+1 oy
572 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Kızlar eşim her hafta halı saha gitmek istiyor ilk evlendiğimizde 12 1 giderdi tek korkuyorum diye vazgeçirdim doğum yaptım oğlum 28 aylık ama eşim tekrar başladı her hafta gideceğim demeye saati erkene çektiler ama ben yine de istemiyorum gitmesini siz olsanız izin verir miydiniz

58 Cevaplar

+1 oy
(4,375 puan) tarafından

Ne bileyim bu düşünce bana çok aşırı geliyor açıkçası ya insanlar evlenince birbirine bağlı olmalı bağımlı değil 

Bir erkeğin en masum en olası aktivitelerinden biri halısaha maçıdır ya hani buna izin vermiyorsan başka seçeneklere hiç müsade etmiyorsundur diye düşünüyorum bu da adamın sürekli ev iş çerçevesinde hayatının geçmesine bi süre sonra bu monotonluktan sıkılmasına sebep olur kendini niye evlendimki tüm sosyal hayatımdan eksik kaldım düşüncesine sokar ve bu durumu evliliğine ve sana yansıtır 
Biz nasıl mutlu kadın mutlu anne ve mutlu eş demektir diyorsak eşlerimizden anlayış bekliyorsak aynı anlayışı onlara da göstermeliyiz  
Misal sen hiç mi arkadaşlarınla görüşmüyorsun hiç mi beraber bi kahve içmeye çıkmıyorsun evlerine gitmiyorsun veya arkadaşların sana gelmiyor nasıl bunlar sana iyi geliyorsa ev dışında bi ortamda arkadaşları ile vakit geçirmek eşine de iyi gelecektir eve döndüğünde deşarj olmuş stresinden arınmış mutlu bi eş olacaktır 
Halısahaya bile izin vermeyen sana şunu söyleyebilirim eşim şu an şehir dışında tatilde ☺️ iş amaçlı falan değil tamamen keyfi çok önceden ucuz bilet denk gelmişti almıştı maça gitmek için bende sorun etmedim çünkü takımı koyu tutan biri ve maçı yerinde izlemek onu mutlu edecekti bi süredir hayatımızda da olumsuz bir çok etken olduğu için bu durumun ona da iyi geleceğini benim de oğlumla evde baş başa vakit geçirmenin bana iyi geleceğini düşündüm ve öylede oldu 
Demem o ki bu kadar küçük şeylerle evliliği de hayatı da kendiniz için de eşiniz için de zorlaştırmayın ☺️  
-Reklam-
+1 oy
(3,314 puan) tarafından
Canım biraz empati kur

Bizler eşimize aynısını desek eşler yok derse 

Hayırdır sen benim özgürlüğü elden mi alyon deriz

Bırak gitsin

Ne güzel maç spor 

Her hafta Gene iyidir 

Her gün demiyor sonuçta 

Biz her hafta kuaföre gideriz dersek eşimiz tepki gösterse nasıl hissederiz 

Sokakta aylak aylak gezinmiyor kumara giderim demiyor pavyon demiyor gülüm 

Haftada bir maça gitsin sal 
+1 oy
(325 puan) tarafından
Eşim hergün kahvede saatlerce bana zaman ayırmak 0 en çok 2saat evde kalır ama evlenmedende onceyi öyle :(
+1 oy
tarafından
O da insan gitsin ne olacak adamı bunaltma 
+1 oy
(6,896 puan) tarafından
Neden gitmesine izin vermiyorsun ki altında yatan bir sebep mi var ya da eşine karai güvenin yok benimki gitmiyor önceden giderdi öyle 1 2 saatte durmazdı köyler arası maçta hepsi bitene kadar beklerdi geç bir saat olmadığı sürece sıkıntı yok böyle eşine izin vermeyenlere benim aklıma direk eşine yada kendine  güvenmemesi geliyo yoksa bunun başka bir sebebi olamaz herkesin kendine ayrı bir ortamı kafasının dağıtması gerektiği yerler var 
+1 oy
(93 puan) tarafından
En azından dinliyor seni bacım gidebilir karışmam ama söle bi durum ki beni ve cocugumu evinn işlerini aksattıgı takdirde kavga cıkar cıkıyorda hafta içi calışıyor zaten akşmları ya evde yada arkadasına gider arada ama her hafta sonu köyde pazar alışverisi olacak haftalarcs kalır bahce işi olur haftalarca kalır gelde deli olma bu hafta annesi gil burda onlar gezmeye gitti buda onlara söförlük yapmaya ben evde yemek hazırladım onlara nese onu da gectim 1 saatini ayırırp sobasını temizleyemezmi soba cekmiyor işte iki gündür bana der surdan cıkar bak dolmumu diye dedim ki yapcagım iş söle bana ben ordan cıkardıgımda heryer batacak batmışken zaten söker temizlerim diye dünde aramış cocuk gidincemi bakacan sobaya artık sitemden tamm bakayım dedim sonra aradım borulardan hariç sobann içi dolu nasıl cıkaracm onu dedim dursun cıkarma demiyorda ucundan tutacak yokmu diyo tek başıma cırptım aglaya aglaya titreye titreye tekrr kurdum ve sitem ettim haklı olarak yanındaki herkeze bi sor karım 25 yaşında tek başına bu işi yapmasını söledim becerebilirmi de bi dedim sonra dedim gerci şimdiki kızlar dogalgazlı evde oturuyor dedim cıldırdı bunun yüzünden saatlerce kavga ettik anasının babasının yada kardeslerinin götünde dönecegine 1 2 saatini ayır nabacaksan yap evinde sonra istedigin yere git gittikleri gezmeye bende gitmek istedim otur yemek yap dedi gitmek isteyince onların gelmesini istemiyormusum oldu halbuki öle de demedim bende geleyim gezelim sonra gelelim ne varsa hazırlayıp yiyelim dedim gelmesinler de diybilrdim hafta sonunmuz var biz ayrı gezelim vakit gecirelim de diyebilrdim işte daha anlatsam neler nelerde artık yoruldum kafa agrımdan duramaz hale geldim 
+1 oy
(51,334 puan) tarafından
onlarinda arkadaslariya vakit gecirmeye ihtiyacı vsr her hafta olmasandangitsin
+1 oy
(1,694 puan) tarafından
Ben gece boyu yalnız kalıyorum nobetli çalışanları düşün bire:)  ayrıca gidebilir tabiki onun da aktivite yapmaya ihtiyacı var haftada bir gider bazen de kafede buluşurlar arkadaşlariyla benim için sıkıntı yok sonsuz güveniyorum kendisine 
+1 oy
(13,105 puan) tarafından
40 yaşında adam benden izin niye alsın ya az alan bırakın insanlara biz hanımlar da kendime vakit ayıracağım diyoruz değil mi ki oğlun da baya büyük artık yatar uyur açar Bi film izlersin maç dediğin girdisi çıktısı 2 saat en çok
0 oy
(17,908 puan) tarafından
Eşiz siyam ikizi değil beni ihmal etmiyorsa pek tabi gidebilir. Ben kendimde oğlumu eşime bırakıp lazere spora gittim arkadaşlarımla dışarıya çıkarım. Bu süreçte şartım olur tabiki birincisi abartıp çok sık yapmayacak ikisincisi beni çocuğunu ihmal etmeyecek 
0 oy
(2,036 puan) tarafından
kesinlikle veririm zaten biz ayrı ayrı zaman da geçiriyoruz bence olmalı. eşim şehir dışına git gel yapıyor ben de ufak kızımla evde yalnız kalıyorum çoğunlukla
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Gidebilir tabi 
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Benim eşimde görev harici her hafta cuma günü halı saha günü var hatta lig zamanı arkadaşlarıyla dışarıda izlerler haftanın kaç günü olduğu fark etmeksizin bu fırsatı eşime ben veriyorum çünkü onun dinlenmeye ihtiyacı var cumartesi pazar izinli mesela o günlerden birinde de ben kendi başıma çıkıyorum dışarı çocuklarla o ilgileniyor
0 oy
(737 puan) tarafından

Eşim her hafta pazartesi gider 9-10. Bebeğim 1 yaş daha. Onun gittiği saatte zaten uyuyor oluyor bende kendime vakit harcıyorum bakımlarımı falan yapıyorum o gün. Erkeğin her gün evde durani makbul değil :D gitsin ne var ki 

0 oy
(13,568 puan) tarafından
Esim eğer bana da vakit ayırıyor bisiler yapıyorsa evet bisi demem ama benle vakit gecirmeyip arkadaşlarını tercih ediyorsa burnundan getiririm
0 oy
(3,082 puan) tarafından

Allah'a emanet kalıyoruz kendini bişey olacak die kodlama . Benim eşim şehir dışına seyahate çıkar 5 gün şehir şehir gezer napsın adamın işi bu mesela akşam çocukları uyutur bi film açarım izlerim çay keyfi yaparım  . Ha evde olduğu zamanlarda kuzenlerle felan oturcaz bugün akşam gelmicem der tmm olur keyfine bak derim

Aynı şekil bugun kuzenlerle yada arkadaşlarla oturcaz derim oda seslenmez
Boğmaya gerek yok canım onunda ihtiyaç i var sosyal aktivite ye
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Tabi gidebilir. Onun da hakkı bence biraz arkadaşları ile zaman geçirmek. 
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Benimki de gidiyor bebegimm 4 aylık ayrıca 3 yaş kızımda var cuma günü gider hafta sonu evdedir 
0 oy
(400 puan) tarafından
Tabıkı de gıtsın bence benım esımde spor salonuna gidiyor   esını kısıtmala yoksa onda senı kısıtlar var anlaşmazlık girer arayab.. Izın almak degıl haber vermesı onemlı  bu arada canm 
0 oy
(2,562 puan) tarafından
Ayy saçmalamayın gitsin ne olacak. Sizde kendinize zaman ayırırsınız o günlerde, ikinizde mutlu olursunuz

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 468 göst.
0 oy
43 cevap 729 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,963 göst.
12 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 460 göst.

408,390 soru

12,269,605 cevap

37,561 kullanıcı

Kategoriler

...