+1 oy
1,711 göst.
önce Aile kategorisinde (5,887 puan) tarafından

image

Hayatınızda en üzüldüğünuz an neydi diye sorsam ne dersiniz??

Bnm amcamın kızı dogum yaptı 2.5 yıl önce.  Dogumda çok zorlanmış yasida 40 falandı.  Bebek 1 hafta yaşadı sonra öldü.  Otopsi falan yaptılar ama bisi çıkmadı.  Doktor ihmaliydi . 

En cok üzüldüğüm an buydu . Bnmde oglum var belki ondandır :(

66 Cevaplar

0 oy
önce (7,591 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Annenizi pazartesi günü hortumdan ayircagiz ertesi güne evine çıkabilir dediklerinde heyecanlanıp pazartesi akşamına her  şeye hazırlıklı olun anneniz bize yanıt vermiyor yorgun bakıma ikiser kişi sabah akşam gelip ikna etmeniz lazım illa ki sizi duyacaktir dediklerinde yere kapanıp ağladık kardeslerimle. Çok zor çok imtihan dolu günlerdi ...

Bebeğim 45 günlükken ateşlendi diye belinden sıvı aldilar parçalandı çocuğum ağlamaktan o kapida ağlamasını duyup engel olamamak... 10 gun hastanede yattık iyice hasta ettiler yavrumu halbuki ateşi sadece 37.5 tu. 

Diğeri de bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendiğim kürtajla sonuçlanan gebeliğimdi...
önce (5,887 puan) tarafından
Allah sabır versin
-Reklam-
0 oy
önce (12 puan) tarafından
İlk evliligimde kaçarak evlenmistim ailemi herşeyi birakip herkesi yıkarak bana İlk şiddet uyguladiginda boşluğa düşmüştüm cok kötü caresiz hissetmistim ozmn dedimki senden bosanicam ve yaptım 
Hayırlısı diyelim. Kimse başına neler gelecek bilemez
0 oy
önce (162 puan) tarafından
En üzücü ve korkunç anım tecavüze uğramaktı
Buna nasıl cevap verilir bilmiyorum ama kaç yaşındaydın yakınlarında paylasabildin mi merak ediyorum
7 yaşındaydım paylaştım üstüne şiddet gördüm
önce (1,346 puan) tarafından
Allah kahretsin. Kim yaptı bunu nerde şu an inşallah o da yaşattığını yaşar.
Yaa çok kötü
Öz amcam babamın kardeşi
0 oy
önce (1,464 puan) tarafından
Bende ablamın dogumuna girmiştim en guzel anlatına şahit olmuştum bebegi sevmiştim öpmüştüm altını bile değiştirdim 24 saat sonra bebegimizi kaybettik, canım Sevdem pembe yanaklım inşallah cennette buluşuruz :(((
O neymiş canım nerden aklına geldi takmak, kız biliyomussun iste sübyan ne diye neden sordun
Hocaya yazdirdialr kaynanamlar hamileyken taktım bebek dogunca besige tak dediler

Ben bebegin sübyan yüzünden ölmesine şaşırdım
Öldürüyor bir sürü düşük de yaptırıyor Allah belasını versin onun, kaynanalarda bildigi icin nolur nolmaz demişler
Cennette bulusursunuz inşallah
Aminn canım cok sagol
0 oy
önce (14,186 puan) tarafından

Hayat nasıl bir şey 7 Nisan 2022 de bende oğlumu doğurdum :(

O bebeginn ölümü 7 nisan . Doğumu 31 .mart .

bnm oğlumda 28 martta doğdu.....
0 oy
önce (487 puan) tarafından
6 Şubat depremi o onbesgun yaşadığım çaresizlik ve koeku
Enkaz da mı kaldin
Yok evimiz hasar aldı giremedik üç gün sokakta geri sağda solda yattik
Evet sonradan yine çok deprem oldu oralara
Çok kötü günlerdi
0 oy
önce (2,062 puan) tarafından
Kardeşimin ölüm haberini aldığım andı:((
Amin sağol canım
Neden vefat etti rabbim rahmeti ile muamele etsin
Nöbet geçirdi canım ambulans çağırdık hemen yolda kalbi durmuş, tabi ben o ara eve gelmesini bekliyordum duyunca şoka girmiştim ama o an hep aklımdadir :((
Epilepsi hastasimi
Evet canım
0 oy
önce (1,261 puan) tarafından
12 yaşımda büyük bir iftiraya uğradım akrabalarım sayesinde herkes bir veri koymuş onlara göre hamileymişim( yengemde bacaklarımı karnıma toplayıp oturmuşum, babaannem *** geri göbek ileri demiş kiloluydum epey ortaokulda 60 kilolara çıkmıştım tombul görünüyordum bir akrabamıza da annem bizim kız bezlerini bize yıkatmiyor demiş hepsi toplanıp hakkımda karar vermişler) ve bu her yere yayıldı ben bir gün okula giderken herkesin bana acayip bakmasindan ve peşime adamların takilmasindan biseylerin ters gittiğini anladım sonra öğrendik işte, ölümden beter biseydi  intihar etmeyi dusundum ama inancim vardi bilinçliydim.Ve ben kendimi ispat peşinde kendimi korumakla geçirdim hayatımı. Çocuk olamadım genç olamadım... 
Ayrıldım, üniversite okudum, atandım, evlendim çocuğum oldu, yeniden üniversite okudum, yeniden atandım, yeniden çocuğum oldu maddi olarak sıkıntım yok çok şükür ama işte illa hasarı var tüm hayatımı etkilediğini düşünüyorum
önce (258 puan) tarafından
İmtihan dünyası işte çok güzel bir şekilde atildan kalkmissin ya helal olsun
Ama küllerinden doğmuşsun. Öldürmeyen acı hep güç vermiş sana ;))
Tabiki bunlar hiç kolay olmadı hatasız olmadı bedeller ödeyerek oldu hep. Mesela insanî ilişkilerim de problem var hiç daimi arkadaşım yoktur illa bir yerde bozulur guvenemiyorum tabi kimseye en yakinlardan zarar gören biri olarak üstünden 20 yıldan fazla geçmesine rağmen. Su an ki eşimi bile bu olaylara binaen seçtiğimi düşünüyorum ve doğru bir hamle değildi
Daha kötü sonuçlarda olabilirdi ama .
0 oy
önce (4,058 puan) tarafından

9 yaşındayken evin terk erkeği tek dayımı kaybetmek ardından 14 yaşımdayken annemi kaybetmek ve 17 yaşında anneannemi kaybetmek hepsi birbirinden acı hepsi birbirinden ağır :'(

Mekanları cennet olsun.  Allah sabır versin
önce (4,058 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
önce (928 puan) tarafından
Cocuklugumu yaşayamadım okul giderdim calış kan bir ogrenci oldugunu icin birde okul sevdiğim icin okula tehtid edem bir babam vardi bir arada cantanı ateş atacaktı son anda engel oldum kıx kardeşim zorla birine verdi hayatını kararttı cok uzuluyrl kız kardeş annem dese hic birşey umrumda degil babam yanında olsun ister olelim ana cok sukur ben annem gibi anne degilim yemem yediririm geymem gwydiririm ne istese alıyorum eşimde cok şukur iyidir ben ne desem tamam der kızımın elindem tutarım herşey ragmen ama annem oyle degil ben evlenmicem dedi kız kardeş demedi annem yok istemiyo kızım hayattı kararmasın kocası yanında olsun ne oluyorsa olsun dogumum var ocak sonunda gel diyorum babamı bırakamıyor 50 yaşında insan hayla da anlamadım ilk gunki gibiler  yemin ederim eşimle 2 aydır ayrı yatıyoruz hamileyim affedersin özel hayat yok onlar 8 cocuk maşallah 
Olsun ayrı yatmayın yinede
0 oy
önce (1,850 puan) tarafından
Ameliyat olduktan 2 gün sonra kanser olduğumu öğrendim. İnternete bakınca 4-5 yıl ömrüm kaldığını yazıyordu bu türde. İkinci üzücü günüm bu. Bu arada çok şükür atlattım sayılır ve şükürler olsun ki 5 buçuk yıl oldu

İlkide babamın vefatı. Pazar gecesi bile rüyamda yeniden yaşadım bunu. Hiç geçmiyor sadece tazeleniyor
Allah şifa versin sana

Mekanı cennet olsun babanın
önce (1,850 puan) tarafından
Amin tüm hastalara inşAllah
Allah razı olsun ❤️ Aminn
0 oy
önce (3,011 puan) tarafından
Bir çok üzüntüm var hepsi de evlatlarım ile ilgili Rabb'im gönlüme ferahlık versin
Amin.

Allah bütün çocukları korusun ve hayırlı ömürler versin
önce (3,011 puan) tarafından
Amin inşallah ♥️
0 oy
önce (828 puan) tarafından
1.  Lise 1 deyken rahmetli dedemin ölümü co sarsmıştı. Meğer ciğerleri iflas etmiş kimseye dememiş herkes öğrendiğinde çok geç kalınmış 3 gün yoğun bakımda kaldı sonra vefat etti gece gelmişti haberi dayım ilk önce annemi arayıp haber vermişti annemin o haykırışi teyzem 2 ev yanımızda oturuyordu gecenin 11 i ikisinin haykırarak sokakta yere çöküp ağlaması onu asla unutamam

2. Unv deyken eski sevgilimin ölüm haberini almıştım. Başka şehirde okuyordu. işin kötüsü beni bir gün önce aramıştı çok çok kırgındım diye açmadım defalarca aradı. Hiç aklıma gelmezdi meğer intihar edecekmiş ondan aramış. Sabah haberi gelince resmen yıkıldım ailesi cenazesine katılmama izin vermedi daha sonra tek başıma gitmiştim mezarına.

3. De ilk gebeliğimde 11 haftalık bebeğimi kaybetmiştim 10 gün olmuş içimde kalbi durali doktor acil kürtaja deyince her yerim uyuştu odadan çıkıp duvarın kenarına çöküp ağlamıştım eşimle. Çok heveslenmiştik çünkü. Daha öğrendiğimiz andan sürekli konuşurduk onunla hayal kurardık flan. Çok şükür su an 2 buçuk yaşında oğlum yanımda uyuyor. karnımda da 5 aylık kızımı bekliyoruz 
Sevgili olayına çok üzüldüm öncelikle. Helallik alamadan gitmesi belki ömür boyu vicdan azabı cektirecek sana ......

Mekanları cennet olsun  vefat edenlerin
Arkadaşımın dediğine göre helallik için değil de belki onu vazgeciririm yine barışırım  diye aramış hatta not bırakmış bana intihar ederken. 3 senemiz geçmişti lisede sevgili olarak. En büyük vicdan azabı bu bana. Belki inadı bırakıp açsaydım şu an yaşıyor olurdu
Ahirette hesaplasirsiniz;((((
İnşallah canım Mekanı cennet olsun Allah günahlarını affetsin
0 oy
önce (9,495 puan) tarafından
Bebeğim elinde eşimin morgdan çıkışı çok acıydı rabbim sabrını veriyor.

Şuan istismar postlarini görünce daha da canim yandi
Ayne.n bnmde ..
Allah sabır versin size
önce (9,495 puan) tarafından
Allah razı olsun balım
0 oy
önce (71 puan) tarafından
Bazı postları okuduktan sonra gereksiz üzüntüler yaşamışım diyorum Allah kimseye kaldirmayacagi dert vermesin biraz önceki postan sonra kanjm dondu çok kötüyüm şu an 
Bende oyle
önce (71 puan) tarafından
Ah kardeşlerim çok üzüldüm çok meğerse derdimiz yokmuş
0 oy
önce (103 puan) tarafından
4.ayımda suyum gelmişti doktor hemen alman gerekiyor seni zehirler  yoksa demişti 

Ondan öncede 2 aylık gebeyken bebeğimin kalbi durmuştu.q hafta aldırmadım bebeği 

Sonra kontrole gittim kalbi hala atıyordu annemden başka kimse yanımda durmadı eşimin ailesi cahillikle suçladı üstüme geldiler sonra suni sancıyla düşürdüler  diğer gün bebeğimin ölüsü elimde çıktım hastaneden 

O gün kadar kendimi çaresiz hissetmedim 
Allah sabır versin;((((
0 oy
önce (184 puan) tarafından
Babamın öldüğü gün ve yoğun bakımda kısık gözlerle son kez bana baktığı an :( 
Mekanı cennet olsun inşallah.  Üzüldüm:(((
önce (184 puan) tarafından
Amin inşallah tüm ölmüş  yakınlarımızın mekanı cennet olsun:(
0 oy
önce (1,773 puan) tarafından
Bebeğimin melek olduğu zaman şimdi olsaydı şubat 25 te 5 yaşına girecekti kızım meleğim o kadar çok özlüyorum ki onu keşki bırakmasaydı beni 
Cennette buluşursunuz inşallah;((
önce (1,773 puan) tarafından
İniallah
0 oy
önce (1,482 puan) tarafından
İlk bebeğimi kaybetmem dünyam yıkıldı 27 Eylül 2021 de kürtaj oldum karnımda ölmüştü covid olmuştum bebeğe kan gitmemiş kalbi durmuştu 2.de 6 Şubat depremi resmen mahşer yeriydi binamız beşik gibiydi duvardan duvara bizi çarptı kaçmaya başladık kucağımda 5 aylık bebeğimle ölüyoruz bizi bırakma diye bağırıyordum merdiven ayaklara yıkıldı kaçarken sonra çıktık bebeğim 2 gün aç kaldı ve 2 gün boyunca tek bezle kaldı bez kaka çiş doluydu çok çaresizdim bağırıyordum emziren anne varsa Allah rızası için yardım etsin diye
Ayy çok üzüldüm. Sizin çektiğiniz acılara günlerce seyirci kaldık tvden izledik ;(( nefes alamadim evimde otururken. Bizim köylüler cuvallarca odun yolladılar deprem bölgesine . Ağladık üzüldük
O yardımlar bize gelmedi hiç biliyor musun günlerce yiyecek ekmek su yok annem yalvarıyor nolur 1 damla su verin diye evler gitti marketler yok yardım tırları hava şartları nedeniyle gelmiyor gelenleride eşkıyalar kapıyor annemlerin evi tam yıkılmadı ama çöktü ve yamuldu biz o eve çıkıp yiyecek ne kaldı diye baktık herşey kırılmış dökülmüş elektrik yok Su yok ahh ne günlerdi ya günlerce araba kaldık yakıt vermiyorlar arab buz gibi evladım varsa daha zor 5 aylık bebe lahana gibi giydirdim
Ayy çok üzüldüm. Bebeklere çocuklara herkese çok üzüldük o an . ALLAH BIDAHA YASATMASIN İNŞALLAH
Amin canım hiç kimseye yaşatmasın
0 oy
önce (5,998 puan) tarafından

Hangi birini anlatayım ki :(

Ailenle aranız bozukmu mesela
Mekanı cennet olsun abinin.

Bnde yatcm iyi geceler

İlgili sorular

0 oy