0 oy
56 göst.
önce Diğer kategorisinde (925 puan) tarafından
Hanımlar selamünaleyküm benim liseden beri yani nereden baksanız on yıldır konuştuğum çok sevdiğim bir arkadaşım vardı öyle birbirimizle sık sık konuşup muhabbet etmesek de yani liseden kalma bir bağımız vardı bu nişanı olduğunda ben annemlere gitmiştim tesadüf aradım hani ne yapıyorsun annemlere gitmişken seni de göreyim gibisinden o da yarına nişanım var sen de gel dedi ben de dedim hani kendimce çağırmış etmiş hani önceden haber vermedi ama ulan benim aramamla haberim oldu gine de dedim eşime hadi gidelim o gün gittim yani her şeyine de koştum yine yardımımı da ettim sonra beni düğününe nikah şahidi yapmış ben de Allah nasip ederse gelirim dedim o gün de tesadüfen hem eşim çok aşırı rahatsızlandı hem üç yaşında çocuğum var yani boğaz enfeksiyonu vardı ben ona düğünden iki gün önce haber verdim dedim ki benim böyle böyle hem eşim rahatsızlandı hem çocuğum rahatsızlandı ben gelemeyeceğim  sonra arkadaşım bana küstü nereden baksan iki ay oldu iki aydır da arıyorum açmıyor mesajlarima cevap vermiyor dün yine yazdım ya dedim hani ben kendimi sana karşı mahcup hissediyorum ben de gelmeyi çok istedim hani o kadar aradım aç  hani küs müyüz falan dedim o da kanka ben seni yarın arayacağım demiş aramadı bu saat oldu sonra ben yine aradım yine açmadı hatta ben eşime de dedim şöyle güzel bir ev hediyesi alalım evine ziyarete gidelim yani ayıp oldu da dedi eşim de tamam gideriz hatun sen yaz müsait vakitler olduğunda söylesinler dedi yani arıyorum açmıyor mesaj atıyorum döneceğim diyor yine dönmüyor yani ben anlamadım ne yapacağımı

bu durumda ben ne yapayım  ben mi abartıyorum 

2 Cevaplar

+1 oy
önce (2,720 puan) tarafından
Demek ki tek taraflı bir arkadaşlık benim arkadaşım çocuklarım hasta dese aman gelme sabilere yazık der geçerim yani. Ortada keyfi bi durum yok
önce (925 puan) tarafından
Vallahi bilmiyom ki onu ben aşırı üzüldüm yani çok istedim gitmeyi ama çocuğum hasta eşim hasta hatta benim eşim bile gerekirse arabayla gideriz nehir demişti bir de evlerinin öyle yakında değil Anadolu yakasından Avrupa yakası ben çocuğu alıp tek başıma gitsem hani eşim rahatsız diye ona da eşim müsaade etmedi çocuk daha çok hasta olur diye ne bileyim arıyorum açmıyor mesaj atıyorum cevap vermiyor yani annesi babası da beni çok sever kendisi de biliyor bu durumu Yani her yere izin vermezler ama bana geldiğinde bir şey demiyorlardı yani öyle bir yapım var insanlar bana güvenir ama arkadaşımın böyle yapması beni çok üzdü ve öyle bir şey ki ben kendimi ona karşı mahcup hissediyorum
önce (2,720 puan) tarafından
Fazla fedakarlık gereksiz samimiyet oluşturur fedakarlık bi gram azalınca da karşındaki kendini belli eder. Senin eşin ve evladın elin kadınından daha önemli küsüyorsa küssün o bir dost kaybeder sense seni kullanan birinden kurtulmuş olursun
-Reklam-
0 oy
önce (80 puan) tarafından
Kısacası kabacası arkadaşlık orda kalmış . Üzülme ama değer verse zaten nişanim var diye kendi arardı . Ben olsam onada gitmezdim . Kimsenin peşinden koşmaya gerek yok ne evi hediyesi görmesi . Birde o sana bunları yaptı mı bu özel günlerde yanında oldu mu .
önce (925 puan) tarafından
Hayır kınamda geldi sadece başka yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 80 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 239 göst.
0 oy
0 cevap 33 göst.