+1 oy
1,285 göst.
önce Aile kategorisinde (19 puan) tarafından
Eşimle 2.5 yıldır evliyiz. 1.5 yaşında oğlum var. Evlendiğimiz günden beri eşimin kuzeniyle samimiyeti hep dikkatimi çekerdi. Rahatsız da olurdum. Yaklaşık 1 yıl önce eşim işten geldiğinde kuzeninden mesaj geldiğini gördüm. Gülücük atmıştı kuzeni. Önceki mesajların hepsini eşim silmişti. Tartıştık, kuzeni de bana yazmıştı. Benim kuzenim konuşurum falan demişti. Kuzenin olabilir ama mesajları neden siliyor demiştim. Aynı şeyi eşinle ben yapsak nasıl olur demiştim. Neyse sonrasında eşime bir daha sakın mesajları silme demiştim tamam demişti. Ama yine siliyordu. 2 gün önce eşim babasına bir şey göstermek için telefonunu ona verdi. Kayınbabam da bana gösterdi. Tam o an yine aynı kuzeni mesaj atıp "deliii" yazmıştı. Eşim de 3 tane gülücük attı ona. Gir bakayım ne konuşuyorsunuz dedim. Girdi, yine tüm mesajları silmiş. Ben tabii surat astım anladı sinirlendiğimi. Kuzenine söylemiş bunu. Kuzeni bana yazdı. Biraz geçtikten sonra konuşmaları istedim ondan. Erken isteseydin atardım ama hem numarasını hem de konuşmaları sildim dedi. Sizin huzurunuz bozulacaksa ben onunla konuşmam dedi. Siz bu durumda ne yapardınız ? Eşimle eskiden ilişkileri olmuş diye biliyorum. Hatta birliktelik de olmuş.

67 Cevaplar

0 oy
önce (2,493 puan) tarafından
Arana mesafe koysana gidip gelme. Kocanla yan yana getirme onları.  Ne işin var onların yanında. Evine gelmek istese de bahane bul evde değilim ya da çıkacağım filan de. Uzak dur kesinlikle yuvanı yıkacak.
-Reklam-
0 oy
önce (2,267 puan) tarafından
Tam rezalet sen nasıl sabredebiliyorsun
0 oy
önce (141 puan) tarafından
Eşinin sana saygısı yok ne yazık ki canım . Defalarca aynı hatayı bile isteyerek yapıyorsa burda sana değil o kuzeni olacak kişiye daha değer verdiğini gösteriyor. Yani bu şu demek oluyor ki ne yazık ki seni üzmek istemem ama aralarında kopamıyacak bir samimiyetleri var. Artık bu gerçekten kuzen ilişkisi yoksa daha ilerisi mi bilemem çünkü kadın sana yazacağı yerde edepli kendini bilen birisi olsa eşini engeller konuşmaz konu kapanır.
0 oy
önce (3,359 puan) tarafından
Tovbe ya beraber mi olmuşlar
0 oy
önce (252 puan) tarafından
Ne yaptınız konuştunuz mu eşinizle 
0 oy
önce (3,358 puan) tarafından
Ya biz kuzene abla abi deriz bir mesafe olur bu ne rahatlık eşimin tarafinda var böyle kuzeniyle evliler değişik gelsede esiminde var eskiden sevgili olduğu kuzeni ne konuşuruz ne gideriz ne bir benim muhabbet im olur ne eşimi çok genişlik 
0 oy
önce (10,677 puan) tarafından
Sona gelene kadar kuzenidir konusur olabilir kendi aralarinda biseylere sakalasmislardir sen gorsen kizarsin diye sikiyodur ya da rahatsiz oldugunu bildigi icin siliyodur diyecektim sonuna gelince sok oldum kuzen demek kardes demek ya nasil o gozle bakmislar birbirlerine hadi cocukken ne yaptigimizi bilmiyorum bi hislerimizi yanlis anlayip seviyorum oluyorum bitiyorum diyoruz ama yanlis anlamaktan sonra insanin akli basina geliyo hadi oyle bi donem hata yapip gizli sakli biz sevgikiyiz gibi takilsalar da bi yere kadar ama iliskileri olmus diyosun neyin kafasi bu ikiside evli barkli insanlar yok bacim bu is hayra alamet degil 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 270 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (970 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 438 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 318 göst.
30 Mayıs 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,283 göst.