0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (878 puan) tarafından

19 aylık oğlum dışarda beni tanımaz ,ama evde sürekli paçamda . Hep kucak istiyor bazen saatlerce. Afedersiniz lavaboya gittiğim zaman arkamdan kıyameti koparıyor. Ne yapmalıyım.:(

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
30 aylık istediği zaman alırım demekki kucağımda olmak o an ona iyi gelecek güvende hissedecek alırım sakinlesince bırakırım 
(878 puan) tarafından
+1
Rabbim kolaylık versin hepimize canım, annelik hiç kolay değilmiş ne yazikki
tarafından
+1
Asla değil kesinlikle uzaktan gördüğümüz gibi değil canları sağolsun büyüdükçe uzaklaşırlar zaten kıymetini bilelim bu zamanlarin
(878 puan) tarafından
+1
Kesinlikle haklısın canım bazen bu konuda kendime de kızıyorum diyorum bak bebekken çocukken tadını çıkar bol bol sev onları her anına şahit ol dolu dolu yaşayalım ama bazen de yoruluyorum işte ne yapalım.
tarafından
+1
İnsanız biz robot değiliz ya her anne yorulup köşesine çekilip ağlıyor sinir krizi geçiriyor dur yorgunluktan ama annelik bizlere kutsal bir görev Rabbim layığıyla büyütmeyi nasip etsin
(878 puan) tarafından
+1
Haklısın cnm, amin İnşallah
-Reklam-
0 oy
(11,001 puan) tarafından

11 aylık benim ki de ayni :D mutfak tezgahında iş, yemek, bulaşık vs yaptığımı görmesin. Uçarak gelip paçama sarılp ağlıyor :D 

Ne mama sandalyesinde oturuyor ne yurutecte vs oyalanıyor. Çok fena şimdi ki sıpalar çokk :woot:

(878 puan) tarafından
+1
Hem de nasıl canım ya ben diyorum büyüdükçe kendi kendine oyna ilgilenir bir şeylerle ama sürekli kucağımda oturacağız koltukta hep kucağında oturacak bu yani.
(11,001 puan) tarafından
Yok yok bi 4 yaşına fln gelmeden düzelmiyorlar :)
Lavaboya rahatça gitmeyi özler mi bi insan, özluyor işte :D
(878 puan) tarafından
+1
Değil mi yemin ederim geçen Ben de bu lafı kullandım eşime bunu bile özler mi insan:)))
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Yapacak bişey yok istediğini vereceksin annesi yardım al cevrenden
(878 puan) tarafından
+1
Vallahi canım Bir kaynanam var yakında o da anca gelip oturup yer içer bir hayrı dokunmuyor tek başıma 3 çocukla çok zorlanıyorum üstelik büyük oğlum özel çocuk rehabilitasyona götürüp getiriyorum normal okulu da var bu küçüğün de bu durumlarından dolayı abisinin bir saatini onu ayarladım onu da onunla beraber götürüp getiriyorum yani tüm haftam nasıl geçiyor hiç anlayamıyorum her gün bugün evi temizleyeceğim bu işi yapacağım diyorum ama yok hepsi çöp oluyor.
(1,016 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım tek başına çok zor
(878 puan) tarafından
+1
Ne yazikki öyle canım Allah razı olsun
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Muhtemelen her kucak talebi karşılanmış. İlk 3-6 ay yeterli oluyor aslında kucak ihtiyacı için. Ama bazı anneler kıyamıyor her ağlamada kucağına alıyor bu sefer bağımlı oluyor çocuk. Dikkatini dağıtarak kucak dışında da rahatlayabileceğini öğretebilirsiniz
(878 puan) tarafından
+1
Maalesef doğru diyorsun canım her ağladığında kıyamıyorum kucağıma alıyorum hatta kucakta iş yapıyorum bazen yemek yapıyorum bu da bunu kullanıyor işte dışarıda böyle olsa amenna dışarıda beni bırak her yeri keşfedeceğim diyor tehlikeyi de bilmiyor.
0 oy
(20,824 puan) tarafından
Kucaklamalisin adsadas. Kızım 17 aylık. O da öyle 
(878 puan) tarafından
+1
Sürekli kucaklıyorum sürekli ilgi ve sevgi de veriyorum ama doymuyor
(20,824 puan) tarafından
Doymaz bacım doymaz. Merak etme geçer 1 seneye
(878 puan) tarafından
+1
Ayy inşallah canım ya
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Onu oyalacak bisey verin o zamam birakir. Benimki de 19 aylik oyaladigimda cok yanima gelmez. Tabi derdi yoksa. Bazen uyku ve aclik varsa yapisiyo.
(878 puan) tarafından
Krize girdiği zaman ne versem Ne yapsam hiçbir şekilde almıyor sadece kucağımda olmayı istiyor ve kesinlikle hiçbir iş yapamıyorum gün içinde.
0 oy
(873 puan) tarafından
23aylik benimde öyle bacım babası gelince beni tanımaz dışarda beni tanımaz ama evde kuyrugum gibi . Geçenlerde peşimden ne kadar geliyor acaaba diye kalktım evi dolaştım ve 0.1saniye sonra arkamdaydi her defasında :))) 
(878 puan) tarafından
:)))))ahahhh yemin ederim ha benimki de öyle kalktığım gibi peşimde nereye gitsem ne yapsam arkamda ve ağlıyor. Babasında dursa ona da razıyım babayı da tercih etmiyor sadece dışarıda artık Ben bir yabancıyım evin içerisinde kuyruğum.
0 oy
tarafından
Bazen zor oluyordur ama şöyle düşünün büyücek 19yaşında kucak istemeyecek ki 
(878 puan) tarafından
Zaten beni tek ayakta tutan ileriki günlerin güzel olma hayali. Rabbim bu çektiğimiz zor günlerin mükafatını nasip etsin inşallah.
tarafından
İnşallah ailenizle hep mutlu olun
(878 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 131 göst.
0 oy
3 cevap 165 göst.
26 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Slmcnm (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.