0 oy
134 göst.
önce Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından
Daha önce  beni cokk severdi her gun operdi sarilirdi canim annem derdi bana dogum yaptim  kardesi oldu 5 aylik suanda oglum cok degisti beni sevmiyo resmen babaci oldu oglumun yaninda bebegi öpmüyorum bile bana surekli bu evden git babamla yaşarız biz seni sevmiyorum diyo baba hadi senle gezmeye gidelim annem evde kalsin diyo en kucuk bişeyde istemiyorum seni defol diyo vurmaya kalkiyo bana cok üzülüyorum konuşuyorum onunla seni çok seviyorum ben üzülüyorum boyle yapinca diyorum tamam üzülme diyo yarim saat geçmeden yine bisey oluyo yapma annecim diyorum mesala hemen defol git istemiyorum babami seviyorum diyo yine sinirden ağladım bugun baya cok mutsuzum evlâdım beni sevmiyo beni görmese bile ozlemicek babanneme giderim kalırım orda diyo daha hic.bi yerde kalmadi zaten de dedeme giderim.kalirim diyo napicam cok canım sıkkın 

4 Cevaplar

0 oy
önce (16,279 puan) tarafından
Ya saçmalamayın Allah aşkına çocuk o kıskanıyor tabii ki bu çok doğal bir şey kardeşi olmuş kardeşini kıskanıyor belli ki annesini de paylaşamadığı için bu sefer de babasını seviyor.

Aynı şeyi ben de yaşıyorum oğlum Babasına daha çok düşkün ve babasını daha çok seviyor sürekli babasından onu çok sevdiğini söylüyor ama bana söylemiyor ben kalkıp da sinirden ağlamıyorum sonuçta benim sevgim ona da yeter bana da yeter onun gidip gelip bana seni seviyorum demesine gerek yok
önce (215 puan) tarafından
Seni seviyorum demesi degil herkesin yaninda bile kotu annesin sen defol git diyo eve gelmicem ben seni istemiyorum diyo nasil üzülmeyim ben simdi napicam bilmiyorum artik
önce (16,279 puan) tarafından
Çocuk psikiyatrisi görsün bı
önce (403 puan) tarafından
Bence cocugu degıl annenın psikiyatriye gıdıp bunu kafaya takmaması gerektiğini hahaha gülüp geçmesi gerektıgını  anlaması lazım  annenın hormonlaar tepede kadın etkileniyor malesef  anneye destek lazım bence  çocukta ben hata gormedım. Ayrıca çocuk defol gıt ıstemıyorum vs lafını da kımden duydu kı  kım ona dedı de  oda size dıyor  oda ayrı bı konu
-Reklam-
0 oy
önce (407 puan) tarafından
Sanırım kardeş kıskançlığından dolayı böyle. Seni sevmiyor değil, sana çok kırgın olduğu için böyle yapıyordur diye düşünüyorum. Ama bi çocuk psikoloğuna gitmen iyi olur. 
Beni dusman gibi görüyor hic huzurum kalmadi o öyle yaptıkça ona kızıyorum elimde olmadan oda kızıyorum diye iyice uzaklasiyo benden herkesin yanında kötü anne bu istemiyorum ben bunu diyo bir yere gitsek eve gelmicem ben sen git istemiyorum seni diyo
Mutlaka bi çocuk psikoloğuna götür canım.
Oyle yapicam sağolun
Rica ederim. İnşallah çocuk hatasını anlayıp sana sevgi dolu olur canım.
0 oy
önce (2,688 puan) tarafından
Acaba biri mi dolduruyor cocugu kaynana gorumce yada esin cunki cok garip geldi bana defol git babamla yasariz demesi fln sonucta ikinizide kiskanip sevmemesi lazim ama direk sana cebhe almis cocuk

Bence sen sakin ol ve uzaktan gozlemle kimlerle neler konusuyo nasil vakit geciriyo hatta yalniz oldugunuz zaman agzini ara bi oglunun bi anne icin cok uzucu ve zor bi durum 2 oglum var 6 ve 5 yasindalar boyle yapsalar cok uzulurum

Su anda hamilwyim 3 oglum olucak simdiden alistiriyorum sevdiriyorum 
Kayinvalidem görümcem oyle konusmazlar iyilerdir daha onlar annenle oyle konuşma annen olmasa naparsin sen diyolar esim ama bir kac kez bana kızınca bosver sen onu biz senle takılırız yasariz demişti unutmadı cocuk onu esimden de buz gibi soğudum oyuzden esim ben bilerek mi dedim diyo cocuk o daha diyo cocuk ama unutmuyor işte
Heh iste birinden duymus olmasi lazimdi esinden duymus
Simdi bi zahmet esinde ikisininde sana muhtac oldugunu gostersin cocuga annesiz yapamam yapamayiz fln desin
Cunki cocugun bilinc altina islemis malesef erkekler cok patavatsiz oluyorlar konusurken kelimelerini secemiyorlar
Bide bi muddet zorlanirsin ama esini oglundan uzak tut seninle daha cok vakit gecirsin
Eve gelincede babasi ilgilenmesin cocukta annenin onemini anlar
Esime kalsa suc bende esim melek oglumda baba evde kal senle arabayla gezeriz ne guzel annem evde kalsin diyo iyice üzülüyorum baba ogul gittiler simdi ben evde bebeğimle duruyorum cok moralim bozuk sagolun cevap verdiniz sizde
Iste boyle boyle uzaklastiriyo oglunu esin cok uyanik kusura bakma hiç masum gelmedi bana bu tavirlari babamda boyleydi en son erkek kardesimi.annemden tamamen ayirdi su an annemle gorusmuyo kardesim yani yilanin basini kucukken ezmek gerekir canim annem simdi cok pisman keske dikkat etseydim oglumla kendim ilgilenseydim diyor
Bence hemen uyan kendine gel dunyanin bin bir turlu hali var al oglunu diger bebegini vakit gecir cik gez annenlere git parka gotur esine muhtac olmadigini onemli degerlu oldugunu ogluna gostermelisin yoksa buyuyunce höduk olur kadinlarin degersiz oldugunu dusunur ve esine aynisini yapar
Dediginizi yapicam cok tesekkur ederim sagolun
0 oy
Çocuğa sürekli sınır koymandan onu sürekli uyarmandan  rahatsız olmuş  ve bagırıyosunda galıba  belki bırazda dayak atıyorsan bunlardan dolayı  tamamen sen çocuğa iyi davransan bence sana kötü davranmaz çocuklar menfaatcıdır ona rüşvet verımıyosun galıba hep uyarı verıyon dmk kı
Dayak yok kızıyorum ama dayanamıyorum artık sozleri beni delirtiyor aslinda esim yaptı böyle bütün suç onda biliyorum o çocuğuma bosver anneni senle takılırız biz babannede yasariz biz demişti bana kızınca çocuk da aynısını söylüyor
Sen git eşine ağla  durumu anlat zoruma gıdıyor  de  sen iyi polis ben kötü polıs olmayalım de  ıkımızdr aynı davranalım. Çocuksa davranı bozukluğu oluyor bu sekılde de  inşallah adam senı anlar  bıraz zor ama
Cok sagolun esimle bidaha konuscam

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 294 göst.
10 Kasım 2024 Aile kategorisinde Etkiye tepki (773 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 415 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (273 puan) tarafından soruldu