0 oy
194 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (46 puan) tarafından
Cocuk dogurduktan sonra kocasından soğuyan var mı? Sinir oluyorum. Neye? bize zaman ayirmamasina. Her gün iş çıkışı kendi hobilerine zaman ayırmasına.  Bana hic iltifat etmemesine,  aldığım kilolara şaka yollu takilmasina (62 kiloyum!). Çocuktan önce manken gibiydim sonra sezeryan oldum yağlandim goguslerim çok sarktı. Bunu dile getirmesine .Cocuga bakacak biri olmadığı için işimi bıraktım ( kalifiyeyim kazancım ve kariyerim iyiydi). Sürekli çalışman lazım çalışman lazım demesine ....bebegim henüz 6 aylik. Zaten çalışacağım kariyerimi bırakmam ama sürekli bunu dile getirmesi beni sinir ediyor ...koskoca adamsın 6 ay bir karına bakamadın  be pes!! Diyorum. Bana bakamayan adama saygı duyamıyorum. Kaldi ki hic masrafim yok ... minimum harcama .sadece bebegime ve eve yapiyorum harcama.Çalışacağım zaten ancak bunu mecbur olduğum için değil istediğim için yapsam keşke...  benim kuaföre kaş aldırmaya gitcek vaktim yokken onun hayatına devam etmesine .... soğudum çok... eve gelir elinde telefon sürekli.. akşam iki çift laf etmeyiz ikimizinde elinde telefon .. sofra da yemek yerken elinde telefon .. konuşacak neyimiz kaldı ki diyorum . Çok iyi bir baba ama hiç iyi bir eş değil özellikle cocuk doğduktan sonra . Geçiyor mu bu soğuma ?

12 Cevaplar

+1 oy
(2,067 puan) tarafından
Çocuk olduktan sonra sanırım biz kadınların hormonları farklı oluyor değişiyor bende oğlum 3.5 yaşında bazen neden evlendim diyorum bununla... onlar hayatına devam ediyor biz kadınlar kapana sıkışmış gibi çocuk bakımı ve onların ihtiyaçları aman zor ya saçma sapan bir döngü 
(46 puan) tarafından
Onun hayatına devam etmesi benim sinirimi bozuyor... haftalardir uykusuzum bedenim tükeniyor diyorum. Günlerin seceresini mi tuttun diyor .. Sen yat karım ben çocuğu idare ederim demesi gerekirken.  Sarılıp masaj yapması gerekirken.
(2,067 puan) tarafından
Valla arkadaşım bekleme sen masaj falan onlar bekler;))) çocuk olduktan sonra hepsi böyle degisiyor kendi üstlerinde olsun istiyorlar ilgiyi.
-Reklam-
+1 oy
(1,333 puan) tarafından
Ben çocuk doğduktan sonra eşimden değil de eşimin tarafından soğudum direkt böyle her söyledikleri sinir krizi geçirttiriyor 
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Ben de eşimden soğudum. Böyle olacağını hiç tahmin bile edemezdim. Bebekle ilgileniyor geldiğinde 7 den 12 ye kadar bakıyor. Sonra ben bakıyorum. Ama eskisi gibi değiliz sohbet yok aramızda geçen gün bu yüzden kahva ettik. Ailesi ile telefonda bıraksam saatlerde sohbet eder ama benimle 5 dk bile sürmez. 
(46 puan) tarafından
Evet aynı yaa.o telefonu camdan aşağı atasım geliyor ..sonra bende sıkılıp bende telefona dalıyorum
Cocuk uyuyor salonda sessiz sessiz takılıyoruz herkes telefonda. Bu ne yaa.  Sıkılıp odaya çekiliyorum uyumaya.sonra sen uyuyorsun ben ne yapayim diyor dışarı çıkıyor bahanesi de bu
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Çocuk olduktan sonra bizim hayatimiz alt üst oluyor. Uykular haram. Rahat yemek desen yok. Tuvalete gitmek dahi lüks. Bırak sosyal hayatı. Ee eekeklerin neyi değişiyor Allah aşkına. Aynı herşey. İse git gel. Akşam çocuklarla iki oyna bitti gitti. Sonra istediğini yapsın. Bak biz temel ihtiyaclrimjzdan dahi mahrum kalırken onların hobilerine vakit ayırabiliyor olması insanı deli eder tabi. Bizim bu parcalanmamizin yipranmamizin yanında soyyyle eve essek gibi çalışmaktan canı cikmis vaziyette gelirse ancak o zaman sinir olmayız. Valla benim eşimin işi de çok rahat. Saat 3 4 te evde olur çoğu zaman. Sabah 10 da gider ise. Eee t saat mesai. Bitti. Bizim mesai 24 saat. Ben de sinir oluyorum. Ama soğumak şeklinde değil de bazen cinnetlik bir sinir.  
0 oy
(883 puan) tarafından
Benzer şeyleri ben de yaşadım.  Ne zamanki bebeğim büyüyüp tepkiler vermeye başladı, eşim daha çok bağlandı kızımıza. Bu arada ben de konuştum onunla birkaç kez. Benim hayatım bu kadar değişirken senin kaldığı yerden devam etmen sinirimi bozuyor dedim. Ben tuvalete bile giremiyorum gördüğüm tek yetişkin annem, o maçlara devam ediyor bir de üstüne hastalanıp geliyordu. Gözleriyle görünce anladı beni. Bebeğimizle daha çok vakit geçirmeye başlayınca sorumluluk da almaya başladı daha fazla. Yani bizde geçti çok şükür, size de tavsiyem eşinize mümkün olduğunca sorumluluk verin. Bebek bakımına dahil edin ve sakin bir şekilde konuşun. Öfkeyle değil. Annelik bir ağlama sesiyle geliyor ama babalık öğreniliyor, ona zaman tanıyın. 
(46 puan) tarafından
Ediyorum yapıyor da ama 5 karış surat sonra. Sonra ben bir arkadaşlarla bulusayim cafeye giderim oraya buraya gideyim.
(883 puan) tarafından
Hiç suratına takılma sen, sen anneysen o da baba. Sana yardım etmiyor yani babalık vazifesini yapıyor. Tamam git ama önce şuna yardım et sana ihtiyacım var falan de.
0 oy
(684 puan) tarafından
Bu bir süreç senin için gececek bebeğin büyüdükçe rahatlayacaksin ama gerçekten eşin için diyecek birşey yok erkekler doğumdan sonra herşeyi anneye yukluyor biraz anlayışsız oluyorlar sadece kendileri çalışıyormuş gibi! Ama eşinin sana çalışman lazım demesi hoşuma gitmedi o evde bir tek sen mi fazlasın. Sende onunla ilgilenme bir müddet. Bak bakalım nereye kadar yapacak buni
0 oy
(1,095 puan) tarafından
Bebeğim 3 aylık oldu o kadar unutturdu ki kendini. Çok soğudum bende. Afedersin ilişkiye bile girmek istemiyorum. Doğumdan sonra toplasan 4-5 defa yakinlaşmişizdir. Hormonlardan mi yoksa gerçekten değişen şeyler mi var bilmiyorum. 
(46 puan) tarafından
Bende defalarca sordum kendime bunu. Normal bir süreç mi hormonlardan mi diye, evliligim bitecek onu da istemiyorum ama hic bir şekilde de tolere edemiyorum bu duygu durumumu
0 oy
(817 puan) tarafından
Bence çocuk doğduktan sonra biz degil eşlerimiz lohusaliga giriyor bizim üzüntümüz sinirimiz de lohusa diye adlandiriyolar asıl lohusa kocalar. Her evde aynı sanırım bizde yasamistik aynisini kocam hız kesmeden herşeyine devam ediyor ben ise bunalım ile bebek bakmaya çalışıyordum surekli bende çalışan biriydim hamileligimde dahi çalıştım çalışan ve sonradan eve kapanamk zorunda kalan anneler için daha zor oluyor sanki. Bir gün eşimi karşıma aldım bunun böyle olmayacagini ona anlattım kapıyı gösterdim anlaştık konuştuk o günden beri kendine çeki düzen verdi tabi bizimde bu 7-8 ay sürdü karşına al konuş bence canım. Evliliği çocuk bitirmiyor babası bitiriyor
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Bende soğudum şükür şu an düzeldi ama sizinki çocukla alakalı değil birbirinizi ihmal etmeniz ve birbinize eskisi gibi davranmıyor olmanız problem eşinizin tutumunu yaşayıpta soğumayan yoktur herhalde 
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Senin kocandan soğuman gayet normal böyle kocadan herkes soğur onun çocuğunu doğurdun canından bir can dünyaya geldi annelik en kutsal şey lü hayatta ve buna saygısı yok kilonun şakası olmaz sana her halinle güzelsin demesi lazım sana hissettirmesi lazım bu durumda sakın kendini suçlama eşin hatalı davranıyor kaldıki çalişmak zorunda değilsin sana bakmak zorunda senin işine kazancınamı güvenip evlenmiş
(46 puan) tarafından
Sanırım öyle.zaten benim maaşım hep onunkinden yuksekti ve ben aynı iş yerinde de onun ustuydum
(3,119 puan) tarafından
Aşağılık kompleksi işte takma kafana kendine ve bebeğine bak işe dönüncede maaşından çok fazla verme hak etmiyor
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Doğumdan sonra sanirim bazı süreçler aynı oluyor herkeste .benim de eşim cocuk ve ev işi konusunda çok yardımcı olur ondan yana sorunumuz yok beni bebekle bırakıp hiçbir yere gitmez .ama yorgunluktan bitkinlikten cinsel anlamda bir gerileme oluyor insanın gerçekten halı kalmiuor bebek uyuyor az ve zaman kalıyor ikimizde telefonları alip kendi halimize takılmak istiyoruz .ben film izlerim eşim maç izler falan herkes kendi alanında yani .eskisi gibi sohbet muhabbet çok fazla yok  ortak birşeyler ypmak yok dışarı çıkınca yapıyoruz sadece .ama biz bu durumdan şikayetçi degiliz şahsen bebek uyuyunca kendi halime takilmak çok hoşuma gidiyor bana bulaşmasın yeter kafasindayim .

Senin eşin biraz fazla bencil davraniuor canım hem senin calismani istiyor hem her işle ilgilenmeni bu kadar sorumluluğu kabul etme sen eziirsin altında 
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Canim bunun çocuktan sornasiyal sezeryandan sonrasında ya da hormonlarla falan alakası yok bence.

Senin kocada sorun var belli ki sorumluluk almayı kaldıramadı daha çocuk beyinli yetişkin vücutlu bir insanla evlisin

Bence asıl sorun eşinin kişisel gelişimini tamamlayamamis bir insan olması.. yapabileceğin hiçbir şey yok bence koskoca adamın düzelmesi icin
(46 puan) tarafından
Çok haklısınız tespit çok doğru

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Silanayaz (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 165 göst.
0 oy
29 cevap 437 göst.
28 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ceylannm (121 puan) tarafından soruldu
0 oy