Dün akşam Bi düğüne gitti. Ben gitmedim, ablam ve kardeşim gitti. Eve geldiler çay içiyoruz. Ablam Bi kızdan bahsetti hepimiz tanıyoruz. Mini Bi elbise giymiş dedi etek boyunu gösterdi, eşim hemen lafa atladı. Ama ona yakışıyor diye. Baktım söylediğini tekrar söyle bakim dedim. Yineledi. Sakın bir daha benle konuşma dedim. Çay faslı bitti, içmedim de zaten o lafın üzerine. Ellerine sağlık dedi bakmadım. Gece yattık, insan özür diler bir şey yapar. Ama o da yok. O da trip atmaya başladı. Tamam baş başayken dese Bi nebze eyvallah. Ama kardeşlerimin yanında beni ne duruma soktu. Bugün ablam dile bile getirdi o lafını. Ben mahçup oldum. Evde değildim bugün. Eşim mesaj atmış kargo gelmiş kapıdan al diye. Normalde böyle söylemez daha naif söyler. Ama o da tripli belli ki. Bahsettiğim kız da çocuk değil. 19-20 yaşlarında genç. Neymiş de ona mini yakışırmış. Lafa bak. Bu arada şimdi o kızın hakkında niye dedikodu yapıyorsunuz diyen olacak, anası babası aşırı dindar yeri geliyor bize laf ediyorlar kendi kızlarını o halde gördükleri için garip bulmuşlar benimle paylaşmak istemişlerdi