Ne bileyim bu düşünce bana çok aşırı geliyor açıkçası ya insanlar evlenince birbirine bağlı olmalı bağımlı değil
Bir erkeğin en masum en olası aktivitelerinden biri halısaha maçıdır ya hani buna izin vermiyorsan başka seçeneklere hiç müsade etmiyorsundur diye düşünüyorum bu da adamın sürekli ev iş çerçevesinde hayatının geçmesine bi süre sonra bu monotonluktan sıkılmasına sebep olur kendini niye evlendimki tüm sosyal hayatımdan eksik kaldım düşüncesine sokar ve bu durumu evliliğine ve sana yansıtır
Biz nasıl mutlu kadın mutlu anne ve mutlu eş demektir diyorsak eşlerimizden anlayış bekliyorsak aynı anlayışı onlara da göstermeliyiz
Misal sen hiç mi arkadaşlarınla görüşmüyorsun hiç mi beraber bi kahve içmeye çıkmıyorsun evlerine gitmiyorsun veya arkadaşların sana gelmiyor nasıl bunlar sana iyi geliyorsa ev dışında bi ortamda arkadaşları ile vakit geçirmek eşine de iyi gelecektir eve döndüğünde deşarj olmuş stresinden arınmış mutlu bi eş olacaktır
Halısahaya bile izin vermeyen sana şunu söyleyebilirim eşim şu an şehir dışında tatilde ☺️ iş amaçlı falan değil tamamen keyfi çok önceden ucuz bilet denk gelmişti almıştı maça gitmek için bende sorun etmedim çünkü takımı koyu tutan biri ve maçı yerinde izlemek onu mutlu edecekti bi süredir hayatımızda da olumsuz bir çok etken olduğu için bu durumun ona da iyi geleceğini benim de oğlumla evde baş başa vakit geçirmenin bana iyi geleceğini düşündüm ve öylede oldu
Demem o ki bu kadar küçük şeylerle evliliği de hayatı da kendiniz için de eşiniz için de zorlaştırmayın ☺️