Eşimle 2.5 yıldır evliyiz. 1.5 yaşında oğlum var. Evlendiğimiz günden beri eşimin kuzeniyle samimiyeti hep dikkatimi çekerdi. Rahatsız da olurdum. Yaklaşık 1 yıl önce eşim işten geldiğinde kuzeninden mesaj geldiğini gördüm. Gülücük atmıştı kuzeni. Önceki mesajların hepsini eşim silmişti. Tartıştık, kuzeni de bana yazmıştı. Benim kuzenim konuşurum falan demişti. Kuzenin olabilir ama mesajları neden siliyor demiştim. Aynı şeyi eşinle ben yapsak nasıl olur demiştim. Neyse sonrasında eşime bir daha sakın mesajları silme demiştim tamam demişti. Ama yine siliyordu. 2 gün önce eşim babasına bir şey göstermek için telefonunu ona verdi. Kayınbabam da bana gösterdi. Tam o an yine aynı kuzeni mesaj atıp "deliii" yazmıştı. Eşim de 3 tane gülücük attı ona. Gir bakayım ne konuşuyorsunuz dedim. Girdi, yine tüm mesajları silmiş. Ben tabii surat astım anladı sinirlendiğimi. Kuzenine söylemiş bunu. Kuzeni bana yazdı. Biraz geçtikten sonra konuşmaları istedim ondan. Erken isteseydin atardım ama hem numarasını hem de konuşmaları sildim dedi. Sizin huzurunuz bozulacaksa ben onunla konuşmam dedi. Siz bu durumda ne yapardınız ? Eşimle eskiden ilişkileri olmuş diye biliyorum. Hatta birliktelik de olmuş.