+1 oy
1,285 göst.
önce Aile kategorisinde (19 puan) tarafından
Eşimle 2.5 yıldır evliyiz. 1.5 yaşında oğlum var. Evlendiğimiz günden beri eşimin kuzeniyle samimiyeti hep dikkatimi çekerdi. Rahatsız da olurdum. Yaklaşık 1 yıl önce eşim işten geldiğinde kuzeninden mesaj geldiğini gördüm. Gülücük atmıştı kuzeni. Önceki mesajların hepsini eşim silmişti. Tartıştık, kuzeni de bana yazmıştı. Benim kuzenim konuşurum falan demişti. Kuzenin olabilir ama mesajları neden siliyor demiştim. Aynı şeyi eşinle ben yapsak nasıl olur demiştim. Neyse sonrasında eşime bir daha sakın mesajları silme demiştim tamam demişti. Ama yine siliyordu. 2 gün önce eşim babasına bir şey göstermek için telefonunu ona verdi. Kayınbabam da bana gösterdi. Tam o an yine aynı kuzeni mesaj atıp "deliii" yazmıştı. Eşim de 3 tane gülücük attı ona. Gir bakayım ne konuşuyorsunuz dedim. Girdi, yine tüm mesajları silmiş. Ben tabii surat astım anladı sinirlendiğimi. Kuzenine söylemiş bunu. Kuzeni bana yazdı. Biraz geçtikten sonra konuşmaları istedim ondan. Erken isteseydin atardım ama hem numarasını hem de konuşmaları sildim dedi. Sizin huzurunuz bozulacaksa ben onunla konuşmam dedi. Siz bu durumda ne yapardınız ? Eşimle eskiden ilişkileri olmuş diye biliyorum. Hatta birliktelik de olmuş.

67 Cevaplar

0 oy
önce (8,274 puan) tarafından
Hem ilişkileri olmuş hem birliktelik olmuş diyorsun tabiki normal değil konuşmaları
önce (19 puan) tarafından
Eşimin annesiyle babası da benim kıskançlıktan bunları düşündüğümü söylüyor. Onlara da söylesem boş yani
-Reklam-
0 oy
önce (5,287 puan) tarafından
Esine nikah dusen birisi. Ben uygun bulmuyorum. Cok istiyosa senle konussun. Esinlede bayramdan bayrama ya da bisey haber vermek icin ayda yilda bi konusabilir sadece bu normal kasilanabilir. 

Sende erkek kuzeninle konus bakalim esin nasil karsiliyomus gorsun.
Öyle bir şey olsa kıyameti koparır.
0 oy
önce (451 puan) tarafından
Bu kadar şeyi biliyorken sakin hiç kalmamalısın eşinle ciddi bir şekilde konuş Bir daha da o kuzeni ile görüştürme ortada pis şeyler dönüyor belli zaten
O ortada dönen şeyleri bir çıkarabilsem olan olacak da eşim her konuşmasını siliyor
önce (451 puan) tarafından
Peşini bırakma kıyameti
Kopar
0 oy
önce (5,601 puan) tarafından

Eşin kuzenine  eşim mesjlasmamaza kızıyor diyecek kadar samimi galiba ki kızımda sanaesaj atacak kadar cesaret almış eşinden terbiyesizlik 

Ben olsam çoktan altında bişey aramıştım 
Bende altında bir şeyler olduğunu düşünüyorum ama kanıtlayamıyorum işte.
önce (5,601 puan) tarafından
Sen şüpheli davrandigin sürece zaten  tedbirli olurlar hatta kusura bakma bn biraz abarttım falan desen afedersin salağa yatsan  . Hiç birşey gizli kalmıyor bu dünyada Rabbim bir şekil önüne getirir senin sabırlı olman lazm buna inanırım bn
0 oy
önce (1,066 puan) tarafından
Zaten mesajları silmesi başlı başına ilişkileri olduğunun kanıtı. Gözünün yaşına bakmam bosanirdim. Net.
Bu şekilde devam ederse bizim sonumuz da belli sanırım
önce (1,066 puan) tarafından
Bu şekilde devam ederse mi? Zaten seni aldatmış hemde kendi kuzeniyle. Bunu 1 kere yapan elli kere yapar ama bu sefer daha gizli ve dikkatli bir şekilde. Yani beklemek yerine harekete geçmenin zamanı gelmiş de geçiyor.
0 oy
önce (2,917 puan) tarafından

2 senelik evliydim sanırsam. Akrabaların birinde davetliydik . Eşim balkonda kuzeniyle sigara içerken gördüm .eve gelirken 10 kere yolu şaşırdı yıktım ortalığı ağzına ettim .öyle korktuki kuzeni odaya girince kafasını eğip çıktı bir daha 

Ki suçluda değilmiş eşim içerken kuzeni gelmiş yanına oturmuş . Benim için farketmez aynı masada baş başa gördümmü gördüm:getlost:

0 oy
önce (2,681 puan) tarafından
Direk boşanma sebebi bence 

Böyle bi durumun açıklaması da yoktur affida numarayı sildi diye gorusmeyecekler mi

O zaman onunla evlenseydi 

Ayrıca hayirdir kuzeni kim kopekte bana mesaj atacak yolarım valla 

Senin yerinde de olsam daha öncesinde eşine söylerdim 

Karın uzak dursun kocamdan diye
0 oy
önce (233 puan) tarafından
Nedense bu eşler kuzenleriyle çok konuşuyor çok yakınlar Ben de buna anlam veremiyorum
0 oy
önce (149 puan) tarafından
Kuzeninin eşine söyle biliyormuş o adam karısının kuzeniyle beraber olduğunu şimdide mesajlastigini oda bilsin herseyi
0 oy
önce (4,765 puan) tarafından
Yuhhh sonuna kadar neyse dedım de sonda patlatmıs sın bombayı. Boşanırdım kesınlıkle. 
0 oy
önce (2,287 puan) tarafından
Fazlasıyla şüpheli bir durum. Kuzeni olan adama söyledin mi bu durumu. Şahsen bence dördünüz olduğunuz bir anda yani, bilerek o kızın kocasına sor, senin de karın mesajları siliyor mu, ben sürekli mesajlaşmalarından ve mesajları silmelerinden hoşlanmıyorum. Sen biliyor musun her gün her gün ne konuşup gülüyorlar, niye siliyorlar mesajları diye. Çünkü adam uyuyorsa o adam da uyansın. Bunlar rezillik yaparken utanmıyor da, sen mi söylemekten cekinip utanacaksın
0 oy
önce (216 puan) tarafından
En son yazdığım iki cümleye kadar iyi niyet limi acaba diye okudum ama en sondakj cümleler zaten durumu belli ediyor. Bence bu kavga için bir sebep susma bunlara. 
0 oy
önce (4,028 puan) tarafından
Benim kuzenim konuşurum diye bisey mi var o kaşarı tüm sulaleye rezil ederim valla
0 oy
önce (31 puan) tarafından
İlk evlendigimizde eşimle bir tartismamiz olmuştu. Gece saat 12 ye geliyor. Küstük birbirimize ki haklı olan bendim.  Bı baktım sesler geliyo. Gülüşmeler konuşmalar vs. Cano felan diyo. Aldım elimden telefonu baktım. Yengesi kuzeninin esi. Telefonu suratına carptigim gibi çıktım evden. İndim bahçeye giderken yakaladı. Noluyo dedi. Dedim asıl sana noluyo. Evli barkli adamsın. Elin kadınlarıyla bu saatte ne demeye konuşuyorsun. Sacamalama o benim yengem abim de yanında felan dedi kuzeni için. Beni hiç ilgilendirmez o onların rahatlığı ben gelemem böyle şeylere dedim. Olay çıkarttım. Normal zamanda hal hatir sor denk geldiğinde sohbet muhabbetini et ama gece yarısı konuşmak ne dedim. Çektim gidiyordum. Bırakmadı. Ama birdaha da tekrarlanmadi. Şimdi düğün bayram özel gun vs dışında hiç konuşmazlar. Susma sen de rezil et herkese. Sustukça tepene cikarlar. Biz haddimizi nasil biliyorsak herkes de bilecek haddini. 
0 oy
önce (11,552 puan) tarafından
Şimdi normal bir kuzen olsa eyvallah.bizde kuzen kardeştir.ha öz abin ha o.ama sevgili olmuşlar diyorsun orda durum değişir.bunu aile büyüklerine citlat.ozelikle kayinbabaya
0 oy
önce (307 puan) tarafından
Nasıl eskiden birliktelik olmuş cinsel anlamdamı ve ikiside evli ve hala ailecek görüşüyomusunuz ben bu şoku atlatamadım şuan doğru anladıysam siz bile bile nasıl görüşüyorsunuz
0 oy
önce (2,752 puan) tarafından
Bariz aralarında bir şey var eşimin benimle evlendiği andan itibaren tüm konuşmaları durur hiçbirini silmemiş olurda aklıma takılırda bakarım diye 
0 oy
önce (25 puan) tarafından
Bence peşini bırakma araştır 
0 oy
önce (8,511 puan) tarafından

Birliktelik derken ? Sevgililermi yoksa cinsel anlamda mi ? Benim için bu boşanma sebebi ne b.k yerlerse yesinler sonra pislikler 

0 oy
önce (5,482 puan) tarafından
Ben sadece sana oha diyorum kızım diyorsun ki birliktelik olmuş eeee zaten bunların birbirinde numarası olması başlı başına hata bide mesajlalaşıcaklar heee ağızlarına sıçarım yetmez miş gibi kocan bokunu gidip kıza anlatıyor oda sana utanmadan mesaj atıyor valha pes

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 271 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (970 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 440 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 318 göst.
30 Mayıs 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,283 göst.