0 oy
766 göst.
Diğer kategorisinde (169 puan) tarafından
Ilk gelin olsaniz ve kayninizi evlense sizin eltinizin altini sizinkinizden cok olsa kabul edermisiniz

53 Cevaplar

0 oy
(857 puan) tarafından
Kız ne diyorsun Ben evlendim bir çorap bile almadılar kaçarak evlendiğim için kaynanam hiçbir şekilde hiçbir şey almadı bana aylarca kendi kıyafetimle kaldım şu an nişanli bile olmayan müstakbel yeni gelinleri için ev dayayıp döşüyorlar.
-Reklam-
0 oy
(14,697 puan) tarafından

Eltim fazladan küpe istemiş Kvalidem de bana küpe değerim de altın yaptı :) ben sorun yok dedim ama eşim kabul etmedi :)

0 oy
(748 puan) tarafından
Eger dügünleri kayınpederim yapıyorsa eşit olmalı. Ama herkesin kndi kocası yapıyorsa kimse karışamaz. Ki bnm eşim kndi yapmasına ragmen eltim kıskanmıştı hatta çatlamıştı. Bu durum saçma yani adamın kesesi ayrı niye kıslançlık hasetlik edeceksin ki..
0 oy
(1,857 puan) tarafından
İlk gelin benim benim bütün altınları eşim aldı.  

Eltimin altınlarını da kendi eşi aldı.  Kaynanalar bana da eltimw de bir şey almadı yani 
0 oy
(2,937 puan) tarafından
İlk gelinim ve eltimin altını benden daha çok herkes aynı altını istemek zorunda değil o farklı ben farklıyım 
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Kız ben son gelinim benden önce bütün gelinlere takılmış bana takılmadı bunu dert etmedim şahsen eşim babam sen yapacaksin dedi bana dedi benimde durumum belli yapamıyorum dedi bende biz sıkışacaz evlendikten sonra dedim altın falan almadım şuan 6 yıldır evliyim bir çeyreğin bile yok nasip ne yapalım 
0 oy
tarafından
Ben ilk gelinim 2 gelinede fazla takıldı inanın hiç dert etmedim ama kayinpederim çok düşüncelidir keza kaynanam da öyle bana da düğünden sonra altın yaptılar ustelik beyaz eşya aldık daha yeni onuda kaynatam ödedi 
0 oy
(3,522 puan) tarafından
Yani yapacak hiç bişey yok. Onun nasibi o kadarmış benimki o kadarmış. Gün gün sene sene değişiyor her şey üzülsek kırılsak kendimizden başka kime zarar yani. Boşver geç. 
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Öyle olacagini sende iyi biliyorsun bence
0 oy
(406 puan) tarafından
Bana diğer eltimden fazla yapıldı ama esya alınmadı sadece yatak odası altınlarda bır aylık gelındım geri aldılar   arsa aldılar üstüne kredi ile kredıyı de eşim ödedi... 

Benden sonrakı küçük elime altın taktılar eltım altınlarını aldı götürdü onun oldu hıcbır zaman demedim neden diye.... 

Dahası o arsanın uzerıne işyeri ve 8 daıre yapıldı  yeni aldığı arabasını sattıgı yetmedı üstüne kredi çekti onlarıda ödedi bunlarda yetmedi 6 trılyon borç eşime kıtledıler ıkı daıre ve iş yerını tek verdiler ben başımı nereye vurayım.  Giden altınlara mı yanayım üstümüze bırakılan borclara mı eşimin emellerine mı 
0 oy
(58 puan) tarafından
ay buna birşey denmez ki hiç o zaman durumları yoktur biz az istemişizdir vs vs
0 oy
(18,260 puan) tarafından
Benim kocam almamışsa sakıncası yok. Eş ailesinden bir şey beklemedim beklemem de 
0 oy
(3,429 puan) tarafından
Bizde toplam 5 eltiyiz. En sin evlenen benim. 2 bilezik fazla takıldı. Çünkü tüm beyaz eşyayı bizimkiler alınca kaynanam hak geçmesin diğerlerinin beyaz eşyasını ben almıştım dedi. Bir eltim var severim de o sıra laf etmişti neden haksızlık yapılıyor diye sonra açıklamasını yapmışlardı. Evet hak var gerçekten 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 245 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ocakk (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 602 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayseaslan (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 885 göst.
5 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde DamlaNur'un Annesi❤️ (807 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 1,900 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,438 soru

12,344,961 cevap

39,986 kullanıcı

Kategoriler

...