+1 oy
1,677 göst.
Aile kategorisinde (19 puan) tarafından
Eşimle 2.5 yıldır evliyiz. 1.5 yaşında oğlum var. Evlendiğimiz günden beri eşimin kuzeniyle samimiyeti hep dikkatimi çekerdi. Rahatsız da olurdum. Yaklaşık 1 yıl önce eşim işten geldiğinde kuzeninden mesaj geldiğini gördüm. Gülücük atmıştı kuzeni. Önceki mesajların hepsini eşim silmişti. Tartıştık, kuzeni de bana yazmıştı. Benim kuzenim konuşurum falan demişti. Kuzenin olabilir ama mesajları neden siliyor demiştim. Aynı şeyi eşinle ben yapsak nasıl olur demiştim. Neyse sonrasında eşime bir daha sakın mesajları silme demiştim tamam demişti. Ama yine siliyordu. 2 gün önce eşim babasına bir şey göstermek için telefonunu ona verdi. Kayınbabam da bana gösterdi. Tam o an yine aynı kuzeni mesaj atıp "deliii" yazmıştı. Eşim de 3 tane gülücük attı ona. Gir bakayım ne konuşuyorsunuz dedim. Girdi, yine tüm mesajları silmiş. Ben tabii surat astım anladı sinirlendiğimi. Kuzenine söylemiş bunu. Kuzeni bana yazdı. Biraz geçtikten sonra konuşmaları istedim ondan. Erken isteseydin atardım ama hem numarasını hem de konuşmaları sildim dedi. Sizin huzurunuz bozulacaksa ben onunla konuşmam dedi. Siz bu durumda ne yapardınız ? Eşimle eskiden ilişkileri olmuş diye biliyorum. Hatta birliktelik de olmuş.

67 Cevaplar

+1 oy
(612 puan) tarafından
Oha yani diyorum hem ilişki hem birliktelik hala konusuyorlar bu ne seviyesizlik !!
(612 puan) tarafından
Ay böyle bu kadar basit tepki vermen saçmalık. Kiskanicaksin tabi canım.
(19 puan) tarafından
Ne yapacağımı bilmiyorum işte
(317 puan) tarafından
Eşin olacak herife deki bende kuzenlerime yazacam bundan sonra sakın gereksiz kıskançlık yapma de bakalım ne dicek
(19 puan) tarafından
Ben sosyal medya kullanmıyorum ama kendisi her şeyi kullanıyor. Geçen gün tartıştıktan sonra bende artık kullanıcam dedim. O gün babanın evine gidersin dedi
(612 puan) tarafından
Ne demek ne yapacağını bilmiyorsun ortalığı ayağa kaldıracan tabiki boşanma sebebi bunlar normal değil yaptığı.
-Reklam-
+1 oy
(860 puan) tarafından
Oha ya birliktelikler bile olmuş diyorsun 

Kuzen kardeş falan değil bende kocamla kuzenim ama evlendik böyle şeylere dikkat et
(19 puan) tarafından
Son vermesi için ne yapabilirim? Kuzeninin eşiyle konuşacağımı söylesem ?
(860 puan) tarafından
Gerekirse öyle de bence aralarında masum bir konuşma geçmiyor diğer yorumları okudum siz geldiğiniz zaman dar beyaz pijama giydiğini yazmışsın aynı şey yengemin başına geldi sonra kadın amcamın ilişki yaşadığı kadın çıktı
Eşinlede ciddi ciddi konuş rahatsız oluyorum falan diye
(19 puan) tarafından
Gerçekten mi? Eşime karşı çok rahat biri. İkisi de usta bir yalancı bence
(860 puan) tarafından
Evet hatta anlatayım amcamın patronun kızı oluyor bu dediğim şahıs yengemle amcamı yemeğe davet ediyorlar kız dediğin gibi dar açık renkli pijama giymiş heryeri belliymiş ondan sonra olaylar ortaya çıkmaya başladı
Rahat olamaz valla ben olsam yolarım o kızı mesela benden önce eşimin anne tarafından dayısının kızını istemişler eşim istememiş öyle olduğu halde eşim hiç o kızın lafını dahi açamaz
(19 puan) tarafından
Lafını açmaması en güzeli. Benimki onlara gitmek ister, mesajlaşır mesajları siler. Ben o gün kayınbabam telefonu bana uzatmasaydı konuştuklarını hiç görmeyecektim bile. Hep gizli saklı
+1 oy
(317 puan) tarafından
Oha çüş yuh yanii ara o kızı sı.ç ağzına tabi kocanında
(19 puan) tarafından
Kocam en büyük suçlu
+1 oy
(336 puan) tarafından
Postun başlığı aldatılıyorum ne yapmalıyım? Olmalıydı. 
(19 puan) tarafından
O kadar net yani
(336 puan) tarafından
Sence???? Diğer tüm yorumlarınızı da okudum... Şimdi kuzen olgusunu bi kafandan at. Kuzen muzen hikaye millet kuzeniyle evlenebiliyor zaten... Sen olaya eski sevgili eski birlikteliği olan kadın gözüyle bak. Sonuç olarak eşin kuzeniyle değil eski birlikte olduğu kadınla mesajlaşıyor. Kuzen adabı olsa zaten herşeyden önce seni düşünürler... O nedenle 7 sülalaeye mi rezil edersin 9 köyden mi kovarsın bilemem. Sen aldatılıyorsun dahası varmı? İster bedenen birleşsinler ister sadece konuşsunlar aldatma aldatmadır yalan söylemekte aldatmaktır. Madem g@tü yiyor kuzenim diye horozlanıyor ne diye mesajları siliyor .. Hem suçlu hem korkak hemde horoz. Maşallah
(19 puan) tarafından
Aynen haklısın. Kuzen olarak mesajlaşıyorsa konuşmaları silmesi gereksiz. Kuzeninden istedim. O da sildim dedi ama inanmadım ona da.
(336 puan) tarafından
Hırsıza Sen çaldın mı, denir mi ... Aldatan, Ben Aldattım dermi..
+1 oy
(9,575 puan) tarafından
Sonuna şok oldum yuh yaa bu nasıl bir genişliktir hem kocanda hem o karidaki 
(19 puan) tarafından
Baya rahatlar ya. Eşimin karşısında kapalı olmasına rağmen daracık pijamalarla oturuyor, kalkıyor. İç çamaşırı hep görünüyor. Kendi eşi gelince üstünü değiştiriyor
(9,575 puan) tarafından
Bacim diyorsun yatmis kocamla adamla birlikte olmuş pijamayi mi takacak
(19 puan) tarafından
Takmaz tabii. Aksine kendini daha çok sergiler
+1 oy
(1,461 puan) tarafından
Anlatınca basda erkek sandım benim eşimde siler erkek kuzenleriyle konuşmalarını kardeşiyle...takmam ama kız kuzeni olsa saçını yıkarım ikisininde...
(19 puan) tarafından
Keşke erkek olsaydı. Hiç ses etmezdim
(1,461 puan) tarafından
Bende erkek kuzenleriyle konuşup açıldığı için patates ezici gibi eşime baskı uygulardim..sonra baktım ayıp oluyo garip konuşsun ne var dedim kız olsa sanırım cinnet geçirip saldırdım
+1 oy
(3,097 puan) tarafından
Eşim ve kuzeni yıllarca birbirlerini sevmişler ama nasip olmamış çok sonra da beni tanıdı. Kızı ismi bile geçmez hani ben sorarım en fazla. Böyle bir şey olsaydı işte yok ilişki yok bilmem ne üstüne de konuşma keserdim onu, benden önce kaynanam ve annem keserdi. Yıllarca eşimi oyalamjs biz sözlencegimiz zaman aramış ağlamış işte ben seni seviyorum özür dilerim affet işte beni istet bu sefer tamam dicem bilmem ne onu bunu araya koymuş kaynanam gitmiş gizliden onun ağzına edip gelmiş evlendikten çok sonra öğrendim ben meseleyi yoksa ben ağzına ederdim
(19 puan) tarafından
Kaynanan en güzelini yapmış. Benim kaynanam aralarında bir şey olacağını düşünmüyorum dedi konuyu kapattı. Kayınbabama da ilk sıkıntı yaşadığımız zaman anlatmıştım. O da böyle şeyler olmaz dedi. O da benim kıskançlık yaptığımı düşündü
+1 oy
(3,554 puan) tarafından
Okurken kuzenidir yanlış düşünüyorsun diyecektim sonunu okuyuyana kadar. Kuzenini eşine yazarim net senin nasıl huzurunu kaciyorsa onun da kaçsin. Yok olmaz deme başkalarını da düşünerek hayat geçmez canim. 
(19 puan) tarafından
Ya bende zaten eşiyle konuşmamak için kendimi zor tutuyorum. Eşimle bugün konuşucam bu konuyu. Ya kendine çeki düzen ver ya da direkt kuzeninin eşiyle konuşucam derim
(3,554 puan) tarafından
Hiç şans verme, emin ol göstermelik düzelir sonra yine aynı olur
(19 puan) tarafından
Aynı olursa sonuçlarına da katlanır
(3,554 puan) tarafından
İnşallah olmaz canım
+1 oy
(941 puan) tarafından
Asiri kıskançlığın var..sadece bu post için söylemiyorum belliki kafanda çok kuruyorsun ve eşini çok bunaltiyorsun..eşin de hiçbir şeyken sen böyle yaptıkça kendini bi b.k sanmaya başlamıştır eminim..sorun şu ki kendini yetersiz hissediyorsun..evde oturdukca kurmaya devam edeceksin bir uğraş bulman kendine değer vermen lazım.. eşinin kuzeniyle birliktelik yaşadığını da sen uydurdun bence..çünkü en önemli kısmı en sona sıkıştırmışsin
(19 puan) tarafından
Ben mi uydurdum :) şuan eşimin kuzeni mi cevap veriyor acaba diye düşünmedim değil doğrusu.
+1 oy
(4,745 puan) tarafından
Ben olsam ikisinide paramparça ederdim o kuzenide rezil ederdim net 
(19 puan) tarafından
Kaynanam kayınbabam bile bana kıskançlıktan böyle düşünüyorsun demişlerdi. Onlar bile hak vermediler bana
(4,745 puan) tarafından
Oğluna yeğenine toz kondururmu kaynanan cnm
0 oy
tarafından
Eşimin bütün kuzenlerinin numarasını sildim bn bnce direk engel koy birliktelik olmuş demişsin eski karısı yada sevgilisi atılır resmn tepkin çok az
(19 puan) tarafından
Beraber büyümüşler bu yüzden böyle samimilermiş. Bende kuzenlerimle birlikte büyüdüm ama hiçbirinin numarası yok bende. O kıza karşı eşim farklı yaklaşıyor. Kimseye izin vermeyeceği şeyleri onunla yapmama izin verir. O derece
0 oy
(459 puan) tarafından
Son cümleye kadar diyecektim ki kuzen kardeştir abartıyorsun falan, ama yani kuzenini kardeş olarak görmüyorsa (ki çok iğrenç bir zihniyet bence) arıza çıkartmakta haklısın
(19 puan) tarafından
Demek ki herkeste o zihniyet yok. Biz kuzene kardeş deriz onlar farklı bakar. Sözde beraber büyüdükleri için böyle samimilermiş. İnandık mı???
(459 puan) tarafından
Beraber büyüdüğün insanla çıkamazsın abi. Çıkıyorsan o insana ya beraber büyüdük ondan böyle diyemezsin
(19 puan) tarafından
Aynen öyle
(459 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Ne yapmayı düşünüyorsun
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Kuzen kardeştir ya tiksiniyorum böyle şeylerden.
(19 puan) tarafından
Bendeeee
0 oy
(405 puan) tarafından
Yani canım üzgünüm ama bence herşey ortada senin de bildiğin gibi yapılacak da belli. Yaparsın yapamazsın o da senin bileceğin şey. 
(19 puan) tarafından
Keşke yapabilsem
0 oy
(17,183 puan) tarafından
Bu yazdıklarından biz bilr anladık ilişkiyi sürdürüyor bunlar canım 
(19 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Çüş. Sen konusması na nasıl müsade ediyorsun. 
(19 puan) tarafından
Normal kuzen gibi konuşsalar sorun değildi benim için ama önceden ilişkisi olduğunu çok sonradan öğrendim
0 oy
(114 puan) tarafından
Canım eşimin birliktelik yaşadığı her hangi biriyle asla görüşmem ya bu çok uç biaraya gelmek mesajlaşmak kaynananla ve ya kayinbabanla konuş çare bulamiyosun onlar göz korkuturlar laf söz olmadan kendini sakın pasif  hissetme bu konularda kocan senin 
(19 puan) tarafından
Onlara da söylemiştim ama aynı yani. Onlar da öyle bir şey olamaz sen kıskançlık yapıyorsun demişlerdi
(114 puan) tarafından
Hep öyle diyolar zaten
0 oy
(229 puan) tarafından
Varya burda ben çıldırdım ver o pislik kuzenin numarasını ben haddini bildireyim lütfen yaaa özelden at numarasını doldum yeminle sen nasıl şimdiye kadar ortalığı birbirine katmadin 
(19 puan) tarafından
O da benim mallığım
0 oy
(3,520 puan) tarafından
Hala devam ediyo olabilr ilişkileri 
(19 puan) tarafından
Bence de olabilir
0 oy
(53 puan) tarafından
Kaldır ortalığı ayaga ne yapacan canm iş çeviriyorlar belli 
(19 puan) tarafından
Bence de öyle