+2 oy
2,499 göst.
önce Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından
Selamun aleyküm kızlar 7 yaşından 15 yaşına kadar amcam tarafından tecavüz edildim yazarken titriyorum çok özür dileyerek yazıyorum arkadan zorla ağzımı kapatıp yapardı ağlardım korkudan ben akşam oldu zman özellikle aklımdan çıkmıyor evet evliyim cocukalrim var ama aklıma geliyor böyle elim ayağım titriyor ağlıyorum rhatalmak için sokakta akşamlari mesela tek başıma korkuyorum çıkmaya insanlar bakıyor sanki bana zarar verceek miş gibi hissediyorum şuan 22 yaşındayım çocuklarım var evet evliyim ama sanki dün gibi sürekli aklımda her zamn şükür eden bir insanım ama yaşadığım dan dolayı niye dünyaya geldimj sorguluyorum şuan ağlayarak yazıyorum neden tüm kötu seyelr cocukalrin başjna geliyor şuanda o kadar bebek çocuk tecavüzden öldü o haberler bana hep geçmişimi hatırlıyor boğazım düğüm düğüm paylaşacak kimsem yok buraya içimi dökmek istedim

60 Cevaplar

0 oy
önce (2,158 puan) tarafından
Çok üzüldüm gerçekten okurken ben yaşamış gibi oldum. Neden ilk yaptığında annene felan söylemedin o adamı cezaevine neden tıktırmadınızz canım 
önce (162 puan) tarafından
Annem beni kebap şişiyle elektirikli süpürge hortumu ile normal eliyle kaç defa dövdü şikayet ettim diye ailem yalan söylüyor dedi serbet bıraktilar
önce (2,158 puan) tarafından
Ayyy canım benim çekecek çilen varmış bu hayatta Rabbim yardımcın olsun. Öyle bir aile ile görüşme bence sil gitsin onları
Sildim zaten ne çektim be kardeşim buda benim sınavım
-Reklam-
0 oy
önce (1,375 puan) tarafından

Keşke yatağının altina bı bıçak alsaydın sana tecavüz ederken pipisini keseydin o halde rezil olsaydı ve herkes sana inanırdı 

Neye benzetecwgimi bilemedim kime benzetsem ona hakaret etmiş olurum:(

O kadar küçük ve zayıftım ki ve çok korkuyordum ondsn
ALLAHim ya nasıl böyle insanlara fırsat veriyorsun  

Çok üzüldüm hangi şehirde oturuyorsun belki bana yakınsan görüşelim sana abla kardeş olurum☹️
Adana'da yaşıyorum yakınızdir inşallah
Offf ya ben Balıkesir'de oturuyorum
İnşallah yolun düşerse misafirim olursun canım ❤️☺️
Ayy keşke çok isterdim inşallah ❤️❤️❤️
İnşallah ravbim isterse olur canım ❤️☺️
önce (74 puan) tarafından
Aslen doğulumusun ?
Bana mı sordun acaba
Hayat annem Malatyalı babam Adanalı doğulu değilim
önce (74 puan) tarafından
Anladim cnm
0 oy
önce (2,198 puan) tarafından
Cnm benim bende geçen gördüm daha önce açmışsın postu Allah o adamı kahır kahır kahretsin inşallah aklıma takılan soru şu oda da tek mi kaliodun yoksa ablan kardeşin falan var mıydı bu adam sana bu kadar rahat nasil tecavüz eder üstelik oda da birileri varsa o sese ne bilim biseylere gözünü açıp bakar illa ya 
Korkudan sessizce ağlıyordum
Ah kuzum ya tam tersi bağırman lazımdı ne olursa olsun avazın çıktığı kadar bağırman lazımdı :( bilmiyorum artık aklim hayalim almıyor kopsun kıyamet ne istiyorlar el kadar yavrulardan cidden üzülüyorum bizim zamanımızda sokak sokak gezer tozardik çevremizde görmedik duymadık hiç bana böyle şeyler imkansız gibi geliyor ama varmış işte Allah sana yardım etsin cnm inşallah bir gün o yüreğine Rabbım su serpsin o adamın can çekiştigini duy inşallah aynı sana nasıl ettiyse öyle can cekissin
Düşünüyorum bağırsam bile ailem ona bişey yapmazdı ki babam onu can ciğer görüyor ama önce evlat gelir onlarda önce kardeş geliyor kız çocuğu bide umrulairnda değilim millet duymuş diye kardeşi rezil olmuş ondan çok dayak yedim Allah razı olsun inşallah güzel duaların icjn
Eslem sen adana da mi yaşıyorsun?
Evet adana
0 oy
önce (284 puan) tarafından
Cehennemin en harlı ateşi üzerinde kavrulur inşallah 
Aminnnnn insallahhhhh
0 oy
önce (2,377 puan) tarafından
Allah'ım neler çekmişsin ya . Çocuk yaşta bide muayene mı ettiler seni ailen nasıl göz yumdu buna . 
Ben devlete gittim hap beni tam bi mal gibi yaptı uyku düzeni mi bozdu daha kötü oldum bıraktım ilaçları
Evet öyle yapıyor bende bıraktım
İlaçlar unutturmaz ki zaten bilmiyorum inancım yok ilaçla duzelecegime
İlaç değil terapiyle geçer bu
Buradan biri destek oluyor geçer inşallah
0 oy
önce (331 puan) tarafından
Ya 8 sene ne demek ya. Ne biçim bı anne yazıklar olsun 
Haram zehir olsun asla etmem. Amca kelimesini bile hak etmiyor sapik gözümde
Allah belasını versin şerefsi.z adı kopek
Amın bacım inşallah versinn içim sogur belki
Verir elbet
İnşallah Rabbimin adaletine güveniyorum
0 oy
önce (2,482 puan) tarafından
Sana güzel bir tavsiye. İster abla ister arkadaş tavsiyesi de. Geçmişini geride bırak sana yük olacak her şeyden kurtul ve şükret karşına eşin çıkmış misler gibi çocukların var. Geçmişin karanlığı sadece seni boğar bacım 
Boğuyor zaten ama unutacağım bisye değil olmadık anlarda aklıma geliyor bana yük olan tek şey geçmişim onunn dışında muhattap oldum pek kimse yok eşim için her zamn şükrediyorum eşim olmasa ben hala onlarla yaşardım çok şükür bin şükür çok teşekkür ederim Allah razı olsun doğru söylüyorsun inşallah geride bırakabilirim
önce (2,482 puan) tarafından
Unutamazsın unutmada ama arkanda bırak bu düşüncelerle boğulduğunda eşine satış çocuklarına sarıl o kadar iyi gelecek ki ne demek istediğimi anlayacaksın
Çocuklarım eşim olmasa daha kötü bir halde olurdum onalr kafamı dağıtıyor gündüz üzülecek vaktim yok aksamm olunca kötü oluyorum çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️
0 oy
önce (329 puan) tarafından
Canım psikolojik destek alman lazım yoksa atlatamaz sın ve yerinde olsam o aileyle asla ama asla gorusmezdim gerçekten çok üzüldüm ya 7 yas ne demek yaa pislik herif 
Buradan bir ablam destek veriyor bana pskokjik eğitimi almış görüşmüyoruz zaten
Rabbim içine ferahlık versin unutamazsın biliyorum ama kendini eşine çocuklarına adayip geçmişi unutmanı tavsiye ederim düşündükte daha çok üzülür sün hayatın daha fazla maf olur
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah Kendimi çocuklarıma ve eşime adadım zaten onlar benim yaşama sbebeim  düşünmeye çalışıyorum ama elimde değil
Kur'an okumani tavsiye ederim Rabbim böyle durumlarda içine ferahlık verir
Kur'an gündüzleri okuyorum genellikle beni ferahlatan namaz kuran okuyunca kuş gibi hissediyorum kendimi
0 oy
önce (2,815 puan) tarafından
Rabbim onu kahretsin. Dokunan elleri yok olsun. Adı insancık. Rabbim sana güç kuvvet versin huzur versin bacım ❤️
Amin inşallah Allah razı olsun güzel ablam Rabb'im sanada hzuur versin inşallah tüm kardeşlerime versin inşallah
önce (2,815 puan) tarafından
İnşallah canım benim bitanem ❤️
❤️❤️❤️
0 oy
önce (1,179 puan) tarafından
Ne diyeceğini gerceten bilemiyorum anksiyete krizim tutu senin o küçük yavrularin olmasaydı arasaydin o amcayi kandirsaydin bir şekilde bulusaydin önce bi silahla filan yaralayip  oldurmeseydin  Bir tane demir boruyu ateşte iyice yakıp gotune soksaydin ne kadar güzel ve adeletli olacaktı Allah belasını versin böyleleri öldürülmeyi ne kadar hak ediyor ama böyle aceli  ile değil kendin işkence yaparak oldursen 
O zman ben evli değildim 7 yaşındaydim sonra ben 15 yaşına geldim hala aynı ben siakyet ettim baktım ailem destek değil hala dip dibe oturuyorlar evlendim 15 yaşında bende küçüktüm o zamanlar şimdiki aklım olsaydı onu öldürür gider paşa paşa da hapis yatardim
0 oy
önce (621 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum benim amcamda öyle sapık Allahım  onu ve amcanıı bildiği gibi yapsın inşAllah :((

Amin inşallah insanın yakını olunca çok zor ve daha çok etkiliyor
Amin canım haklısın çok :(
0 oy
önce (7,227 puan) tarafından

Okuduklarım gerçek mi ? Nasıl ya amca baba yarısı Allah bin bir türlü belasını versin pislik karısı çoluğu çocuğu yokmu hicmi tepki göstermediler o adama ya çıldırıyorum 

Gercekten canım düşün Allahım beni korudu diyorum ya bereket büyüktüm banada teklif ediyor bide karısını aldatı amcamı o be benimki ama nerden anladım birazda instgramdan önceden Bi baktım sapık karılar takip ediyor
o.zamm evli değildi bekardi gençti aklı başındaydi hani cahil falan değildi amca baba yarısı falan değil bence ben inanmıyorum bu kelimeye gözünden gözüne güvenmiyceksin kimsenin umrunda olmadı ama babamın onu öldürmesini dövmesini bekledim şikayet ettim diye üstüne dayak yedim
İşte bu üzdü benide üzüldüm çok:((
Allah'ım razı olsun canım benim ❤️
0 oy
önce (4,405 puan) tarafından
Amcam yaşıyor mu cnm inşallah senden uzaktadır 
Yaşıyor uzak şükür geberseydi keşke yaşamaz olsaydı
İnşallah ahın onu diri diri toprağa koysun amin galiba kimse bilmiyor eşin ailen filan
Böylelerini toprak da kabul etmez bacım
Çok haklısın ama Rabbim can çekiştirerek öldürsün
Amin inşallah
0 oy
önce (198 puan) tarafından
Amcani goruyo musun peki uzak mi sana
Aynı memleketteyiz ama görmüyorum
0 oy
önce (296 puan) tarafından
Keşke sihirli degneyim olsa senin hafızanı  silebilsem canım benim ya:((( canım aile ve sosyal politikalar merkezinde psikolojik destek var diye biliyorum bi arasan yardımcı olurlar ücretsiz zaten 
Ah keşke valla çocuk var iki tane iksiide küçük zor oljr buradan bir kardeşim yardımcı oluyor Allah razı olsun
0 oy
önce (1,386 puan) tarafından
Kıyamam sana yaa baynim durdu o amcası bulacaksın şeyinden âleme ibret olsun diye asacaksin şeref.iz köpek soyu. Kurban olduğum rabbim senin yar ve yardımcın olsun inşallah 
Amin Allah razı olsun dedini yapsalar başkaları yapmaya cesaret edemez
önce (1,386 puan) tarafından
Türkiye'ye idam şart arkadaş
0 oy
önce (256 puan) tarafından
Ahhh ahhh seni bir anne şevkatıyle sarmak istiyorum şuan çok çok üzüldüm. Çocuklara bebeklere tecavüz eden cani herifler can çekişe çekişe geberesiniz insallah. Döktüğünüz gözyaşları sizin ahiretinize ateş olsun. Ölmek için yalvarın ama ölemeyin. O annenin de Allah belasını versin. O anne denen mahlukun lutfen numarasını bana özelden yaz da bi çift laf edeyım ona
Tlfn kullanmıyor malesef Rabb'im kimseye yaşatmasın ömür boyunca unutamayacağım bir tranva benim için bende görüşmüyorum zaten gerekleri yok Rabb'im eşim cocukalrim yetiyor şükür keşke yakın olsaydık da sarsaydin be Ablam ❤️
0 oy
önce (887 puan) tarafından
Odada başkaları varken bu işi yapacak.Annen bilecek ve seni dövecek.Bu da 8 sene sürecek.İlginç
Annem ve babamın odası ayrı benden küçük kardeşlerim vardı ekrek onalr uyuyordu onalr onalr benden daha küçüktü annem şikayet ettim için beni dövdü rezil olduk herkese dedi size göre ilginç olabilir ama gerçek keşke gerçek olmasaydı
önce (887 puan) tarafından
Allah o annenin de o pisliğin deee...Sürüm sürüm sürünsünler
0 oy
önce (5,925 puan) tarafından
Senin bu saatten sonra yapman gereken şey kendi kızını ve oğlunu korumak. 
Öyle yapıyorum onları asla kimseye ne bırakırım ne güvenirim ben neredeysem onlar oradalar
0 oy
önce (113 puan) tarafından
Buraya ailenin çocuklarının yüzünü atarken bence bunu burda paylaşma 

Esin biliyormu bu durumu

İnşallah gorusmuyorsundur amcanla
İçimi dökmek istedim anlatacak kimsem olmadı için biliyor eşim hayır kesinlikle görüşmüyoruz cocukalrimin resimlerini sildim şimdi teşekkür ederim birdaha paylaşsam bile sonrasında silecem inşallah bu durumu çoğu akraba herkes biliyor zaten

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
30 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 2,821 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 497 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 991 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,490 puan) tarafından soruldu

403,388 soru

12,083,862 cevap

36,364 kullanıcı