0 oy
541 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,694 puan) tarafından
Merhaba canlar öncelikle diyorum ki benim  bebeğim benim ve babasının tüm sevgisi ona yeter elhamdülillah ama tuhafıma giden şey şu biz iki yıldır bebek sahibi olmayı planlıyoruz herkes bizden bu haberi bekliyordu ben beklemediğim anda hamile kaldım  öğrendiğimde de köydeydik haberi onlara kendimiz vermek istedik sürpriz yaptık videoyu açtım kadın gram dahi sevinmedi iyi hayırlı olsun diğer torunum çok sevinecek dedi ismini diyerek  ne oğluna ne bana sarılmadı kayınpederim bile ağladı resmen ikimize sarılarak neyse şuan üç aylık olacağız zaten ne aradı ne sordu ne nasılsın dedi geçenlerde de kontrolden sonra eşim aile grubuna yavrumun kalp atış seslerini atmış herkes birşeyler yazmış oraya dahi yazmadı ertesi gün eltim 6 yaşındaki oğlunu attı gruba oy benim paşam oy yakışıklım nenesinin kuzusu yazdı inanın ben anlamıyorum benimle derdi ne veya torunuyla ki ikinci torunu olacak diğeriyle arasında 7 yaş olacak hiç istemiyor gibi davranıyor bu benim tuhafıma gitti her cocuk konusu açılınca sürekli eltimle kıyasliyor onda da öyle olmuştu diyor benimle ilgili yorum yapmıyor sinirimi bozuyor bu kadın benim  

17 Cevaplar

+1 oy
(2,201 puan) tarafından
Benim kayınvalidem de bana ve oğluma yapıyor o ayrımı. Eltim benden eski, yaşı benden büyük, iki büyük kızı var ama kayınvalidemin gözünde oğlum da ben de ayrıyız. Bizi bir ayrı seviyor. Çok üzülüyorum. Eltim ile aram iyi olduğu için hiç takılmıyoruz bu tutumuna. Eşim ve kaynım da farkında. Biz gelinler iyiyiz diye onlar da takılmıyor. Eltim gibi yap sen de, takılma geç. 
(1,694 puan) tarafından
Aslında aramızda bir sorun beni de severdi ama çocuk olunca kadın birden değişti arada olsun artık çocuğunuz falan diye laf yapıyordu herhalde hevesi yarım kaldı olmayacak zannetti bilmiyorum artık düşüncesi ne
-Reklam-
+1 oy
(37 puan) tarafından
Aynen ben de 3 aylık hamileyim ve kayınvalidem görümcem istemiyolar. Bizimkisinin sebebi maddi. Oğlumuzun parasını yiyecek biri daha cıktı paniği :D ben de burda konu acmıstım bi arkadaşın dediği mantıklı geldi. Annesi babası olarak biz sevelim yeterli. Çok takılmayın. 
+1 oy
(951 puan) tarafından
Sen de bebeğin doğduğunda umursamazsin ne derse dinlemez oralı olmazsn olur biter 
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Görmezden gel muhtemelen doğunca değişir ama getekte yok gerçekten sevmiş sevmemiş hiç umrumda olmasın sevmeyen sevilmez kendine ediyor aslında 
(1,694 puan) tarafından
O beni görmezden gelmeye çalışıyor neler var aklında kim bilir diğer toruna kuzen değil kuma gelmiş gibi hissediyor galiba
(17,884 puan) tarafından
Kız sende onu görmezden gel sanki çocuğunun bir babaannesi yokmuş gibi davran o zaman tutuşur etekleri
(1,694 puan) tarafından
Bende birşey demiyorum zaten aramam sormam bu saatten sonra herhalde ilgi çekmek için yapıyor
(4,912 puan) tarafından
Aman oyy oy diyip. Başında bitse daha fena herseye karışacak bosver onlar sevsin diye olmadı ya bebegın. Siz ailecek birbirinizi sevin yeter cnm
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Hic umursama bosverrrrr

Hayirli olsun, saglikla gelsin miniginiz ❤️
(1,694 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım sağolasın normalde takmam ama hamilelik şeyleri yüzünden herhalde :)
0 oy
(448 puan) tarafından
Borcunuz var nasıl ödeyeceksiniz demişti benimki. Hamilelikte hiç aramadı doğum yaptım yine aramadı 4 aylıkken bir kere gördü onda da adı ne diye sordu senin kaynana yine iyi
(1,694 puan) tarafından
Ben şaşıyorum gerçekten hadi biz neyse de kendi oğullarının çocukları
(17,884 puan) tarafından
Adı ne diye mı sordu yok artık.
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Bu bir altın kuraldır ailede birinin çocuğu çok seçilirken diğeri es geçilir 30 yaşındayım bende yaşadım gram görmedik anne anne babaanne sevgisi bitarafdan iyi oluyor senin yapdigin davrandigin hiç bir seyde söz sahibi değiller misal kaynanam eltimin çocukları için 4 döner buraya bana gelince benim evimde çocukları kıkmaya kakislamaya kalkar bende kediyle köpek gibi birbimizi gozetleriz benim derdim sevmiyorsa horlayamaz suratinada söyledim 1 yıldır gidemiyorum gelemezde...yemek yerken tıkar ne varsa mesela sen bırak ben yedirmiyorum herşeyi derim...öbür torunum yer der o senin torunun bu benim oğlum derim öyle yok yani... Sevmemesi sevmesinden hayırlı öykülerinin slzehirli sevgileri dışarda kalsın 
(1,694 puan) tarafından
Neyse inşallah doğunca da aynısı olur da çocuğum onun sevgisine maruz kalmaz
0 oy
(6,201 puan) tarafından
Görmezden gel en iyisi
(1,694 puan) tarafından
Öyle yapıyorum artık ama içimde duruyor öyle
0 oy
(717 puan) tarafından
Kaynananın sevınıp sevınmemesı senın için önemli olmamalı esın ve sen büyüteceksiniz nasilsa gerisi dıs kapının mandalı
(1,694 puan) tarafından
Orası öyle tabiki sözde çok istiyordu olunca sevinmemesine şaşırdım ben
(717 puan) tarafından
Hiç takılma boşver kaynanaların melek olduğu nerde görülmüş zaten
0 oy
(11,367 puan) tarafından
İlk çocuğun kız mı canım 
(1,694 puan) tarafından
Dhaa belli değil iki hafta sonra randevum var tekrar
(1,694 puan) tarafından
Dhaa belli değil iki hafta sonra randevum var tekrar benim ilk bebegim bu arada
(11,367 puan) tarafından
Ben ikinci çocuğun olacak sanıyorum ilk mi
(1,694 puan) tarafından
Evet ilk ikinci derken eltimin çocuğuyla ikinci torunu olacak
(11,367 puan) tarafından
Ben yanlış anlamışım canım çok değişik senin çocuğuna sevinmemeleri
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Benim de bugün kalp atışını dinlemeye gittim ama kese var bebek yok kalp atisida yok dedi yıkıldım resmen yarın bide özele gidecem banada dua et canım 
(1,694 puan) tarafından
Rabbim sana hayırlısını nasip etsin canım gönlüne göre versin belki bebek daha küçük olduğu için görünmüyordur
(3,603 puan) tarafından
8 haftalık olması lazım yarın tekrar gidecem dua et canım küçük diye görülmemiş olsun
(1,694 puan) tarafından
Eğer tersi bir durumsa da üzülme herşey Rabbimden kalbini ferah tut
(3,603 puan) tarafından
Kızıma daha söylemedim en çok sevinmişti
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Benim kaynanada ilk haber verdiğimizde hiç sevinmemişti ilk ultrasonunu gösterdiğimde bana niye gösteriyorsun ben iki tane doğurdum büyüttüm kimsenin çocuğu beni ilgilendirmez dedi ben bunu baya Bi içerledim ama ona hiç bişey de demedim gel zaman git zaman kızım 1 yaşına girdi bu da bel ameliyatı olucaktı ameliyat sonrası kızına ben bakıcam sen çalış dedi vee zurnanın zart dediği yere geldi bende dedim ki sen iki tane doğurdun baktın benim çocuğuma da ben bakarım kimsenin çocuğu seni ilgilendirmezdi ya ilgilendirmesin dedim şuan konuşmuyoruz iyi ki de konuşmuyoruz 
(1,694 puan) tarafından
Ay o nasıl bir kelime ya hadi anladık bizi sevmiyorlar kendi kanları kendi canları evlatlarinin çocuğu olacaak pes
(1,333 puan) tarafından
İşte şimdi de çok çok sevmek istiyor ama ben izin vermiyorum benim kızım diyorum hiçbir şeyine karıştırmıyorum el gibi uzaktan seviyorlar içim soğuyor böyle az da olsa
(4,912 puan) tarafından
Ohhh laf böyle yedirilir işte :))
(1,333 puan) tarafından
Aynen öyle bana yaşatılanları misliyle yaşatmak her zaman adetimdir kim ne ekerse benden ancak onu biçer kinse kin memnunum
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Benmki acik acik demisti oglumun cocugu olmasini istemiyorm yoksa bize para vermez diye.eger para akisi varsa kesilcegnden korkuyordur emin ol
(2,741 puan) tarafından
Ayyy tövbe daha neler duyacağız
0 oy
(2,067 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Oğlunu kıskanıyor Herhalde klasik kaynana iyki kaynanam yok kesin ben katil olurdum.sizde çocuğunuz doğduğunda mesafeyi korursunuz olur biter ben olsam öyle yapardim 
(1,694 puan) tarafından
Ay ne kadar şanslısın
(2,067 puan) tarafından
Evet erkenden öbür dünyaya gitmiş... oğlu askere gittiğinde kanser olmuş ölmüş o derece bağımlıymis.yandiydim yaşasaydı... cici anne var kayinpederin eşi oda yabancı 2 kez falan gördüm
0 oy
(895 puan) tarafından
Benim kayınvalidemde öyleydi kızım doğunca nenesinin gülü demeye başladı
(1,694 puan) tarafından
Öyle olacağına eminim zaten de insan şimdi de ilgi bekliyor kendileri bir gram hasta olsun sürekli aranmak isterler ben üç aydır neler çekiyorum kadın bir alo demedi
0 oy
(672 puan) tarafından
Bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu acaba 
(1,694 puan) tarafından
4 Aralık'ta randevum var belki o zaman belli olur
0 oy
(3 puan) tarafından
Çiçeğim çok zor değil kayın validenin sevigisine muhtaçta değilsin kocan sevsin yeter çocuğun oluncada takma onu umursama 

Sana kim nasıl davranıyorsa öyle davran ne eksik ne fazla 

Ben öyle yapıyorum mesela
(1,694 puan) tarafından
Ben başta da dedim muhtaç değilim çok şükür ilgisiz gibi davranmaya çalışıyor bilerek yaptığına eminim dün de hastaneye gitmiş eşim diyor ki ara hiç arayasim gelmiyor ne yapicam
(3 puan) tarafından
Eşine cevabını ver merak eden kendisi arasın sorsun de durumu eşine açık açık anlat rahatsızlığını dile getir yoksa çok daha ezilirsin
Kendini ezdirme asla cevaplarını sakınma

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 374 göst.
10 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 649 göst.
0 oy
21 cevap 519 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 950 göst.