0 oy
335 göst.
önce Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
Kızlar acayip sinir olduğum bir durum var bu platformda ne zamandır yazayım diyorum ancak fırsat bulabildim. Mesela biri eşiyle kavga etmiş kadıncağız dertleşmek istiyor bir grup var ki hemen sen niye öyle dedin sen öyle dersen adamda böyle der suç sende vs. Vs. Ya da daha ne istiyorsun bu adamdan demeler gerçekten çok sinirim bozuluyor kadın kadına destek olacağına saçma sapan yorum yapıyorlar beni suçlayacaksan niye yazıyorsun kardeşim. İçini dökmek için yazıyorlar kocandan özür dile bile diyen oluyor gerçekten bana çok sinir bozucu ve komik geliyor sizinde var mı böyle klasikleşen yorumlara karşı sinir olduğunuz şeyler 

17 Cevaplar

+2 oy
önce (3,708 puan) tarafından
Hakliya haklısın haksiza haksizsin. Yani sırf kadın diye haksizsa da alkış tutulmaz bence. 
önce (27 puan) tarafından
Alkış tutmak apayrı birşey
Ben objektif bakıyorum konuya çoğu zaman. Hataliyda hatalisin demeliyiz bence
Bunun da bir üslubu olmalı sen ne biçim kadınsılar olmuyor mesala
Tabi ki olmalı. Benim hayatta tek hassas noktam çocuklar bebekler. Onun dışındaki konularda gayet herkese pozitif yazmaya çalışırım. Üslubu olmalı kesinlikle karşındakini kırmadan.
önce (274 puan) tarafından
Aynen öyle limonlu kek+
-Reklam-
+2 oy
önce (8,822 puan) tarafından

Çünkü sadece yazan kişi tarafından bakiyorsunuz 

Bazen o at gözlüğünü çıkarın 

Bazen gurur yapıyorlar 

Valla ben geçen arkadaşa git kocana sarıl barış dedim özür diledi dedim 

Git adama yapış öp dedim sen suçlusun dedim 

Ama bak burda adam git bile demişti 

Noldu biliyonmu kız gitti ve mutlu son geldi teşekkür etti

Pişman değilim aklım hala yapmadiklarkmda:D

Herşeyin bir üslubu olmalı bence çoğu kişi bu üslubu atlıyor
+2 oy
önce (1,752 puan) tarafından
Kadın haksız iken sırf kadın olduğu için neden haksız olduğunu söylemeliyim ki????
+1 oy
önce (2,414 puan) tarafından
Sen kendince haklı olabilirsin ama anlattığın şeylerde belki burdakilere göre karşı taraf haklı geliyor olabilir
Hep mi aynı şey olur kadın kadına destek olamayacaksa neden var bu platform mesela kadın çocuğunun gelişimini merak etmiş belki birçok çocuğa göre önde ama çevresindekilere göre geride buraya yazıyor vay efendim daha ne istiyorsun
önce (2,414 puan) tarafından
Ama bazı kadınlarda bazı şeyleri çok abartıyor
Bilemezsin yaşadıklarını ruh halini ortamlarını bazen insan sadece anlaşılmak ister
+1 oy
önce (43 puan) tarafından
Çoğuna kalsa zaten herkes boşanmıştı :)
Aynen ve bu kesin net %90 ı zaten
önce (43 puan) tarafından
Kız buraya ilk girdigimde kocamdan dert yandım
Kocama herşeyi saydılar şok olmuştum hemen sildim sonradan anladım buranın n olduğunu
Eline teli alan saldırıyor iste
+1 oy
önce (591 puan) tarafından
Valla aynı düşünüyorum seninle. Bazen buraya yazıyorum. Ya Bi kavgamızı ya da ne bileyim kıskanıyorum abartıyor muyum diye soruyorum herkes ne o adamı çok sıkıyorsun çocuk musunuz nasıl bu kadar boş vaktiniz var bilmem ne. Ya da sinirleniyorum eşime kötü laf diyorum. Neymiş de kadın kocasına böyle diye ezmiş faln filan. Boş beleş laf geliyor bana 
0 oy
önce (3,444 puan) tarafından
Bakarim yazan haklimi haksizmi disardan gozlemlerim eger haksizsa haklisin diyemem ben sahsen 
O değil ama daha yapıcı bir dille dostça yaklaşabiliriz diye düşünüyorum sonuçta hiç birimiz birbirimiz tanmıyoruz makam mevki bilmiyoruz bazen tanımadığın kişilerle dertleşmek iyi geliyor olmalı
önce (3,444 puan) tarafından
Aynen ben haksiz olana bile yazarken uslubuma dikkat eederek yazíyorum..bazen tersleyenler olur ..hemensaldiriyorlar  insana ...ona bile geri normal dille cevap vermeye çalışırím
0 oy
önce (3,179 puan) tarafından
Biz burada yazılanları okuyoruz daha sonra o evde ne oluyor ne bitiyor bilmiyoruz ki. Öfke ile yazıp yarım saat sonra barışan bile vardır, aslında yorum yaparken iki kere düşünmek gerekiyor ama burada malesef öyle birşey yok 
Kesinlikle katılıyorum size sonuçta ev hali savunduğum birşey var herkes akıl almak için yazmıyor kimisi içini boşaltmak için de yazıyor
önce (3,179 puan) tarafından
Aynen öyle haksiz olunca zaten yazıyoruz bazılar cidden haksız olabiliyor o ayrım yapmakta önemli.
0 oy
önce (6,245 puan) tarafından
Postun içeriğini okumadan sadece hemcinsim olduğu için haksız olduğu halde kimseye haklı demedim 4 senedir burdayım dememde açıkçası bazen alelen adamlar haklı oluyor kadınlar abartıyor fazla tepkiler veriyorlar ne yapalım sen haklısın diyip iyice gazlayalım mı banada ben olsam öyle kaynanayı eve almam öyle kocayı boşarım öyle elti görümceyi yolarım diye asıp kesip ! Gaz verenler saçma geliyor mesela 
Bazen insan sadece anlaşılmak istiyor olabilir akıl almak istemekten ziyade
önce (6,245 puan) tarafından
Evet canım ama şöyle bişey var burda sen haklısın öylesin böylesin yazsak kadın hepten gaza gelip kavgayı dahada uzatacak
0 oy
önce (1,745 puan) tarafından
Ben haklıya haklı haksıza haksız bir taraftayım. Kocası haklıysa kadına oh iyi yapmıssın diyemem. Taki bir dövme olur sövme olur aldatma olur ozaman kadına oh ne güzel yapmışsın derim. Onun harici demem..
0 oy
önce (2,449 puan) tarafından
Bazende olumsuz yorum insani kendine getiriyor,  farkli açıdan bakmayi öğreniyoruz. Benim postlarımda olumsuz yazan oldu mu art niyet sezmiyorum, aksine kendime getiriyor ama hassas konular var mesela hastalik vs. o konuda eleştirmeyi doğru bulmuyorum 
0 oy
önce (16,467 puan) tarafından
Her postta post sahibini mı haklı bulmalıyız. Herkes olayı sadece kendi tarafından anlatıyor karşı tarafa da söz hakkı doğuyor objektif bakıp yorum yapanlar sen haksızsın diyenler pekala olacak daha ne istiyorsun tarzı söylemi haklı bulmuyorum veya bunu mu dert edindin gibi ama haksız ise haksızsın özür dile niye denmesin 
0 oy
önce (2,832 puan) tarafından
Kadın kadının kurdudur diye boşa dememişler canm :) 
:) hala haksızsa haksız diyenler var ya hala ne demek istediğimi anlamayanlar var
0 oy
önce (18,409 puan) tarafından

İyi de kocasından özür dilemesi gereken bir durum varsa öyle demeleri normal. Burda kimse kimseyi pohpohlamak zorunda değil. Herkes kendi istediğini paylaşıyor. Karşıdaki den de bir yorum bekliyor. E haliyle herkes kendi fikrini söyler. 

Ama düşünceler üslubunca soylenmezse o ayrı. Herkes saygı çerçevesinde iyi bir dille söylemeli fikirlerini. 
0 oy
önce (513 puan) tarafından
Dediğine katılmıyorum canım haklıysa savunur ama her zaman kadınlar haklı olacak dıye birşey yok  hatası varsa söylenir. Ama tabı kırmayacak sözlerle
0 oy
önce (7,669 puan) tarafından
Haksıza da haklısın demek bi kere dinimizde yok.Kadın diye yanlışına doğru diyemem ben açıkçası. 
0 oy
önce (10,352 puan) tarafından
Ben wmpati kurar oyle cevap veririrm her zaman haksizsa da haksizsin da derim gonlunu al uzuldugunu goster de demisligim coktur 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 486 göst.
0 oy
18 cevap 442 göst.
26 Eylül 2024 Aile kategorisinde SehribanGorel (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 515 göst.
10 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 350 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,189 puan) tarafından soruldu

403,341 soru

12,081,331 cevap

36,354 kullanıcı

...