0 oy
188 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (49 puan) tarafından
Daha önce erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim 13 gün sonra şimdi 30 haftalık hamileyim ama 28.ci hafta bebeğimin kalbinin sol tarafinin gelismedigini öğrendik doğar doğmaz 2 ameliyat olacak riski çok yüksek yaşayan bebek sayısı çok az başarılı geçerse 3 4 ay yogun bakımda kalacak nolur dua edermisiniz kimin duası kabul olur bilinmez doktorlar yanılmış olsun Allah bize bağışlasın sağlıklı bir bebek olsun 9 10 doktora gittim öleceğini bilgidin çocuğu taşıma sonlandiralim dediler Allah rızası için çok caresizim

9 Cevaplar

+1 oy
(2,207 puan) tarafından
Sakın srese girme ALLAH o kadar buykki benim oğluma doktor dedi engelli bı sürü dey dedi kalbi delik bagrsagi gekismemis delik senin çocuğun engelli doğacak RABBİM e binlerce kez şükürler olsun sağlıklı doğdu gönlünü ferah tut 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim 41 yasin oku 
0 oy
(8,198 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun . Yakın arkadaşımın kardeşi hamileydi. Bebek kalpten rahatsızdı 5.ayinda anladılar ana karnında.. neyse kız ben aldirmicam bebegi neolursa olsun dedi . 6. Ayda gelişimi durdu bebegin . Acilen sezeryana alındı . 3 ay kuvezde kaldı bebek çıktı çeşitli ameliyatlar oldu . Çok şükür 1.5 yaşında suan . Yaşamaz demişlerdi mucize oldu. 

Gün doğmadan neler doğar :)

0 oy
(909 puan) tarafından
Allah evladınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alıp, bu kötü günleri unutturacak güzel mutlu günler, ömürler nasip etsin inşallah. 
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşAllah sana.. 
0 oy
(643 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin inşallah canım eminin çok zordur duadan hiç vazgeçme 
0 oy
(54 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, şifasını versin.
0 oy
tarafından
Allah'ın dediği olur canım Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah canım benim ya ❤️
0 oy
(926 puan) tarafından
Allah sifa versin Allah yardimciniz olsun

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 373 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gul karaaa (823 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 144 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 431 göst.