3 yaşındaki kızım için bugün uzmanla pedagogla falan görüştüm yeni yeni kararlar aldım hatalarımı gördüm derken eve geldim meyve suyu istedi evde yoktu ve bebegim olduğu için alacak halde değildim..ve kızım krize girdi meyve suyu diye..bana vurmalar iteklemeler kendini sikmalar bas bas bağırdı saatlerce agladi..komşu geldi meyve suyu getirdi vah vah tüh tüh dedi çok ağlıyor sana çok çektiriyor diyerek gitti iyice deli oldum..sonra kızım günde 6 7 kez çişe gidip biraz kaçırıp külot değiştirene kadar ağlama faslını yaşarken artık cinnet geçirdim kulodunda bisey yok ama değiştir diyor degistirmedim..tamamen çıkardı öyle dolanıyor evin içinde..ben de çok bağırdım ağladım bırakıp gitcem seni dedim h.yvan gibi bağırıyorsun insanlar kapımıza dayanıyor bıktım senden dedim artık senin annen değilim dedim kal öyle kıçın başın açık dedim..karsimdaki büyük adammiş gibi saydirdim.. o da çok korktu çok agladi aglamaktan kustu iyice bağırdım artık deliye döndüm çaresizlikten..bütün apartmanı ayağa kaldırdım çünkü artık psikolojim bozuldu ve doktora bile gidemiyorum bebeğimi bırakacak kimse yok etrafımda.. bu günler geçecek mi nasıl geçecek kardeş kıskançlığı mi ne bu allahim delirtiyor cocuk beni..şu anda da aşırı pişmanım elim yüzüm yara oldu stresten sedefim arttı
Yani bu kardeş kıskanmaları ve ilerde başlıcak olan aralarındaki kavgalar emin ol bitmicek kendimizden biliyorum. Ama belli bi süre sonra ailecek alışcaksınız ve bu yorucu hayat enerjik bi şekilde size normal gelcek . Şuan senin sinirlerin yıprandıgı için patlama yaşamassın olabilir keşke olmasaydo ama olmuş bunu emin ol her anne yaşıyo biz bile küçükken yaşadık . Yani kuzum sana tek söyliyeceğim şey cok kafana takma
1,486,281 soru
24,298,911 cevap
343,937 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın