık psikolojisinden kaynaklanan bir durum. Gerçek hayatta değer göremeyen insanlar sanal hayatta kendilerine değer görüp sevildikleri saygı duyulan bir ortam oluşturmaya çalışırlar. 
(4,375 puan) tarafından
Hayat standartlarının yüksek olması derken daha sosyal olmaktan bahsediyorum.  Sürekli gezen Tozan insanlar burayı bu kadar aktif kullanamaz evinde yardımcısı olan insanin zaten çevresi geniştir buraya kadar gelip gideni olur olmaz yani sürekli vakit ayıramaz sosyal medyaya ve hiç tanımadığı insanlara. Ben böyle düşünüyorum benim fikrim katilmayabilirsiniz saygı duyarım. Ornegimdeki kendini tahmin ediyordur diye düşünüyorum. Sizin belirttiğiniz   kişiyi ben zaten kale bile almiyordum açıkçası. Öyle bir eğitimci var ise de hayatımızda evet evlatlarımıza uzak olsun.
+3 oy
tarafından

Hayal dünyaları çok geniş aşko birak oynasınlar biraz :D

(4,375 puan) tarafından
Aynen balım gece uyumadım hiç. Geçen gün  de yazmıştım kafamda birşeyler var diye, öyle bu da aklımdayken yazayım dedim amaç ne merak ettim doğrusu. Ben de çok meraklıyım malesef :)
+2 oy
(1,783 puan) tarafından
Ben burda kimsenin" vaov"  denilecek bir hayat tarzı olduğunu düşünmüyorum herkesin avantajlı yaňı varsa dez avantajida var en fazla bir mrslegi olur para kazanır bu yani.kimse kimseden ne eksik ne fazla ✓Bence✓
(4,375 puan) tarafından
Keşke kar yağsa ya İstanbul'a o da yağmıyor artık :(
(1,783 puan) tarafından
Kız eskiden kardan tünel kazardik camiye eşim gidebilsin diye1 yıl önce filan iade ekmegide orda yapmayı öğrendim zor oluyor memurluk bı orda bisurda
(4,375 puan) tarafından
Tabi zordur ya ama istanbula da yağsa her yer bembeyaz olsa ne güzel olur :)
(1,783 puan) tarafından
Otur oturduğun yerde:D  her zaman soyledigim bir söz vardır kar garibanın sırtına yağarken zenginin kabanina yağması kadar zalım dünya sevmiyorum kar ben
(4,375 puan) tarafından
Doğru canım ama boş soğuğu da ben sevmiyorum nerde o eski kışlar :D
+2 oy
(17,743 puan) tarafından

O değilde her dakika başı uygulamada olanlar var onların evi işi gücü yok mu ya anlamıyorum bunu 5 sendir kullanıyorum uygulamayı anlayamadım ben:D

(4,375 puan) tarafından
Evet ya ben o kadar vakit ayiramiyorum malesef :)
+1 oy
(562 puan) tarafından
Hiç öyle kendimi değiştirme gibi bir çabam olmadı ama öyleleri var burda maalesef 
(4,375 puan) tarafından
Aynen canım neden gerek duyuyorlar tuhaf doğrusu
+1 oy
tarafından
Demekki gercekten ihtiyaclari var buna hayal dunyasinda yasiyan insanlar onla ..bu kadar büyük platformda oylelerininnolmamasi mumkunsuz bir sey ..her kes bizim kafamizda degil ..dusunceler tamamen farkli
(4,375 puan) tarafından
Aynen haklısın sadece amaç ne merak ettim ego tatmini mi yani. Gerçi onda da tatmin ettikleri şey bile kendilerinin değil :)
(19,504 puan) tarafından
Kız mumkunsuz ne doğrusunu unuttum ahdbsbsbs
tarafından
Ahahaahh ..yirtildim ...ay turkcesini unuttum bende :)
+1 oy
(17,914 puan) tarafından
Psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum ben öyle insanların neysem oyum o olmalıyım.
(4,375 puan) tarafından
Yani onun altında da bir travma yatıyor olabilir aslinda
+1 oy
(12,616 puan) tarafından
bahsettiğin durum kişilik bozukluğu ve toplumumuzda çok yaygın maalesef. sosyaş medya vs sayesinde bazılarını farkedebiliyoruz. burdaki insanlara gelince bence fazla ciddiye alınacak bir durum yok. herkes kendi çalıp kebdi oynuyor :) 
(4,375 puan) tarafından
Ciddiye almıyorum canım sadece merak ettim. Kavga gürültü filan kaldiramam zaten kim ne düşünürse düşünsün ortada bir haksızlık olmadığı sürece cevap dahi vermem zaten kızım tüm enerjimi emiyor burda kafa dağıtmaya giriyorum :)
(12,616 puan) tarafından
kafa dağıtmak lazım zatenkavga gürültü her yerde var, bari burda olmasa
(4,375 puan) tarafından
Aynen öyle bakıyorum bazen kaos cikicak uzaklasirim gerçekten hiç tanımadığım insanlar için tartışıp kendimi hiç geremem :)
+1 oy
(1,471 puan) tarafından
Gerçek hayatta olmak isteyip olamadiklarini burda nasılsa kimse tanımıyor diye öyleymiş gibi gosteriyolar ne gerek var hiç anlamıyorum 
(4,375 puan) tarafından
Evet ben de onu anlamıyorum cidden tel kapandiginda sen o kişi degilsinki
(1,471 puan) tarafından
Hatta burda bazıları var tüm kinini buraya kusuyor hayattan zevk alamayan sorunlu kişiler bence bunlar. Boşver hiç takmamak düşünmemek lazım hayal dünyalarında yaşasınlar
(4,375 puan) tarafından
Aynen canım ben de bir süre ara vermeyi düşünüyorum belli ki etkilenmisim hiç gerek yok :)
+1 oy
(418 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bencede bazı kişiler yorumlarda bile farklı mesela biri bişey dese hemen onunla aynı fikirde oluyorlar falan bence hiç doğal değiller bende post açtım hacamamı eşim hesaplıyor diye 1000 tl milyon dolarlar gibi değerlendirme yaptılar yok onlar biriktirirmiş yok onlar zengin olsalar bile harcamazmış biri bişey atınca bir yıpın koyun sürüsü peşinden gidiyor zaten çok farklı düşüncedeler o zaman internette kullanmasınlar telefonda kullanmasınlar kenara atsınlar parayı :D
(4,375 puan) tarafından
Herkesin bütçesi farklı canım ülkenin ekonomik durumu cidden çöp insanlara fazla gelmiş olabilir ona birşey diyemem. Benim için sadece yemekse bir tık yüksek çünkü burda en iyi yiyeceğin yemek maks 600 filan tutuyor ama içerisinde başka şeyler varsa bir sey diyemem ama bu devirde 1000 lira para değil malesef
(418 puan) tarafından
Tamam
+1 oy
(3,611 puan) tarafından
Bana da saçma geliyor ama bence kendilerini öyle tatmin ediyorlar. Bir gün mutfak tezgahımı paylaşıp fikir almak istemiştim kadının biri benim tezgahı nasıl gömdü ama yok öyle yok böyle diye ardından gelen bütün yorumlar o denli yorumdu. Sonrasında biri alıntı olduğunu paylaştı ne gerek vardı ki kendi egosunu hayal dünyasıyla tatmin etmeye çalıştı bence. Ondan sonra burayı kaale almamaya başladım 
(4,375 puan) tarafından
Evet kesinlikle bazen görüyorum bunu saçma sapan bir cevaba saçma şekilde herkes alkış tutuyor :)
(3,611 puan) tarafından
Karakteri oturmamış insanlar genellikle onu yapanlar diğerlerine göre yorum yapıp gruplaşıyorlar
+1 oy
(6,947 puan) tarafından
Ben o insanların kompleksli ve mutsuz olduklarını düşünürler 4 yıldır burdayım ilk gün ne isem şuandada oyum çünkü neyse onu yazar onu paylaşırım değişen ufak tefek şeyler illaki oldu ama oda hayat rutininden kaynaklı dediğin gibi burdakiler bana vayy be ne zengin yada nede akıllı dese benim için bir şey ifade etmiyor şu varki bazen manevi olgulardan yücelten insanlar oluyor bu hoşuma gidiyor açıkçası diyorum ki sanalda olsa samimiyetimi anlamışlar 
(4,375 puan) tarafından
Aynen öyle canım farklı bir tablo çizmeye ne gerek var ? Telefonu kapatınca gerçeklerle yuzlesiyorsun sonuçta :)
+1 oy
(15,629 puan) tarafından
Bazıları hayal ettiklerini yaşiyor gibi yapiyorlar. Sosyal medyam yok, burda kendimi yada hayatımı paylaşmıyorum. Whatsappta bile durum paylaşmam. Kimsenin hayatımla alakali bişeyleri bilmesine gerek yok. Bilmesi gerekenler zaten yanımdalar. 
(4,375 puan) tarafından
Valla benim x insta filan var ama dediğim gibi sadece tanidiklarimi takip ediyorum bir de düzen temizlik dekorasyon sayfaları filan başka asla fenomen filan hiç birini etmem hiç birini merak etmiyorum umrumda bile değiller :)
+1 oy
(7,465 puan) tarafından

Neysem oyum.  Yalanla dolanla isim olmaz. 

(4,375 puan) tarafından
Anlıyorum canım :)
+1 oy
tarafından
Onlar bence kendilerini tatmin ediyolar aslında olmayıp ama meslek sahibiymis gibi yada vb olmalarini göstermeleri anca kendilerini avuturlar valla neysem oyum yalanimda yok olan kişiler de vay hallerine ne diyek
(4,375 puan) tarafından
Aynen canım Allah yardımcılari olsun inşallah kavuşurlar hayallerine
tarafından
Adı üstünde hayalde kavussunlar :))))
(4,375 puan) tarafından
:))))
0 oy
(11,446 puan) tarafından

Yani tanımadığımız insanlara yalan söyleyerek ne geçebilir elimize çoluk çocuk sahibi kadınların o denli yalan söylemesi bana da çok saçma geliyor 

(11,446 puan) tarafından
Herşeyden önce iyi bir anne olmak şuan ki ilk hedefim :) sonrası Allah kerim:)
(2,165 puan) tarafından
Bahsettiğiniz kişi kim kızlar
(11,446 puan) tarafından
Benim aklımda bir iki kişi var ama şuan genel konuştum
(4,375 puan) tarafından
İsim vermek istemiyorum açıkçası bazen gözüme batan kişiler oluyor ama kimseyi de rencide etmek istemem eğer herşeyi fossa :)
(2,165 puan) tarafından
Ay çok merak ettim ☺️
0 oy
(3,930 puan) tarafından

Ben buraya kafa dağıtmaya geliyorum yalan dolanla işimiz olmaz bee bacım kime ne beğendirelim ki neysem oyum valla bu çaba işine giren hiç bir zaman mutlu olamaz bazen hiç giremiyorum misafirden dolayı ama fırsat buldukça gelirim kim var kim yok diye :angel::D

(4,375 puan) tarafından
Canım normal olan o ben de dün dusundum bunları neden düşünüyorum diye belki de bu ortamı ciddiye aldım ve gıcık oldum o yüzden silmeyi bile düşünüyorum hesabımı açıkçası
(3,930 puan) tarafından
Wiii niye kız
(4,375 puan) tarafından
Yani bunu merak ettiğime gore etkileniyorum demekki istemeden canım vaktim de çöpe gidiyor gibi oluyor
(3,930 puan) tarafından
O da olabilir haklısın
0 oy
(748 puan) tarafından

Yani buraya kafa dağıtmaya geliyoruz ben mesela hep bebek bakımında zaman geçirirdim bilgilenmek için. Sonra burayı gördüm bı bakayım dedim. İşte yabancı insanlar diye sende demişsin, gerek meslekleri gerek hayatı sana yabancı. Ben şahsen yüzünü görmediğim insanlar için niye hayatımı olmasından farklı anlatayım. Hepimizin var hayatında sorunlar maddi manevi yani. Yaşam standartlarımız yüksek olsa da düşük olsa da var. Burada kocamda kocam diye yapılan paylaşımlar gördüm çoğu kişide birbirini taniyor isimlerini biliyor vs vs. Bunlar asıl bence tetikliyor bu durumları. Bu günümüz insanlarının çoğunda var "üstün olmak". Oysa bir cogumuz evde bebegimizle ilgilenen ve bu uygulamayı iki birşey öğreniriz diye kullanıyoruz. Adı bebek bakım ya :) şahsen ben öyle kullanıyorum yani. 8 aydir kullanıyorum ne özel bir konuşmam ne kimseyi tanıdığım yoktur. 

(4,375 puan) tarafından
Ya niye öyle dedin benim de öyleydi topluyorum baya kafayı :)
(748 puan) tarafından
Benimkide toplu da yaşlandım vallahi ya kızımda çok sağlık problemi yaşadım biraz hevesim öldü benim :) ruhen yaşlandım yani. Bir gecede saçlarım beyazladi :D olur gider canım sağlıkla buyusunler biz bı ara yine toparlariz bebeler sağlıklı olsun yeter ki D
(4,375 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ya üzüldüm valla sağlık olsun evet gerisi hiç önemli değil en kötü yutariz antidepresanlari kahvemizi içeriz ya da antidepresan niyetine bir kahve :)
(748 puan) tarafından
Hiç yani :) bir kahve yaralarımızı sarar boşver
(4,375 puan) tarafından
Aynen öyle :)
0 oy
(13,050 puan) tarafından
Len deneme sınavındayım ahhahshs ben boşluk buldu mu bakıyorum :) zaten benim mesleğin pek şekil şukulu da kalmadı ya :,)
(4,375 puan) tarafından
Size saygımız sonsuz hocam iyi dersler :)
(13,050 puan) tarafından
Sağol çiçeğim takılıyorum sevgimiz baki ❤️
(4,375 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,030 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde Huysuz Prenses (1,447 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 465 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Minik1mucize_ (383 puan) tarafından soruldu
0 oy