+1 oy
1,257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından

Kocaniz böyle bı kadınla yazismasini Instagram da gördüm siz olsanuz ne dersiniz şifresini bildiğimi bilmiyorr kadın numarasni atmış konuşmuşlar heralde eski  sevgilisi kadında evli çocukları var nasıl kadınlar var utanmaz kocamda utanmaz benim kocam olcak p.islik  bana asla  güzel laf kullanmaz

image

59 Cevaplar

0 oy
(717 puan) tarafından
Eğer boşanmayacaksan görmezden geleceksin
-Reklam-
0 oy
(4,173 puan) tarafından

Potansiyel sevgili adayı demek istedin herhalde pek eskimiş gibi değil.

Umarım böyle birsey ile karşılaşmam ,senin içinde Rabbimden sana kolaylık diliyorum 
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Ayy vallahi bosanacksan eğer direk kadının kocasına hepsini at kocanın kini paylaş ailesine de şöyle dava aç kurtul şerefsizler 
0 oy
(877 puan) tarafından
Kendine güvenin yok varsa al yazışmaları götür avukata zina aldatmadan aç dava 
0 oy
(3,893 puan) tarafından
Şeref.siz köpekler Allah'ın dan bulsun onun gibi kadın ve erkekler, böyleleri ne uremeli nede hayatta kalmali yok olmali !!!!
0 oy
(448 puan) tarafından
Kadının kocasını bul mesajları göster sürekli konuşuyorlar da de 
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Ben olsam o telefon o adamın kafasında binbir parçaya bölünüp boşanma davası açılmıştı ne demek ya kulaklarımın pası silindi o kulaklarını ona öyle bir yediririm ki bir daha paslanmaz hale gelir 
0 oy
(1,010 puan) tarafından
O kadının eşini bul konuş böyle böyle olaylar var ama eşine anlatma senin üzerinde araba, ev gibi şeyler varsa başkasına devret yada borcum var de satmış gibi görünsün olayı çaktırmadan tabi ve bu süre zarfında o da delil toplasın sende elinden geldiğince para, altın fln birikimi yap. 

Baya onlar ciddi ciddi konuşurken siz kendinizi hazırlayın ve bir anda o adam da zina davası açsın sende ortada b.k gibi kalsınlar. 
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Çok ayıp gerçekten kim kimin heyacanı çalmış madem öğle ikisi evlenseymiş senin ve o kadın evliyse onun kocasının suçu ne hesabını sor eşine  sana sadakati olmayan bir adama kul köle olma annen seni elin adamına hizmet et diye doğurmadı o istediği pisliği yapacak sen evde sessiz sedasız takılacaksın sen aynı şeyi eşine yapsan acaba eşin sana ne yapardı sen daha iyi bilirsin
0 oy
(489 puan) tarafından
Kadının kocasına at bu mesajlari rezil ederdim o kadını 
0 oy
(482 puan) tarafından
Yerinde olsam bu mesajları kadının kocasına atarım. İnşallah boşanırsın bu heriften. Af edersen yine yapar. Sözlerine kanma kocanın. Alışmış kudurmuştan beterdir. 
0 oy
tarafından
******** ve oros.pu diyaloğu 
0 oy
(66 puan) tarafından
aynı şeyi bende yaşadım  cok reziller bunlar 
0 oy
(6,201 puan) tarafından
Benim kocam öyle yapacak ben ilk soluğu babamın evinde alırım bırakır giderim o kocayı vllhi çocuklarımı da alıp giderim
(1,265 puan) tarafından
Büyük konuşmayın
(6,201 puan) tarafından
Gerçekten Allah öyle bir durumla karsilastirmasin ama gerçekten ilk soluğu babamın evinde alırım daha gencim(23) 3 çocuğum var söz konusu çocuk oldu mü herşey değişiyor biliyorum ama gerçekten benim ailem veya çevrem böyle şeylerde erkeklerin yalnis yaptığının düşüncesinde olduğu için azda olsa haklı taraf oluyor
(1,265 puan) tarafından
28 yaşındayım bende benden dik kafalı özgüvenli dediğim dedik olan nadirdir kendi paramı y
Kazanıyorum 2 çocuğum var bir konuda çok büyük konuştum bu şekilde 6 ay sonra yaşadım derler ya davulun sesi uzaktan hoş gelir yaşadığındaki duygu ve düşüncelerin yaşamadan yorumladığınla çok farklı oluyor bu ben değilim diyorsun
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Gebertirim, nefesine ot tıkarım, anasından emdiği sütü kanından çekerim. Gayet netim diye düşünüyorum. Önce o kadını arar canına okurum, sonra da eşim allah aşkına öldür beni diye yalvarır onu biliyorum
0 oy
(1,646 puan) tarafından
Agzına s... Çıktıgı yere geri sokar s.ktir ederdim yavş.ak yav.şak nasılda kınusuyolar ben olsam o karının kocasını bulur ona bu konuşmayı atardım inceldigi yerden kopsun hiç acımam
0 oy
(3,339 puan) tarafından
Yuuuhhhhh e bunlar resmen fingirdeşiyorr Allahım düşünmek bile istemiyorum ben büyük tepkiler verirdim ayrılmaya kadar giderdi 

Asıl sen ne yapacaksın 
0 oy
(516 puan) tarafından
Allahın belaları iffetsiz kadınlar bizim bir tanıdık beş çocuğu var kocasını aldatmıs 4 kız hiç mi düşünmez bunlar evlatlarını
0 oy
(8,335 puan) tarafından
Kaçtane çocuk var? Boşanma imkanın varmı? 
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Böyle bişey yakalarsam eve birdaha giremez çok net. Allah ıslah etsin. Seninde yardımcin olsun inşallah.

İlgili sorular

+3 oy
26 cevap 1,193 göst.
0 oy
14 cevap 532 göst.
13 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,060 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Komutan LOGAR !! (2,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,457 göst.
19 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Misafiirr (3 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,584 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...