+2 oy
3,045 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Selamun aleyküm kızlar 7 yaşından 15 yaşına kadar amcam tarafından tecavüz edildim yazarken titriyorum çok özür dileyerek yazıyorum arkadan zorla ağzımı kapatıp yapardı ağlardım korkudan ben akşam oldu zman özellikle aklımdan çıkmıyor evet evliyim cocukalrim var ama aklıma geliyor böyle elim ayağım titriyor ağlıyorum rhatalmak için sokakta akşamlari mesela tek başıma korkuyorum çıkmaya insanlar bakıyor sanki bana zarar verceek miş gibi hissediyorum şuan 22 yaşındayım çocuklarım var evet evliyim ama sanki dün gibi sürekli aklımda her zamn şükür eden bir insanım ama yaşadığım dan dolayı niye dünyaya geldimj sorguluyorum şuan ağlayarak yazıyorum neden tüm kötu seyelr cocukalrin başjna geliyor şuanda o kadar bebek çocuk tecavüzden öldü o haberler bana hep geçmişimi hatırlıyor boğazım düğüm düğüm paylaşacak kimsem yok buraya içimi dökmek istedim

61 Cevaplar

0 oy
(339 puan) tarafından
Aynı yaştaymışız bende tacize uğradım okula gittiğim yıllarda 

Korkum benı eve kapattı okul hayatım bitti sosyal hayatım bitti 

Erkeklerden korktum.ama zamanla bununla savaşmayı öğrendim.çünkü anne oldum onun için güçlü olup cesur olmam gerektiğini anladım.bizi bizden kimse koruyamaz.başımıza gelen bizim suçumuz degil.ben Allahın adaletine güveniyorum zamanında bize acımayanlara bende ahirette affetmeyeceğim.Allaha sığın canım 
(249 puan) tarafından
Allah'a sığınıyorum adaletine de sonsuz güveniyorum buda bizim sınavımjz mış ama tranva kaldı bana
-Reklam-
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Çok zor bir durum özellikle aile üyeleri tarafından tecavüze uğramak. Bende tecavüze uğradım ama aile üyelerimden  birisi değildi. Bende tek başıma atlattım aileme anlatamadım intihara bile kalkıştım daha liseye yeni gidiyordum. Azda olsa seni anlıyorum ama suç bizde değil kendimizi suçlamayalım. 22 yaşındayım bende. Hayatım zehir olmuş hissediyordum. Çok zor durumlar ben atlattım Allah'a şükür. Rabbime havale ettim. Umarım sende atlatırsın bu psikolojiyi :(
(249 puan) tarafından
Umarım bende atlatirim ama unutacak gibi değil tranva bana ömür boyu bir yabancı olsan belki bu kadar aklıma gelmezdi bilmiyorum senin adına da çok üzüldüm Allah belasını versin inşallah her kimse
(7,722 puan) tarafından
Ailene neden anlatamadin kendinimi suçladın ? Nasıl başına geldi acaba seni uzmeyecekse anlatır mısın ? İki kızım var böyle şeyleri okudukça aklım çıkıyor :(
(249 puan) tarafından
Başa tutturdum okuyun bacım alt üst du evimiz sürekli ailemle onalr iç içe yaşıyorduk aileme anlattim üstüne dayak yedim durmadan bana dediler yaptıysa yaptı niye şikayet ettin
0 oy
tarafından
Ay allahim gercek mi bunlar kiz allahim sen evlatlarimizi koru allahim gurdigine pisman oldum siteye ah kiyamam ben sana yaaa 
(249 puan) tarafından
Gerçek neden yalan söylim yalan söylesem günahtan başka ne kazanırım ki hepsi gerçek daha bunlar yarısı
0 oy
(3,322 puan) tarafından
Küçük yaşta neler yaşamışsın ailende de amcan kadar kötüymüş 12 yaşında çocuk ne bilir ki böyle bir şeyide uydursun aklından sonrada küçük gelin olmuşsun sanırım 15 yaşında  neler yaşamışsın çok üzücü Rabbim sana bunu yaşatanları hem bu dünyada hem ahirette perişan etsin inşallah çocuklarının kaderi güzel olsun inşallah 
(249 puan) tarafından
12 değil 7 yaşındayım 15 yaşında evet evlendim mecbur evlendim hala bana biseyelr yapma cabasindaydı evlendim kurtuldum ama çocuklum gençlim hepsi gitti
0 oy
tarafından
Allah'ımm çok korkunç bir şey yaaaa
(249 puan) tarafından
İnsan başına ne gelecek bilemez buda benim sınavım
tarafından
Çok üzüldüm senin adına   Allah belasını versin inşallah
(249 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,723 puan) tarafından
Sana kocaman sarılıyorum kardeşim lütfen yardım al yoksa her hatırladığın da aynı duyguları yaşarsın. Unutulmaz ama hafifler... 
(249 puan) tarafından
Benimde birjne sarılıp Güngör hüngür ağlamak istiyorum sessiz sessiz ağlıyorum çocuklarım uyuyor korkmasinlar diye
tarafından
Canım üzülme çocuklarına sarıl üzülme demek basit kalır ama güçlü ol senin suçun yok inşallah psikolojin düzelir Allah kahretsin o ailenide Allah bildiği gibi yapsın
(249 puan) tarafından
Amin inşallah ama kötüye birşey olmuyor Rabbimin adaletine güveniyorum ben cocukalrim benim için büyük sabır onalr bana güç ve sabır veriyor
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Bu konuyu eşin biliyor mu umarım bilmiyordur erkeklere pek güven olmaz mağdur da olsan lafını yapar. Nasıl bir aile seninki küçücük çocuk yalan mı söyleyecek hem makattan olduğu da belli olurdu muayene de?
(249 puan) tarafından
Makattan muayene bile etmediler sadece özel bolgemden ettiler canım çok yandı ağladim korktum muaynedede çocuktum çünkü belkide daha fazla korkutmak istemediler eşim biliyor şükür 7 yıldır evliyiz başıma kakmadi
(7,773 puan) tarafından
Psikolojik destek alman şart canım. O adi herifte Allah'ın dan bulsun
(249 puan) tarafından
Buradan biri destek olacak canım Allah razı olsun inşallah
0 oy
(5,654 puan) tarafından
Daha önceki postunuda okumuştum ama bu kadar ağır olacağını tahmin edememiştim şuan tüylerim diken diken oldu Rabim sana sabır o şerefsizinde belasını versin inşallah 
(249 puan) tarafından
Ben zangir zangir titriyorum ağlıyorum belki kalbim rahatlar biraz olsunböyle dün gibi amin inşallah
(5,654 puan) tarafından
Keşke yüreğinizin acısını dindirecek birşey diyebilseydim
(249 puan) tarafından
Ahh keşke ama yok dindirecek bişey Allah razı olsun canım ❤️
(5,654 puan) tarafından
Allah senden de razı olsun kardeşim rabim seni eşini çocuklarını korusun inşallah ❤️
(249 puan) tarafından
Amin inşallah cunlemizden razı olsun amin amın insallh
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Hamile duası olarak Rabbimden o pisliğin hem bu dünyada hem öbür dünyada azap çekmesini diliyorum sürüne sürüne gebe*rsin k*öpek
(249 puan) tarafından
Amin inşallah çok içten aminnn
0 oy
(5,303 puan) tarafından
Bunu yine paylaşmıştın hatırlıyorum Allah'ından bulsun ******** yazacak bişey bulamıyorum :(((
(249 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Off canım geçende böyle bir postunu okudum gece gözüme uyku gelemdi nasıl dayandı ağzını kaptsa bile nasıl bı acıyla karsilastin kim bilir peki o an anneler yani oda degilmiydi yani piskolijim bozuldu okurken ******** amcan yaşı baya büyük olsa gerek eşin peki ne dedi duyunca sanki eşin kurtulus noktan olmuş senin için rabbim yar ve yardımcın olsun çocuklarına şimdi korkarak bakiyon yani hicmi   ana destek vercek kimse seni dinliycek bı ablan abin yoktu şikayet etseydiniz yaşıyorsa o ******** keşke cezasını çekse şuan kanım dondu resmen okurken 
(249 puan) tarafından
Yan odadaydi hepsi uyuyordu bende uyuyordum üstümde ağırlık hissettim öyle uyandım elini oramda hissettim uyandım da açıktı özel bolgem şikayet ettim canım arkadan oldu için temiz çıktı serbest bıraktilar
(1,124 puan) tarafından
Ama demedinmi amcam böyle yapıyor korkudan aileme diyemiyorum
(249 puan) tarafından
Korkuyordum evet kaç sene sonra şikayet ettim aileme dmeeden gittim şikayet ettim ailem karakolda öğrendi daha sonrası şiddet evlendim
0 oy
tarafından
Resmen modum düştü :( eşinle mutlu musun peki
(249 puan) tarafından
Eşimle mutluyum şükür ikimizde Rabbime bağlıyız eşimde namazında biri bende öyle sorunumuz yok şükürler olsun her halimize
0 oy
(1,124 puan) tarafından
7 yaşinda peki amca kaç yaşında sen nasıl dayandı yilarca nasıl diyemdin hepmi sizdeydi  15 yaşına kdar diyorsun ay ne diyeceği mi bilmiyorum 
(249 puan) tarafından
Alt üst oturuyorduk işte zmsn bizde kalırdı dayanmak zorunda kaldım mecbur korkudan
0 oy
(604 puan) tarafından
Başıma ağrılar girdi şuan o adamın Allah bin türlü belasını versin senin için çok üzüldüm dayanılacak gibi değil 
(249 puan) tarafından
Ben çok zor dayanıyorum cocukalrim için Rabb'im sabrımı veriyor
0 oy
(618 puan) tarafından
Allahım yüreğine ferahlık versin kardeşim 
(249 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(674 puan) tarafından

Senin açtığın postlar beni derinden yaralıyor ya Allah belasını versin inşallah göz yaşlarında boğulsun inşallah :(

(249 puan) tarafından
Benim kalbim ruhum bedenim komple yaralı evlatlarım için ayaktayım Rabb'im şükür Sabrimi veriyor
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Ağlıcak dert arıyodum buna ağlıcam allah yardımcın olsun bacım rabbim öldürmesin o amcanı öleyim diye yalvarsın insallah 
(249 puan) tarafından
Gel sarılalim birlikte ağlayalım bacım amin inşallah
(2,492 puan) tarafından
Ağlama canım çocukların için dik dur her zaman
(249 puan) tarafından
Cocukalrim için zaten onlar uyudumu sessizlik çöktü mü aklıma geliyor herşey gözümün önünde
0 oy
(1,482 puan) tarafından
Ben anlamıyorum annen yada baban nasıl bu duruma sessiz kalıp birde şiddet uyguladı sana cidden okurken yaşadıkların için çok çok üzüldüm rabbim o haysiyetsiz kişiye cezasını en yakın zamanda versin inşallah psikolojik destek almayı dene evet asla unutmazsın ama en azından kendini daha iyi hissedersin keşke şuan sana kocaman sarılıp hepsi geçicek diyebilseydim ❤️
(249 puan) tarafından
Benimde böyle sarılıp bağıra bağıra ağlamak istiyorum şikayet ettim diye şiddet uyguladılar yaptıysa yaptı niye şikayet ettin dediler
(1,482 puan) tarafından
Allah bin belalarını versin mezarlarında bile rahat edemesinler inşallah yılanların içine gömmek zorunda kalsınlar onları öyle iğrendim o aileden ki pislikler ama Allaha şükür eşin anlayışlıymış sana karşı o evden artık kurtuldun  sinemöztürk_5953 instagram hesabım istediğin zaman yaz asla çekinme seni dinlemek senin derdini az da olsa hafifletmek için elimden geleni yaparım ❤️
(249 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun ❤️
(1,482 puan) tarafından
İnşallah bundan sonra hep güler yüzün
(249 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(3,247 puan) tarafından
O kadar üzüldüm ki. Diyecek bişey bulamadım.
(249 puan) tarafından
Dua eder misin benim için ferahlamak istiyorum bende kendime çok üzülüyorum
0 oy
(16,481 puan) tarafından
Eslem Eslem seni yakından takip ediyorum. Bilmiyorum ama çok üzüldüm. Bu çok büyük bı travma sana dua etmekten başka elimizden bişey gelmez:( 
(249 puan) tarafından
Çok büyük pskolojim alt üst cocukalrim olmasa belki şuanda hayatta olmazdım  Allah razı olsun
(16,481 puan) tarafından
Sakın sakın dik dur ve o adama bedduam yaşattığıni yasa olsun. Ki bu dünyada olmazsa bile öteki dünyada yaşayacak
(249 puan) tarafından
Rabb'im adaletine sonsuz güveniyorum her zmsn derim bu dünyanın öbür dünyasıds var diye cocukalrim için dik duruyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 171 göst.
30 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 2,867 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 515 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,029 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,489 puan) tarafından soruldu

409,029 soru

12,293,956 cevap

38,282 kullanıcı