0 oy
314 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,309 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi bebeler uyandımi keyif kahvesine geçildimi <3

Benim sıpa uyuyor ben hiç bir iş yapmadım yapasimda yok büyük ihtimalle full yatarim bugün yemeğim yok birtek yemek yaparım öğleden sonra rabbimin izniyle inşallah ♥️ ☺️✨ 

Dün minik savaşçıma birşeyler aldım doğuma kadar hiç bir şey almiycam diyorum ama görünce eşimde bende dayanamıyoruz :woot:

image

image

image

18 Cevaplar

0 oy
(13,603 puan) tarafından
Afiyet bal olsun ciciler çok güzel rabbim hayırla sağlıkla kullanmayı nasip etsin benim kiz 8 da aciyor gözleri kahvaltıyı yaptık köpeğe mamasını verip evi bakara suresi açıp şirketle bi silmek istiyorum ♡
(13,603 puan) tarafından
Uyku problemi mi var canım kac yaşındaydı bizimki de yeni oturtuyor uykuyu gündüz uykusunu da birakti
(4,309 puan) tarafından
3 buçuk yaşında cnm maalesef uyku problemi var dr bay bay verdi o bile fayda etmedi
(13,603 puan) tarafından
Uykuyu düzene sokman lazım canım bi kac gun erken kaldiri kaldırıver seni zorlar ama zamanla alışır kızım 5 6 gibi gözler gidiyor tam ben yemek hazırlarken bi bakıyorum gitmiş hemen uyandırıyorum yoksa gece mahvedecek beni biraz mizliyor ama uykusu dagilinca normal haline dönüyor
(4,309 puan) tarafından
Gündüz de uyumuyor ki cnm yarım saate uyanır bida gece kaçta uyursa cnm benimkide ne gece ne gündüz uyku yok
(13,603 puan) tarafından
O yarım saat bile.yetiyor kız onlara kızım gündüz uykuyu bırakmadan önce gece kalkardı en az 1 saat uyumadı 2 3 kere de kalkardı yani gündüz uykuyu bıraktı sindi nadir kalkıyor tabi sabah da ben o kalkmazsa da uyandiriyorum
-Reklam-
0 oy
(4,905 puan) tarafından

Aleyküm selâm canım benım 

İşlerim bitti kahvaltı'da yaptım arkadaşım aradı kahveye gelecek onlar beraber kahve içeriz ☺☺
Çok tatlı maşaAllah güle güle giydirmeyi Rabbim nasip etsin ❤❤
(4,309 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️♥️

Bol keyifli sohbetleriniz olsun inşallah ♥️
(4,905 puan) tarafından
Tşk ederim canım ❤❤
0 oy
(7,745 puan) tarafından

image

Afiyet olsun canım ❤️

Akşama yemek yapıyorum bende birazdan içerim inşallah kahvemi☺️

(4,309 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah ♥️
(7,745 puan) tarafından
Aminn canım ❤️
0 oy
(2,488 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Günaydınnn gülerek,sağlıkla giysin küçük kahramanın inşallah.  <3

Ben de kahvaltı yaptım çay içiyorum kız uyyor,oğlan okulda kafa dinliyorum birazcık :happy:

(4,309 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
(2,488 puan) tarafından
Teşekkürler canım ❣️
0 oy
tarafından
Günaydın canım afiyet şifa olsun güle güle sağlıkla giyer inşallah kuzucuk 

Kahve içemedim daha işlerim bitmek üzere o zaman rahatlıkla oturup içerim inşallah 
(4,309 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm
0 oy
(2,332 puan) tarafından
Günaydın :) afiyet olsun,minikde cicilerini sağlıklı güzel günlerde giysin inşallah :) 

Biz 10 buçukta kalktık daha yeni kahvaltı ediyoruz kızım acıkmış hemen oturduk :) 

Sabahları kahve içmiyorum ya gün içinde bile içmem Cook canım isterse anca o zaman. 

Yemeğim yok benimde. Ne yapsam bilemedim. Sen ne pişireceksin :) 
(4,309 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun

Ne yemek yapsam   gram fikrim yok
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Günaydın canım bebeler uyandı ama kahve içilmedi midem çok yanıyor valla. Trabzonsporlu battaniyeye kalpler atıyorum ♥️ bebişinin esyalarida çok güzel sağlıkla giysin inşallah 
(4,309 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️

Kanimizim borda mavi akıyor  mide hapın yokmu cnm cok zor oluyor mide yanması
(2,168 puan) tarafından
Amin kuzum cümlemizden ♥️ aynen öyle Trabzon canim memleketim ♥️
İlk defa yaşıyorum bunu hamilelik dışında canım o zamanda ilaç içemezdim şuan da ne yapacağım bilmiyorum ☹️
(4,309 puan) tarafından
Süt varsa soğuk süt iç cnm Rahatlatıyor
0 oy
(5,351 puan) tarafından
Yeni kahvalti yaptik yatak toplayip camasir attim bir. Bende  bir yelek ördüm 8 yaşında anca giyicek oglumun dizlerine geliyor :) yasını tutturamadim bir 
(4,309 puan) tarafından
Ellerine sağlık koy bazanin altına zamanı gelince giyer cnm
(5,351 puan) tarafından
Öyle yapcam canım artık su sayilari tutturamiyor bir sökesim de gelmedi bastan bir baslicam tekrar :)
0 oy
(907 puan) tarafından
Sağlıkla gelsin kuzucuk kaç haftalık oldu bizimde bu gün kontrolumuz var heyecanlıyım

Bu arada tam karşında komegene var ayyyy en hassas noktalarından birisi ben olsam her dakika canım ister:D
(4,309 puan) tarafından
34+5 haftalık cnm
Güzel haberler le dönersin inşallah

Bu benim 4 cu hamileligim ve hiç canım istiyor şunu yiyim demedim
(907 puan) tarafından
Aminn canım benim inşallah
Benimde 4. Yaşayan 1 kızım var birde karnımda Allah nasıp ederse oğluşum diğer ikisinide maalesef kaybettim düşük oldu
Çiğköfteye karşı aşırı bir düşkünlüğü var ya benim:)
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Afiyet olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah sende hamile arkadaşlarda bogazim ağrıyor:( 
(4,309 puan) tarafından
Amin inşallah cnm çok geçmiş olsun
0 oy
(2,742 puan) tarafından
Afiyet olsun bende daha yeni kahvaltı sofrasina oturdum 
(4,309 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm sanada afiyet olsun
0 oy
tarafından

Afiyet olsun canisi sağlıkla al kucağına evladını inşallah 

imageAnlik vazgeçilmezim :)

(4,309 puan) tarafından
Ben sevmiyorum ya
tarafından
Benide annem alistirdi
0 oy
tarafından
Rabim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin 
(4,309 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
(14,611 puan) tarafından

Çok tatlılar :)

Bende oğlumu uyuttum kahve mi içiyorum kızım okuldan gelince arkadaşıma gideceğiz oturmaya ☺️ 

image

(4,309 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
0 oy
(3,240 puan) tarafından

Ay tulum çok seviyorum çocuklarda sağlıcakla giysin inşallah ❣️ ya benim bebe 3 yaşında ama daha fazla büyümeden son bir tane daha mı alıp giydirsem diyorum hevesim geçsin:D uyku tulumu aldım ama onu çok sevmiyor sabah hemen çıkarıyor istemiyor

(4,309 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ tulum kolaylık ta oluyor

İlk fırsatta al giydir icinde kalmasın
0 oy
(1,853 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm çok tatlılar rabim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah 

7 buçukta uyandı benimkiler kahvaltı yaptık ev temiz bi süpürsem yeter çamaşır katlayıp makinadakileri sermem lazım ütü yapmam lazım daha yemem düşünemedim bile bebeğim durmuyor ve hepsi kaldı kahveye fırsatım olmuyor 
(4,309 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun

Benimki 4 u geçmişti uyudu ondan uyudu bu kadar
0 oy
(550 puan) tarafından
Hepsi birbirinden güzel Allah sağlıklı huzurla kucağına almayı nasip etsin ben Herbalife ürünlerini kullandığımdan beri hiç Türk kahvesi tüketmiyorum aslında tüketebilirim ama ürünlerden fırsat bulamıyorum içmeye benim de işlerim çok ben de birazdan kalkicam 
(4,309 puan) tarafından
Çok duydum çevremdede kullanan çok ama neden se benim hiç dikkatimi çekmedi merak bile etmedim biliyormusun
0 oy
(11,615 puan) tarafından

Ben daha yeni içiyorum kahvemi <3

image

(4,309 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm

İlgili sorular

+2 oy
19 cevap 403 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 171 göst.
1 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmanur&kadir27 (702 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 609 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 263 göst.
18 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,309 puan) tarafından soruldu

408,633 soru

12,279,368 cevap

37,842 kullanıcı

Kategoriler

...