Soğumazsın Canım , yorgunluk, uykusuzluk ve desteksizlikten algıların bozulmuş . Lohusalık sendromu ve hormonlarındakj değişimlerinde büyük etkileri. İnanki bebeğin 6 aylık olduğunda düzeniniz oturacak , bunların hepsi geçicek, hani bir söz var " Buda geçer yahu". Bebeğin uyuduğunda yada bırak oyalandığında al çocuğunla oyun oyna , bırak evdeki işi gücü zaten bitmiyor. Benimde kızım 2 yaşında oğlum 9 aylık, oğlum doğdugunda kızım 17 aylıktı ilk 2 ay gerçekten zorlanmıştım bende hatta kendimi tanıyamıyordum baktım böyle olmuyacak soğukta olsa bebeğimi bebek arabası na koydum sıkıca sardım, muhafaza ederek , kızımı parka götürdüm sadece yarım saat bazen 1 saat duruma göre , zaten bebeğim dışarıdayken hep uyurdu . Bu zamana kadar hep bu şekilde kendimj rahatlatmaya çalıstım yakınında varsa birilerine git kendinj eve kapatma çocuk üşür yok hasta olur diye çok kaygıyla hareket etme , hicbirsey senjn ruh sağlıgından ve çocuklarından önemli değil , mutlu anne mutlu çocuk. Şuanda daha rahatladım daha iyi gidiyor hatta beraber oyun oynamaya başladılar .