+1 oy
583 göst.
Aile kategorisinde (587 puan) tarafından

Ya da hangi huyu hariç eşim gibi biri çıksın dersiniz :)

49 Cevaplar

0 oy
(4,770 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Huyu suyu ile kızımın karşısına babası gibi biri çıksın diye dualar ediyorum rabbim hayırlı insanlara karşılaştırsın 
(587 puan) tarafından
Aminnn
-Reklam-
+4 oy
(15,445 puan) tarafından
İstemezdim Net. 
+2 oy
(185 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Eşimi çok seviyorum ama onunla bu dünyada benden başka kimsenin anlaşacağını zannetmiyorum Allah beni onun için yaratmış :))

Kızım olsa babası gibi biri çıksın istemem çünkü gerçekten başka birinin onu veya onun gibi birini anlayacağını ve anlaşacağını zannetmiyorum 

Ama eşim gibi sadakatli düşünceli ve merhametli birinin çıkmasını isterim tabi kızım olursa bir oğlum var ve sadece bu huylarının babasına benzemesini isterim
(158 puan) tarafından
Benimde öyle valla beni anlatmışsın
(185 puan) tarafından
Dimi insanlar çift yaratılmışın tanımı bence bu
(158 puan) tarafından
Aynen öyle valla
+2 oy
(1,995 puan) tarafından
İstemezdim. Maddi olarak sıkıntı yaşatmadığını düşündüğü için herşeyi yapmaya hakkı var sanıyor. İyi biri ama ailesine de babalık yapıyor bu nedenle hâlâ çekirdek aile olamadık. 10 yıldan fazla oldu
+1 oy
(14,440 puan) tarafından

Sinirli olmalısını istemem :)

+1 oy
(590 puan) tarafından
Hayır çıkmasın ama dayısı gibi çıksın isterim
(968 puan) tarafından
Bu tam olarak ben oğlumda inşallah tipide huyuda dayısına çeker
(590 puan) tarafından
Oğlumada diyorum inşallah tipin dayına çekmemiş abim esmer oğlum Rus lar gibi sarı huyun çeker inşallah diyorum eşim de diyor bana değil dayına çek oğlum diyor
Adam bile kendi huyunu sevmiyor ☺️
(968 puan) tarafından
Jsjsj en azından kabul ediyo.Benim eşim kumral yeşil gözlü ama kardeşim kıvanç Tatlıtuğun kayıp kardeşi gibi inşallah tipi kardeşime benzer huyu da güzel maşallah abdestli namazlı herşeyi mük ☺️kocamda bana çeksin diyo hamileyim şimdi Allah korusun onun gibi olmasın
(590 puan) tarafından
Rabbim hayırlısı versin inşallah sağlıkları yerinden olsun sağ olsun lar huyları ahlaklı olsun kime benzediği önemli değil aslında
+1 oy
(1,538 puan) tarafından
Asla istemem 
+1 oy
(763 puan) tarafından
Asla istemezdim.
+1 oy
(1,464 puan) tarafından
Ben yanıldım o yanılsın istemem 
+1 oy
(2,529 puan) tarafından
İstemem kızımın beklentileri farklı benimki farklı Allah kızımın gönlünü alacak nazını çekecek onu hoş edecek Allah korkusu olan birini nasip etsin
+1 oy
(1,982 puan) tarafından
Hayır istemem.
0 oy
(6,531 puan) tarafından
Evet istiyorum :) 
0 oy
(9,174 puan) tarafından
Kiskanclik hariç her huyu inşallah eşime ceker
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Eğer bir kızım olursa ileride eşim gibi bir insan çık her huyuyla en çokta karısına olan saygısı sevgisi ilgisiyle evine yuvasına olan bağlılığıyla çocuklaına ve eşine kıyamamasıyla herşeyiyle babası gibi bir adamla evlensin isterdim ama şuan bu bir hayal sadece çünkü kızım yok ama Rabbim bir gün nasip eder belki :-) 
0 oy
(1,625 puan) tarafından
Ben eşim kadar temiz yürekli birini görmedim ben bile o kdar değilimdir inşallah kızım olur da babası gibi birisi çıkar karşısına:) 
0 oy
(4,870 puan) tarafından
Kesinlikle isterim esım gibi merhametli olsun. Esıne değer vermeyi bilen biri olsun. Esım gibi evine ailesine bağlı olsun. 
0 oy
(417 puan) tarafından
İnşallah oğlumda babasının huyunda olur kızlarımın karsisinada eşim gibi biri çıkar 
0 oy
(6,692 puan) tarafından
İnşallah babası gibi bir adam çıkar karşısına evet ediyorum 
0 oy
(3,938 puan) tarafından
Babası gibi fevri olup sonradan süt liman biri çıkmasın onun dışında  her şeyi babasına benzeyebilir:D
0 oy
tarafından
Hep babam gibi bir esim olsun istiyordum oldu çok şükür..ama sinirli esim ..babam hic degildi ..

Kizimin esi de esim gibi olsun ama sinirli olmasın 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 392 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde El1997 (2,005 puan) tarafından soruldu
+1 oy
71 cevap 1,222 göst.
3 Aralık 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
89 cevap 1,736 göst.
24 Mart 2022 Aile kategorisinde Ocakk (223 puan) tarafından soruldu
0 oy