+1 oy
1,265 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından

Kocaniz böyle bı kadınla yazismasini Instagram da gördüm siz olsanuz ne dersiniz şifresini bildiğimi bilmiyorr kadın numarasni atmış konuşmuşlar heralde eski  sevgilisi kadında evli çocukları var nasıl kadınlar var utanmaz kocamda utanmaz benim kocam olcak p.islik  bana asla  güzel laf kullanmaz

image

59 Cevaplar

+24 oy
(20,453 puan) tarafından
Rezil oruspu gavat fingirdeşmesi direkt boşarım yemin billah 
(4,091 puan) tarafından
Bu kadar net açıklanamaz yani :D
(6,213 puan) tarafından
Ağzına sağlık
(20,453 puan) tarafından
Sinirlendim birden jxjxxj
(720 puan) tarafından
Bu ne kız tövbe estağfurullah
tarafından
Artı veremiyorum kahretsin
-Reklam-
+5 oy
(129,343 puan) tarafından
wp paylasicaksin bunu
(17,888 puan) tarafından
Kız Sevda aklımdan geçen bu eşimin beni aldattığını fark etsem onun WhatsAppından paylaşırım delilimi bütün akrabaları görsün rezilliğini boşanırken de bana kolaylık olur :)
(129,343 puan) tarafından
kizlar altta durum falan yaziyo yaa paylascak sandim
(3,082 puan) tarafından
Aa evet yeni farkettim onu
(5,976 puan) tarafından
bencede hakediyo bunu wp paylasmayi.. yada es ile oturrken gayet rahat bi sekilde birileriyle yazisacak kocasi kimle yazisiyosun falan deyince  eski sevgilim instagramdan msj atmis onla yazisiyorum diye cevp verebilecek yurekli bir kadin lazim. kocasi ozaman dank eder belki karim yapinca hos karsilamiyorumda ben ne ediyorum diye
(3,082 puan) tarafından
Ahh böyle konuşan kadın direk ölüyor bacı. Erkek yapınca çapkın olur kadın yapınca o... Derler ya . Bunun kocada midede yok eski sevgilisi evli ya evli
+3 oy
(748 puan) tarafından
Hiç belli etmem delil toplarım boşanma davası açarım ailem de arkamdaysa . Sonra herkese rezil ederim .
(1,330 puan) tarafından
Bunu yazmaya gelmiştim
+3 oy
(217 puan) tarafından
O kadının tüm takipçilerine istek at sonra bu konuşmayı herkese gönder rezil ederdim hastanelik ederdim o kadını 

İmkanım varsa bosanirdim suratına bile bakmazdım esimin
+2 oy
(17,888 puan) tarafından
Eski kocam olur. O gitsin elalemin kadınına yavşasın gelsin bende evde oturup o akşam aç gelecek diye yemek yapayım hiç benim yapacağım şey değil delil toplayıp kapıya koyarım 
+2 oy
(2,184 puan) tarafından
O telefon suratinda biterdi galiba kulaklarının pası silinmiş vay bee o zmn neden seninle evlenip senin hayatinu zehir ediyormuş sorsana bi 
(18 puan) tarafından
Zaten zehir etmiş kardeşim
(2,184 puan) tarafından
Sor bu soruyu neden halen o zmn hayatında duruyor o kadın aklindaysa ona gitsin seni boşuna yormasın bi zahmet
+2 oy
(2,049 puan) tarafından
Iğrenç  bir şey. Imkanin varsa boşan. Ama boşanmazsan affedersen de bunun daha büyüklerini yapacak buna emin ol. Ona göre düşün taşın ve karar ver. Burnu surtsun bur daha yapmaz diye de düşünme. Bir kere yapan her zaman yapar. Ne de olsa affediyor da der.
+2 oy
(1,862 puan) tarafından

La havle vela kuvvete:wassat:

Bunlar nasıl kelamlar böyle. Rabbim hidayet versin. Hiç hoş değil. Bir an önce akılları başlarına gelir inşalah. Bunlar hep imansızlıktan , Allah korkusunun olmayaşından işte 

+1 oy
(7,945 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin inşallah utanmaz yaa 
(18 puan) tarafından
Nasıl bu adam nasıl davrancam artık şaşırdım şimdi desen beni öldurur
(7,945 puan) tarafından
Ne desen ona mesajları gördüğünü soylesen mi öldürür
Yok artık yaa hem suçlu hem de güçlü mü Allahin utanmazi
(18 puan) tarafından
Aynen öyle ve halan.  Kendim ***** gibi götüru okşuyorum adam beni insan yerine köyde böyle yapmaz
+1 oy
(17,239 puan) tarafından
Ben böyle yazışmalar görecem ve hala o adama kocam mı dicem rezil ederim onu 
(18 puan) tarafından
Kendisi narsis ne  desem kendini haklı görüyor beni sucluyor
+1 oy
(4,915 puan) tarafından
Yuhhhh artık yaaaa 
+1 oy
(3,603 puan) tarafından
Baya telefonda konuşmuşlar yani Allah hidayet versin canım kendin için en doğrusunu yapar sin inşallah 
+1 oy
(2,257 puan) tarafından
Allah islah etsin ne diyim canım... Sizin evlilik bitmiş. Boşan diyorum bu şekilde yaşanmaz. 
(18 puan) tarafından
Benim asla konuşmamı istemez hep süs der başka kadınlarla saaatlerce
(2,257 puan) tarafından
O sus'u sevmediği için diyor zaten bacım. Sevse sus demez görüyorsun kulaklarının pası silinmiş kadının sesini duyunca.
+1 oy
tarafından
Ohaa bu nee  o kadını yolar kocamı da evden kovarim
+1 oy
(4,721 puan) tarafından
Allah'ım o acını hissettim inan ki.. Katlanmak asla zorunda değilsin Ayrıca konuştuğu kişi evlimi
(18 puan) tarafından
Evet evlii
(4,721 puan) tarafından
Böyle yaparım şöyle yaparım diye ahkâm kesmicem ama boşanma davası açar bu msjları da delil olarak gösteririm Allah o kadınında töbe töbe sakın bunu kabul etme
+1 oy
(540 puan) tarafından
İhanetin affı olmaz.direk ayrilirim tabi ben bunu yaparım 

Size bunu yapın demiyorum kıyametler kopar 
+1 oy
(4,350 puan) tarafından
Senin kulağının pasinaaaa .... Gvat herif
+1 oy
(1,474 puan) tarafından
Onu yolarım büyük konuşmayın da bir daha duyamaz olur
+1 oy
(3,082 puan) tarafından
Önce msjı gösterir sonra telefonu kafasına atarım. 
+1 oy
(4,381 puan) tarafından
Ali'ye kibarca bir baybay. Bunu ona gösteririm ve çekip giderim annemin yanına. Bunu da akrabaların olduğu gruba atarım ki rezil olsun...

İlgili sorular

+3 oy
26 cevap 1,194 göst.
0 oy
14 cevap 532 göst.
13 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,060 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Komutan LOGAR !! (2,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,457 göst.
19 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Misafiirr (3 puan) tarafından soruldu

408,340 soru

12,267,753 cevap

37,517 kullanıcı

Kategoriler

...