0 oy
274 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (67 puan) tarafından
Kizlar size pist acmistim hatirliyor msuunuz 1 bucuk ay olmustur. 56 kiloyum kilo vermek istyrm diye. O gunden beri kilo veremiyrm bugun tartildim 61 kilo olmusum. Cildircammm. Vermek yerine aliyrm. Abur cubur kesemiyrm. Yemek yerine hep tatli yiyrm bu ara hamur isinede dustum. Cok acikiyrm napicam nsil vercem. Iyi bi diyet istyrm sivi tuketsem hep verirmiyim kilo

13 Cevaplar

+1 oy
(324 puan) tarafından

Simdi cok etkili bir yontem soylicem. Cevrenizde en sevmediginiz birini düşünün. Atıyorum adı Ayşe olsun. Sonra diyin ki Ayşe bile boğazını tutuyor kilo veriyor ben mi veremicem diyin. Bakin nasilda yemeyip kilo veriyorsunuz :D

(489 puan) tarafından
Ya çevremizde kilo vermeyen varsa
(324 puan) tarafından
Ozaman kimse veremiyo ben vericem diye kendinizi gaza getirin bi sekilde :))
(3,183 puan) tarafından
Hahha ya onlarda alıyorsa
(489 puan) tarafından
Valla senden iyi bir motivasyoncu olur e başka taktik var mı kendimize başka ne diyelim bende diyetteyim de
(324 puan) tarafından
Olmazmi ben yirmi kilo verdim kendimi gaza getire getire :)) bogazinizi tutamiyosaniz kendinize gun verin mesela bugun yemicem yarin yemicem öteki gün bi dilim pasta yicem diye o gun gelince hafif bi tatliyla ödül günü sonra yine devam
(489 puan) tarafından
Helal olsun kız çok iyi bir kilo vermişsin dediklerini uygulicam
(324 puan) tarafından
Bide cok bisey yiyesin geldiginde gündüz ye gündüz yediğini bi sekilde yakiyorsun ama akşam yenilenler erimiyor midede hazmedemiyor. Valla kilo vermek cok zor bisey ben kendimi gaza getiriyorum hep diyet miyet olmuyor :))
(489 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım çok iyi gaza getirdin beni bende bı haftadır diyetteyim iki kilo verdim bu dediklerini de mutlaka denicem bende kendimi gaza getirecem çok iyi taktikler verdin diyeti bozmamak için zor tutuyordum kendimi dediklerini öğrendiğim iyi oldu süpersin bu dediklerin şimdiden işe yaradı gaza geldim valla iyi bir motive oldu çok ihtiyacım vardı motiveye Allah razı olsun
(17,884 puan) tarafından
İstediğini yersen istediğini giyemezsin
(489 puan) tarafından
Bende bu lafı kullanıyorum hep :)))
(17,884 puan) tarafından
Eşime en son yazıcıdan çıktı al buzdolabına yapıştıracağım dedim
-Reklam-
0 oy
(3,183 puan) tarafından
Sadece su diyeti yapan bir tanıdığım daha çok almıştı. O yüzden diyetisyenler daha iyi dengeli yapıyor bence.. Ama her ne olursa olsun şekeri bitirmen lazım. Ben sıfır şekere düştüm 1 ayda 5 kg verdim onu koruyorum şuanda az az yiyorum yine ama şeker en çok kilo aldıran şey bunu unutma 
(67 puan) tarafından
Evet sekeri kesebilsem zaten eminim.vericem ama kesemiyrmm. Evdr iki cocuk var onlar yerken bnde yiyrm
(3,183 puan) tarafından
En azından doğal şeyler ye mesela kuru meyveler. Paketli gıdaya göre çok çok iyi. Mesela bende kahveyle illaki Şekerli şeyler yemek istiyorum. Kuru üzüm kuru dut vs yiyerek aldatıyorum kendimi. İnanırmısın çikolata artık çok tatlı geliyo. Düşününce bile istemiyorum yani alışırsın
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Tatlı yiyerek kilo veremezsin zaten öyle bir dünya yok. Sağlıklı dengeli beslenip hareket edersen verirsin 
0 oy
(489 puan) tarafından
Sen bu kiloya kilo mu diyorsun az bı kilon var akşamlari tek hafif yesen verirsin 
0 oy
(1,982 puan) tarafından
Elinizin altında abur cubur olmayacak yani eve abur cubur almayacaksınız pasta börek tatlı yapmayacaksınız. Başka türlü size ne diyet verilirse verilsin bir faydası olmaz ki
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Bende dıyete rağmen aldın sandım da şaşırarak açtım postu  aajajsjsjsjsjsjs almasına sıkıntı zaten bu şekilde beslenipte 

Yazdıklarını yapma yeter dıyete gerek yok extra :D
0 oy
(3,339 puan) tarafından
Off aynı ben 57 kilodan 61 cıktım tekrar az önce yedim yine açım ben neden böyleyim bilmiyorum 
0 oy
(567 puan) tarafından
Eğer yediğinden daha fazla yakarsan kilo vermeye başlarsın bunun için hareket etmen sağlıklı beslenme Abur cuburdan uzak kalman aklına gelebilecek Zararlı olan bütün gıdaları Kesmen gerekiyor üzgünüm Zararlı olan şeylerin hepsini tadı güzel yani yeni bir hayat biçimi benimsemelisin Bana kalırsa da kilolu değilsin ama neyse
0 oy
(149 puan) tarafından
Kesinlikle diyet kahvesini denemelisin
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Alma eve paketli gıda
0 oy
(11,367 puan) tarafından

Valla bende arkadaş ortamım yüzünden veremiyorum en sonunda kesicem arkadaşlığı :D 5 kızız haftanın 5 günü her birimizde buluşuyoruz ve mutlaka tatlı hamurişi abur cubur olur :'(

(67 puan) tarafından
Sana bisey diyim mi.masallah cok sanslisin bi arkadas ortamin var... tadini cikar
(11,367 puan) tarafından
Kilo alıyorum ama 2 yıldır arkadaşlık yaramadı :D
0 oy
(11,177 puan) tarafından
Sürekli öyle yediğin için acikiyorsun

4 buçuk aydır diyetteyim bugün mesela davet vardı tadına bile bakmadım kendi yemegimi götürdüm yanımda ;) 

1 hafta zorlar seni inan.1 haftadan sonra bünye alışıyor 
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Yani istediğin şeyle yaptığın şeyler o kadar zıt ki alırsın tabi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 460 göst.
27 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedaaylin (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 313 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde denizimsi (7,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 568 göst.
12 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lisa1234 (1,394 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 339 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,618 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...