0 oy
278 göst.
Aile kategorisinde (17 puan) tarafından
2 gün önce ömür dediğin diye Bi program varya ona bakıyoruz.Adam karısını kaybetmiş ağlıyor, şu kadar gün oldu Haticem gideli diye. Bende üzüldüm  adama. Dedimki ben ölsem sen hiç aglamazsın üzülmezsin demi dedim. Benim şimdiki aklım olsa hayatta evlenmezdim bekarlık sultanlık dedi..Bende niye öyle diyorsun bu dünyaya gelsem yine seninle evlenirdim desene dedim. Diyene değil soylettirene bak dedi. Okadar üzüldüm ki. 2 gündür konuşmuyorum. Bide 7 aylik hamileyim.yeni ameliyat oldum bobrek tasindan.yerimden  kalkamiyorum.duygusal davranmista olabilirim. Bugun gelmis Bi film yüzünden benle mi küsüyorsun manyakmisin diyor. Özrü kabahatinden büyük degilmi. Benmi abartıyorum ?.  Bide ona muhtaç olduğum için hiç kavga falanda etmiyorum. Halisahaya gidiyor, annesigile gidiyor bana hiç sorma yok. Sesimi cikarmiyorum mecburen .hastaneye getirip götürüyor,yemek yapıyor muhtacım diye ama şimdilik tabi.  Hepsini yazıyorum kara kaplı defterime 

11 Cevaplar

0 oy
(17 puan) tarafından
Bu arada başlığı uygulama kendi atmış. Yada beceremedim
-Reklam-
0 oy
(3,079 puan) tarafından

Ne diyeyim ki gülüm :( geçmiş olsun bu arada 

0 oy
(17,451 puan) tarafından
Şimdiki aklımız yok ama benimde aklım başıma sonradan geldi derdim o düşünsün:)
0 oy
(336 puan) tarafından
Onun devamında adam bana bir eş bulun diyor :D
(1,146 puan) tarafından
Hepsi aynı desene:D
0 oy
(859 puan) tarafından
Bende senin derdinden ölüp bitmiyorum deseydin canım hem hamilesin çabuk alinirsin dikkat etmesi lazım 
0 oy
(6,798 puan) tarafından
Ahh Mustafa dedem aynı memleketteniz hatta iki mahalle ötede cennette kavuşmuştur inşallah haticesine rahmet etsin Rabbim ikisinede 

Erkeklerle bizim düşünce yapımız çok farklı alınma bu kadar ama burnundan getir 
0 oy
(727 puan) tarafından
Ya yürüsün gitsin bi film içinmiş erkek işte bu kadar beyni senin lafların yüzünden kırıldım deseydin hamile eşine insan öyle dermi düşüncesiz kalas sen yine iyi alttan almışsın canım ben olsam ortalığı yıkardım yallah ananın evine ozmn hadsiz bekarlık sultanlıksa evlenmeseydin benim içinde bekarlık sultanlıksa işte maalesef iş işten geçti artık deseydin 
0 oy
(2,165 puan) tarafından

Çok sıktığın için söylemiş belliki canım. Sen annesi değilsin eşisin belliki çok sıkıyorsun biraz sal erkek milleti kimseye karım yollamaz diyemez. Ama yinede dememeliydi hamile halinle tabi çok hassassın şimdi. Dünde ben eşime söyledim seninle evleneceğime taşla evlenseydim keşke diye pişmanmıyım hayır ağır mı evet. Yapacak birşey yok.. Sonuna kadar hak etti.  Ve o hamile değil  en azından  :woot: 

0 oy
(1,103 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun size 

Yani eşinize mecburiyetinizi hissettirmemek daha olanaklı bence yılanın başını küçükken ezmek iyidir 

Ona bugün ki aklınız olsaydı acaba onu mu seçmiş olacağınızı söyleyin emin olun egosu zedelenecek ve bir daha  bu gibi söylemlerde bulunurken iki kere düşünecek hamilesiniz ve alınmanız üzülmeniz çok normal ama dediğim gibi sizde onun egosunu yerle bir edin 
0 oy
(3,064 puan) tarafından
Hiç te abartmamışın az bile demişin . Şuan dediğin gibi işine gücüne dönüyorsa o zoruna gitmiştir beyefendinin. Bugun banaysa yarın sana beyfendi deseydin. Oda hasta olucak senin eline düşecek ama ozamn kadın mecbur bakacak olur . Konuşma kız hiç özür dileyene kadar. 
0 oy
(2,343 puan) tarafından
Bende şakasına niye evlendim ki bekarlık sultanlıkmis diyorum eşim hiç alınmadı 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 797 göst.
26 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 2,165 göst.
25 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,995 göst.
28 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,131 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,165 göst.