0 oy
117 göst.
önce Aile kategorisinde (119 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Sabah  uyuya kalmışız 11 buçukta uyandık kızımla hemen hazırlanıp ablasını aldik geldik anaokulundan sonra kahvaltı yaptık.evleri topladım pazara gittim azar günü bugün .alışveriş yaptım gelir gelmez çocuklar için ıspanaklı kek akşama da ıspanaklı börek yaptim neyse eşim geldi.neyse bende bulaşık yıkıyorum dedim surdan sofrayı koyar  mısın hersey hazır neyse gitti salona tekrar söyledim yorgunum ve çok açım yardım et hemen sofrayı kuralım  yine gitti dolaba boyum yet.edi iki tabak istedim vermedi bende kızdım bir gün ya Birgun bir destek olda gözlerim yaşarsın yok dedim insan olan zaten anlar halimden dedim.tartistik iki tabak mi vereyim sus diyor bir işe yaramıyorsun falan filan nasıl canım sıkıldı ya greve girdim bundan sonra hicbiseye el sürmeyecek yaşasın bakalım kaç gün yaşıyor öyle.yanarim yanarım o kadar emek verdim bir lokma yemedim böcekten sofraya oturmadan ne halin varsa gör dedim çekildim odaya oturup dinleniyorum 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (122,541 puan) tarafından
yorgun ve acsin ama en azindan uykusuz degilsin adam yorgun ac ve uykusus
önce (119 puan) tarafından
Bugün uyuyakalmışım oda geç gitti ve haydi sofrayı kurmayı geçtim iki tabakta vermedi
turk erkeginin yuzde 90 bu sekilde kadinlarin yuzde 90 bu sekilde tepki veriyo halbuki aklini kullansan pesinde köle olur ne desen yapar ☺️ az aklini kullan askim
önce (119 puan) tarafından
Nasıl kullanayım yüz kere konuştum senin o küçücük dedgin tabak benim için büyük destek onu bile görmüyorsun dedim
demekki konusmak ise yaramiyo sende baska bisiden vur onun istediginide sem isteme
-Reklam-
0 oy
önce (1,848 puan) tarafından
Ne yazık ki böyle ökü.zler çok var iyi yapmışsın bacım biraz konuşma yapma bakalım anlayacak mi 
0 oy
önce (1,475 puan) tarafından

Yazdıkların çok anlaşılmamış ama eşinin desteksiz oluşuna üzülmüşsün. Sofraya küsmüşsün. Ne olursa olsun sofraya küsmem. Haklı da olsam haksız da olsa o sofradan hırsımı almam. Hatta oturur bir güzel yerim ki kafam daha iyi çalışsın :D Tek kelime etmeden karnını doyurup kalk. Kendinin ve çocukların zorunlu işlerini yap gerisini bırak. Grev iyidir :) 

0 oy
önce (13,175 puan) tarafından
Şuan saat 9 kızım uyumadı eşim ktukta yattı uyudu. Genel olarak buna kızıyorum git yerine yat diyorum o da yok gözümün önünde uyuyunca çok batıyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 408 göst.
0 oy
16 cevap 402 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 332 göst.
29 Ocak 2022 Aile kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 2,160 göst.
18 Ağustos 2020 Aile kategorisinde Nurane (759 puan) tarafından soruldu