0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşim ailesinin yanına gidelim hafta sonu dedi uzun yoldan gideceğiz geçen iftarda da uzun yoldan bizi davet etti annesi yemek yapmamis 4 saatlik yoldan gittim ben hazırladım kadın hiç umursamiyor hem bizi davet ediyor neyse evlendigim günden beri o evde hiç hürmet görmedim annesi olsun herkese karşı öyleymis eltilerim zaten gitmiyor eşim onlarin kusurlarini görmezden gelmemi istiyor aynı şeyi ben yapsam ben Kötü olurum ama zorla gidelim git diyor bana trip atıyor evi de afedersiniz ahır gibi temizlik bilmez kadın gelen misafire oturup konuşmaz siz olsanız gider misiniz illa 

9 Cevaplar

+1 oy
(5,407 puan) tarafından
Ben eskiden çok giderdim artık gitmiyorum bu şekil kafam daha rahat  
tarafından
Kaynanam iyi bir insan ama böyle yapınca da onemsenmemis gibi hiisediyorum
(5,407 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bu zamanda kimse kendinden başka iyi değil bende kayananam iyidir dedim bir zitlastiim ondan daha kötüsünu göremedim canım bütün yazı ordan gecirdim bide kakmış diyor gelinim hiç bize gelmez anasının evi olunca koşa koşa gidermisim
-Reklam-
+1 oy
(13,773 puan) tarafından
Ne kadar sürede gidiyorsunuz ki yani eşinin hatrina arada git ne var ki bunda atadir yok evi pis yok hürmet yok bana yaptırıyor falan nolcak yani her gün mü yapıyorsun sanki. Çok ayıp ahir gibi diye bi tabir eşinin ailesi o ne olursa olsun 
tarafından
Ayıp falan değil aynı şeyi biz yapsak laf ederler ki ben kendimi ayiplardim şahsen
(13,773 puan) tarafından
Kimin ne dediği umrumda degil açıkçası herkes kendine yakışanı yapar sana göre ayıp olmayabilir ama bana göre ayıp dediğin sey
+1 oy
(524 puan) tarafından
Sürekli gitmiyorsaniz sıkıntı yok ama sonuçta gitmek görüşmek zorundasınız esinizin annesi 
tarafından
Zorunda falan değilim kadın gamsız ama eşim illa git diyor aynı şeyi ben yapsam kötü gelin olurdum
(524 puan) tarafından
İnanın bende gram haz almıyorum kadından görünce kumamı görmüş gibi oluyorum resmen Cook tiksindirdi yaptiklarindan davranislarindan kendinden ama maalesef arada gitmek mecburiyetindeyim esimle gidip geliyorum zaten
tarafından
Anladım size hak veriyorum içinize bir huzursuzluk giriyor dimi evlerine gidince
(524 puan) tarafından
Gidincede suratımdan anlıyordur zaten sevmedigim birine yapmacık davranamiyorumda bide çok yakın oturuyoruz çok şükür ona ragmen azalttık 2 haftada bir yada en son 1 ay önce gittik mesela
(524 puan) tarafından
Aynen öyle zaman geçmiyor o negatif enerji direk suratıma vuruyor huzursuz oluyorum bellide ediyorum bunu zaten
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Giderim evde de durmam. Sabah çıkarım gezemeye yemeğimi yer akşam eve gelirim. 1-2 saat oturur yatarım. 
tarafından
Eşim gittiğimiz zaman zorla kal diyor ki
0 oy
(18,460 puan) tarafından
Sen iyisin bacım 16 saat gidip hazır yemek bulamadığımı bilirim uyur kalkar kahvaltı ederiz diye düşünülmüş sanırım :)
tarafından
Yuh ya içim raaht etmezdi benim
(18,460 puan) tarafından
En son gidişimizde eşime yolda yemek yiyelim demiştim
0 oy
(20,107 puan) tarafından
Eşimin hatırına ayda yılda bir giderim. 
0 oy
(1,174 puan) tarafından
Eşim benim aileme ne sıklıkta gidiyorsa bende o sıklıkta giderim mesafeler eşitse .büyük büyük sorunlar kavgalar olmadıysa ne olursa olsun eşinin senin ailene geldiği kadar sende gitmelisin herşey karşılıklı evlilikte
0 oy
(8,839 puan) tarafından
Benim kaynana aynı hic bir şey yapma gidince hic birşey yapmam az oturur gelirim 
0 oy
(449 puan) tarafından
Bayramdan bayrama seyrandan seyrana giderim. Arada çok nadir giderim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 329 göst.
15 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 1,303 göst.
0 oy
55 cevap 1,443 göst.
0 oy
30 cevap 864 göst.

411,125 soru

12,374,725 cevap

42,734 kullanıcı

Kategoriler

...