0 oy
57 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (899 puan) tarafından
Merhaba kızlar 24+2 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim yani hamilelik doneminde neler olur biliyorum 

Ama 2 gündür beri bu saatlerde daha çok oluyor gün içerisinde bel ağrım oluyor şuan kasıklarıma sancı girdi annemle konuştum annem sezeryanlı olduğun için ağrı yapıyordur dedi 

Ama 2 yıl oldu sezeryan olalıma perşembe günü doktor randevum var 

2. Gebeliklerinde benimle aynı durumu yaşayanlar oldu mu ilk gebeliğimde olmamıştı

3 Cevaplar

0 oy
(291 puan) tarafından
Bende de oluyor canım 2021 de gebeydim, şuan 29. Haftadayiz bebek büyüdükçe baskı yaptığı için oluyor bence. Bel ağrısı da değişiyor oğluma kucakladıkça, o gün çok ayakta kaldiysam ondan oluyor 
(899 puan) tarafından
Sen tam olarak benim yaşadıklarımı yaşıyorsun canım
Sende mi sezeryanlısın
(291 puan) tarafından
Evet canım benim riskli gebelikti 36+1 de sezeryana alındım. Ama şuana kadar hiç şikayet etmemiştim ne dikiş ağrısı,ne belden iğnenin ağrısı olmamıştı. Birde oğlum yerde yatmayı seviyor benide yanına yatırıyor bu sefer o da maf etti beni.
Hepsinin ağrısı gösterdi kendini :)
(899 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım şuan hamilemisin
(291 puan) tarafından
Evet canım 30. Haftadayiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben daha 16 haftaligim belim kalçam bacağım felç topalliyorum ağrıdan. Karnım da ağrıyor sürekli 
(899 puan) tarafından
Sende mi sezeryanlısın canım
tarafından
Evet canım
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Benmde o haftada çok ağrım olmuştu ama ertesi gün kanamam oldu gittim enfeksiyon denildi ama kanama nedeni bulunmadı şükür sorun yaşamadim 3 gün hastanede gözetim altında kaldım çıktım aşırı ağrın varsa bekleme git
(899 puan) tarafından
Ara ara oluyor canım dün gece çok fazla oldu yarın kontrolüm var doktoraya söyleyeceğim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Tavsan (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 128 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Nalankt (1,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.

408,435 soru

12,271,415 cevap

37,603 kullanıcı