0 oy
410 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (37 puan) tarafından
Hepsini Allah'a havale ediyorum bıktım artık ev ev üstüne olmuyor Allah'ım bi an once bi yuva nasip etsin artık hergün biraz daha mahvoluyorum eş desen yanimda durmaz ailesinin koynundan çıkmıyor daha bugün erkek kardeşi 19 yaşında bana beğenmiyorsan kendi evine gidersin dedi kalktı kapiyi açtı gidersin dedi ve eşim olacak insan tek kelime etmedi tek kelime şimdi belki ben suçluyum belki diyenler olacak konu şuydu küçük bir bebeğim var ona yemek verirken kendi kaşığıyla verıyorum ama amcası tuttu kendi kaşığıyla vermeye çalışıyo bende onun kaşığı al bununls ver dedim işte eskiden abime annem kendi kaşığıyla verirdi noldu sanki falan dedim o eskidendi zaman çok değişti dedim bu şahıs da 19 yaşında çocuktur demeyin sakın asla çocuk değil bebeğimin egzamasi var ve en iyi marka şampuanı kullandığım halde iyi gelmedi doktorda değiştir dedi kalkmış diyo ki çok biliyosun madem en iyi şampuanı kullaniyosun zannediyosun demek ki neymiş en iyisi o değilmiş doktor en iyisini önerdi falan öyle soyleyince bende sinirlendim fazla konuşma dedim ben naptığımı biliyorum dedim nasıl ters ters bakiyo öldürcek gibi dedim hayırdır noldu başladı işte kendi evine git falanlar bagiriyo cagiriyor bende edepsiz ahlaksız terbiyesiz kelimelerini kullandim bu arada kaynanam ve eşim yanimda bön bön bakıyorlar bebeğimi aldım odaya gittim ben Allaha havale ediyorum herşeyi ve herkesi eşime niye bişey demedin diyorum bana bağırdı çağırdı sonra ****** git deyip durdu aglamak istemiyorum beni oyle görsünler istemiyorum Allah'ım var benim ama napiyim bilmiyorum

12 Cevaplar

0 oy
(1,922 puan) tarafından
Ailen arkanda olmazmı sana bunca şey yapıyorlar neden hala ordasın canım 
(37 puan) tarafından
Gittiğin yerden dönüşün olmasın diyo eşim
(1,922 puan) tarafından
Seni ve vicdanını iyi kullanmayı biliyor adamlığı bir tek sana galiba döneceksin sanıyor galiba o dedi diye de basına birsey gelmez seviyorsa o ** kardeşine ağzının payını verecek
(13,559 puan) tarafından
Oyle diyen eşe bakma sen gidince etekleri tutusacaktir bi kere kaldır ayağa milleti bisicik olmaz eşim bana çok defa s.git gidersen dönemezsin bak bu son couk olmasa gösterirdim sana gibi gibi laflar etti yaktım gemileri babamı aradım geldi aldı beni sonra kedi gibi oldu. Bosan demiyorum ama bazen çekip gitmek gerekir burnunu sürtmek gerekir şart koşarak geri dönersen ve kararlı olduğunu görürse farklı olur
(44 puan) tarafından
Öyle eş olmaz olsun
(13,559 puan) tarafından
Cok şükür benim eşim değişti artık tartissak da anlık saçma konular oluyor kusmeler küfürler vs. Olmuyor eskisi gibi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun ama işin çok zor 
0 oy
(47 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam bu muameleyi kabul etmem neden böyle davranıyorlar peki kendi karakterleri mi böyle
(37 puan) tarafından
Beni bi sevemediler sanırım çok iyiyim o yüzden
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Sonu nereye varırsa varsın odada bana erkeklik taslama adam ol da evını ayır kardesıne gık diyemedin içerde hayırdır derdim çok sınır oldum
(37 puan) tarafından
Dedim dedim ama neye yarar onun da canı yandı kardeşi öyle söyleyince ama beni savunabilirdi
0 oy
(163 puan) tarafından
Valla evini de ayirsan kocandan ümit göremedim ben . Şartlar böyle olunca nasıl katlanıyorsunuz sinir krizi gecirmiyorsunuz çok merak ediyorum. Bu şartlar altında orda yaşamak zaten zorken sana abi kardeş git demişler nasıl kalabilirsin ki . İnan hiç bir sebep gururunun vereceği kararın üstüne çıkamaz . 
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Evlilik aslında ömrünü tamamlamış sadece uzatmalarda devam ediyor. Boşan diyemem ama mümkünse bu adama başka çocuk yapma asla baba olmayı hak etmiyor 
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Ailen arkandayız al bebeğini git. Biraz kıymetini anlasınlar
(37 puan) tarafından
Onlar mi asla anlamaz
0 oy
(417 puan) tarafından
En baştan aynı evde yaşamayı kabul etmemeniz gerekiyor böyle bir aile olunmuyor ki sürekli bir karışan olur ama evin ayrı olsa istediğin gibi yapabilirsin senin aldığın şampuan onu bunu ne ilgilendiriyor aynı kaşıkla vermek nedir ya iyice kafayı yediler birde 19 yaş ailenin yanına gitsen bir süre olmaz mı sen kaç yaşındasın 
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Birşey diyim mi kendi kardesin de olabilirdi bu. Yani aynı evin içinde sorun çıkıyor malesef. Evet bunu en baştan kabul etmeyecektin fakat kaynin da sana evine git diyorsa bana değil abine söyle evi tutsun ben de meraklısı değilim deseydin keşke. Esin ne biçim erkek anlamadım. Hiç birşeyi üstüne alınmamış birde senle küfürlü konuşmuş. Derhal eşinle görüş böyle olmuyor görüyorsun beraber yaşayamıyoruz ,ya ayrı ev tut ya da ben gidicem de.
(37 puan) tarafından
Dedim goruyosun değil mi dediklerini diye o da çok kötü oldu bişey diyemiyor ailesi'ne beklediğimiz bi para var o gelirse çadırdan da olsa bi ev alicam gidicez burdan dedi
(4,380 puan) tarafından
İnşallah canım böyle zor çünkü
0 oy
(717 puan) tarafından
Ailen nerde?? 
(37 puan) tarafından
Evinde
(717 puan) tarafından
Neden yanlarına gitmıyorsun
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Ailen yanında duracak bir aileyse al bebeğini git babanın evine o koca olamamış kocan da dön derse adamlığını ortaya koy evini ayır kardeşinin ağızının payını ver sonra gel dön de bana erkeklik taslayıp ananın eteklerine girme de sonu nereye giderse gitsin dediklerinin arkasında dur ailen yanında durursa da boşan o Habeş maymunundan baba da koca da olmaz anca anasına finoluk yapsın
0 oy
(857 puan) tarafından
Siz eş ailesine değil eşinize emanetsiniz da koruyacak sizi wzdirmeyecek ama nafile aynı evde çok zor canım Allah kolaylık versin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,061 göst.
2 Kasım 2018 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 629 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 393 göst.
0 oy
15 cevap 956 göst.

408,336 soru