+2 oy
539 göst.
Diğer kategorisinde (1,039 puan) tarafından
Evi dip bucak ne kadar sürede temizliyorsunuz? Temizlikte olmazsa olmaz malzemeniz nedir? 

30 Cevaplar

+1 oy
(7,131 puan) tarafından
Kesintisiz yaparsam 2 gun sürüyor 

Canım ama çocuk var okula gidiyor sabah 9 gbi uyanır kahvaltı vs bı iş yapamiyorum toplamaktan başka öğlen sonu 2 oda anca deri temizliyorum saat 4 e kadar oda temizlik var temizlik var canım asla sallamasyon yapamm 
-Reklam-
+1 oy
(13,533 puan) tarafından

Dip köşe temizlikte nasıl 2 saatte bitiriyorlar :Dben dip köşe yaparsam her gün bi odayı temizliyorum 

+1 oy
(17,467 puan) tarafından
Dip bucak temizlik dediğin şey yaz temizliği kış temizliği şeklinde detaylı yapılan ise bir kaç güne bölerek yaparım süpürme paspas toparlama tarzı işleri dört beş saatte ancak yaparım. 

Çok amaçlı temizleyici 

Sarı güç Çamaşır suyu ( tuvalet banyo ve lavabo içleri için)  

Arap sabunu Yüzey Temizleyici en çok kullandığım temizlik malzemelerini ama favorim tabiki sarı güç 
+1 oy
tarafından

5 saatde tahminen daha cokta ola bilir 

Sıcak su olmazsa olmaz
+1 oy
(3,715 puan) tarafından
Valla 1 günde bitremiyorum çocuğum var oda oda giderim camlar perdeler kapılar, dolapları içleri temizleme. Hemen hepsi 1 hafta içinde biter.  Normal temizliğim ise 1 saatte biter, 2hafta da bir koltukları çeker halilari kaldırır silerim 
+1 oy
(131 puan) tarafından
Çocuk yokken sabah eşimi işe gönderir arka odalardan başlar dış kapıdan çıkardım yatak odası yemek odası oturma odası gece yatana kadar ancak bitirirdim tabi dip köşe temizlikte öyle avizelerden tut perdeler camlar kapılar dolap içleri düzenlemeleri toz alma süpürme silme wc banyo hepsini sabahtan gece yatana kadar yapardım evimde öyle büyük değil 2+1 85 90 metrekare oturma odası ve mutfak amerikan tarzı ama şimdi çocuk var günlere bölüyorum birinci gün oturma odası mutfak birlikte yapıyorum diğer gün wc banyo yemek odası en son yatak odasını sonra bütün evi tekrardan elektrikli Süpürge yapıp tekrardan siliyorum öyle yapınca sabaha başlayıp saat 3 4 buluyor yine de bir yandan çocukla ilgilen bir yandan yemek temizlik falan mecbur aynı gün bitmiyor bütün ev hangi odayı temizliyorsam odanın kapısını kapatırım çocukta girmiyor 
0 oy
(873 puan) tarafından
Dip bucak temizlik yapmıyorum banyoyu haftada 2 kere yıkıyorum 1 gün de duşakabin camlarını aynaları vs siliyorum her gün bir odayı belirliyorum orayı detaylı temizliyorum mobilyaların altı yüksek her haftada bir kere tüm hepsini çekip arkalarını süpürüyorum siliyorum dolap içleri dağıldıysa oraları toparlayıp tozunu alıyorum iş birikince gözümde büyüyor bende biriktirmeden yapıyorum mutfak dolapları çok dağıldıysa kızım uyurken toplayabildiğim kadarını toparlıyorum bütün dolapların bittiği gün ayrıntılı siliyorum dışını da. Böyle olunca nerdeyse her hafta dip bucak temizlik yapmış gibi oluyor camları eşim siler 2-3 aya bir nerdeyse hepsi dışa bakıyor 4. Kattayız bişey olur diye sildirmez hiç perdeleri de 3 aya bir falan yıkıyorum 
0 oy
(458 puan) tarafından
Vallahi genelde zaten geç bitiren birisiyim Bir de hamilelik şimdi var iki şeyi yapıyorum oturuyorum akşama kadar anca bitiriyorum zaten hamilelikten dolayı kimyasal hiçbir şey kullanmıyorum sirke karbonat gibi malzemeleri kullanıyorum
0 oy
(64 puan) tarafından
Akşama kadar anca yemek de yapıyorum bide bebeğimde var gerçi bebekten önce de akşama kadardı:))
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Halıları.kaldir.supur sil topla 3aaat ancak.bende yapasım.jeralde öyle dolap cam balkon 2gun qnca 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 765 göst.
0 oy
14 cevap 630 göst.
0 oy
18 cevap 610 göst.
1 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nesli-birand (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 397 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu

407,119 soru