Günaydın Herkese iyi günler diliyorum arkadaşlar sizden sadece tavsiye istiyorum ya da fikirlerinizi istiyorum Benim Babam emekli oldu ve emekli olduğu için bize hediye almak istiyor yani ister para gönderelim ya da İstersen istediğin bir şey alalım dedi Annemle konuştuk yani gönlünden geçiyor emekli olduğu için ilk maaşından ve Benim de istediğim küçük bir Elektronik ev eşyası var 2000 TL değerinde daha önce bunu eşimden İstediğim zaman almadı kendisi kolay kolay almaz ve almayacağını söyleyerek sırf istemeyeyim diye bağırdı çağırdı gıcıklık yaptı daha sonra ona bu durumdan bahsettim kendisi hayır dedi hiçbir şekilde almayacaksın dedi Sırf bana gıcıklık yapmak için ve şu an alacağım cihaz indirimde bu fırsatı kaçırmak istemiyorum Sizce babamın bana hediye edeceği şeyi bu yönden kullansam Yani bunu aldırsam eşime haber vermesem daha sonra aradan biraz zaman geçtikten sonra annemgille konuşunca ne istiyorsun deyince bunu istiyorum dedim kendileri alıp bana gönderdiler gibi bir hava yaratsam size bir sorun olur mu Sonuçta kendi ailem Bana sordular para mı istiyorsun yoksa istediğin bir şey mi alalım diye yalan değil Bu bir gerçek Ama eşime bunu söyledim ve kendisi sırf gıcıklık olsun diye hiçbir şekilde almayacaksın diyor beni de sinir etti istediğim şeyi aileme aldırıp ondan habersiz Kendime göndertip bir süre sakladıktan sonra ortaya çıkarıp durumu izah etsem size büyük sıkıntı olur mu.?