0 oy
841 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
İyi akşamlar başlıkta da olduğu gibi bizim bı suçumuz yoktu kendi isteğiyle kaçtı 16 yaşında ve hamile bugün hastaneye götürdük polisler geldi aldı dediler bişey yok falan savcı çağırdı ve onu çocuk esirgeme kurumuna aldılar bana da dediler ki sen gelip alabilirsin yarın sabah gitsem verirler mi başına gelen var mı niye kaçtığında almazdnz diyen olursa ben evliyim babam izin vermedi ne yaptık ettik bırakmadı gelsin elimizden de bişey gelmedi biz almak istedik kendisi gelmedi 

15 Cevaplar

+1 oy
(3,942 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Üzüldüm kardeşine, kendisi küçük ne yaptığının farkında değil sahipsiz bırakmayın baban şuan öfkeli ama ona sahip çıkın canım Allah yardımcınız olsun 
(3,942 puan) tarafından
Limonlukek yazdıklarına katılıyorum, elbetde bu yaş grubu neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyor ki o da 22 yaşında olunca arkasını dönüp baktığında anlayacak hata yaptigini. Kız çocukları kesinlikle okumalı, özgüveni olması gerekiyor bir meslek sahibi olmalı ki yarın kötü birşey olduğunda çaresiz kalmaz...
(4,375 puan) tarafından
Aynen öyle canım gerçekten bunları okuyunca ben çok üzülüyorum ve sonunu da görüyoruz müge anlida. Zamanında yasamadiklari şeyleri yaşamak için bu lanet tiktoktan filan birini bulup ona kaçıyorlar. Ondan ona yani genç yasinda bir sürü çocuk ordan oraya. Allah akıl fikir versin hepsine.
(3,942 puan) tarafından
Mügeyi hiç izlemiyorum, bir ara izliyim dedim psikolojim bozuluyor. Twitter'a giriyorum orada okuduklarim daha fena insanlar yozlaşmış malesef. Amin canım
(4,375 puan) tarafından
Evet valla benimde bozuyor ama mugede bu sezon çok kötü şeyler henüz görmedim. İki kayıp çocuk var sadece onların akıbeti belli değil oraya üzüldüm tek.
(3,942 puan) tarafından
Allah tüm çocuklarımizi kötü insanlardan korusun.
-Reklam-
+8 oy
(336 puan) tarafından
Sakın alma yoksa senin yanından yine kaçacak o pisliğe. 
tarafından
Şimdiye kadar burda okuduğum en doğru yorum++
(1,007 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun hiç değilse çocuk esirgeme daha güvenli
(11 puan) tarafından
Ama hamile ve orda kalmasını istemiyorum
tarafından
İyi canım yanına al o zaman iki gün sonra çocuğun yanına kaçtığında çocuk da buna bir şey yaptığında (nikah olmadan hamile bırakma kötülüğünü yapan her türlü kötülüğü yapar) ailene hesabını sen verirsin  biz değil
Senin iyiliğin içinde o kızın iyiliği içinde bence en güvenli yer orası
(336 puan) tarafından
Canım sen evlenmesini de istemiyorsun ama evlendi bazen elimizden geleni yaptıktan sonra devlete guvenmemiz gerekiyor şu an çok küçük ve sağlıklı düşünemiyorum,  ordan kaçamaz hata yapamaz, yarın alırsın yine kaçar cocuk bir iken 2 olur bu sefer vicdanın rahat edecekmi
+3 oy
(17,914 puan) tarafından
Umarım yaşı büyükse kaçıran ve hamile bırakan kişi istismardan ceza alır. Sizin kararınıza gelince abla olarak kardeşinizi düşünmeniz çok güzel bir şey ama sizde de güvende olmayacak ve maalesef ki tekrar kaçacak bu seferde sorumlusu siz olacaksınız 
+1 oy
(3,989 puan) tarafından
Çocuk doğurmak için çok küçük, kendi daha çocuk. Evlenmeden o haltı yediren erkek ne kadar güvenilir olur ki. Rabbim yardımcınız olsun inşaallah akıbeti güzel olur
(11 puan) tarafından
Amin inşallah Çok küçük evet ama kendi yaptı çok karşıyız zaten ve ilk defa o kaçtı aileden
+1 oy
(795 puan) tarafından
Sana alabilirsin dedilerse sen alabilirsin ama seninle yaşar kontrol ederler sürekli 18 yaşına kadar sen bakmakla yükümlü olursun babasının evine gidemez geri çocuk esirgemeye alırlar 
+1 oy
(556 puan) tarafından
Ahh ahh ne çok üzülüyorum böyle gençlere hepimizin evladı var:((Ne buluyorlar evlilikten onun yaşındakiler daha yeni liseye gidiyorlar. Ben iki üniversite bitirmeme rağmen hala diyorum keşke öğrenci olsam:(( bence kardeşini alma kaldığı yer en azından güvenli Alsan yine o kız kaçacak malesef 
+1 oy
(13,565 puan) tarafından
16 yaşında bi çocuk hamile çok üzücü ben olsam almazdım peki bebek ne olucak
+1 oy
(2,814 puan) tarafından
Bebegin babası kim belli mi onlar ne diyor bu ise yasitlar mi sevgilisiyle yoksa büyük adam mi? Bunlar da çok önemli konular bence eğer büyükse ceza alması için uğraşmak doğru olabilir yani
+1 oy
(2,708 puan) tarafından

Hiç bulaşma olan sana olur diyim bedeni ise senin yanına gelecek o adam onu ikbal edecek geri alacak üstelik aklı gel git akıllı olduğu için kardeşinin seni dinlemez kaçar yine al başına belayı 

(263 puan) tarafından
Rahime kız sen nerelerdesin kaaaaç zamandır göremiyorum seni buralarda ?
+1 oy
(4,375 puan) tarafından
Hiç dokunmayın en azından iki yıl güvende olur. Belki bu arada da aklı başına gelir. Gencecik yaşta evlenmek marifet değil. Okuyup mesleğini eline alması lazım bunu anladığında inşallah geç olmaz.
+1 oy
(261 puan) tarafından
Karnındaki bebegin babası reşitmi? Her halükarda kötü bişey umarım güzel sonuçlara bağlanır ama sonucu ne olursa olsun karşı tarafın kız şikayetçi olmasada siciline işleyecek dosya tutulur şikayet olmazsa hickimseden takipsiklik kararı çıkar ama ben çocuğun verilcegini sanmıyorum şu an 
0 oy
(565 puan) tarafından
Kardeşim evlendi demişsin ama resmi nikahı yok sanırım?
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Alma tabii ki de kalsın orada iş mi yaptiracaklar eziyet mi edecekler sanki. Sen alırsan yine kaçar 
0 oy
(746 puan) tarafından
Ah bee güzelim ya 16 yaşında kocada ne buldun kaçacak kadar adam olsa ztn çocukla evlenmeyi düşünmez inşaallah verirler canım ama istemiyormuş sizi gelirmi bilemedim verseler bile 16 yaşında anne olmak nasıl bir cesaret bence git canım sahip çık kardeşine yoksa heba olur ortalıkta bebeği doğurmak istiyorum mahkemeyle yaşı büyütüp aile izniyle evliliği izin veriyorlar diye biliyorum yada 1 sene bekleyip seneye evlenebilir ama nasıl bi hayatı olur bilemedim 
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Bence alma senin yanında da asla durmaz  babasının evinde durmayan senin evinde durur mu sonunda yine o adama gider. Allah yardımcınız olsun 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 826 göst.
15 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Umara (266 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 325 göst.
13 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 634 göst.
11 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Prenseslem (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,701 göst.
23 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,645 cevap

37,612 kullanıcı

Kategoriler

...