0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
Dün akşam Bi düğüne gitti. Ben gitmedim, ablam ve kardeşim gitti. Eve geldiler çay içiyoruz. Ablam Bi kızdan bahsetti hepimiz tanıyoruz. Mini Bi elbise giymiş dedi etek boyunu gösterdi, eşim hemen lafa atladı. Ama ona yakışıyor diye. Baktım söylediğini tekrar söyle bakim dedim. Yineledi. Sakın bir daha benle konuşma dedim. Çay faslı bitti, içmedim de zaten o lafın üzerine. Ellerine sağlık dedi bakmadım. Gece yattık, insan özür diler bir şey yapar. Ama o da yok. O da trip atmaya başladı. Tamam baş başayken dese Bi nebze eyvallah. Ama kardeşlerimin yanında beni ne duruma soktu. Bugün ablam dile bile getirdi o lafını. Ben mahçup oldum. Evde değildim bugün. Eşim mesaj atmış kargo gelmiş kapıdan al diye. Normalde böyle söylemez daha naif söyler. Ama o da tripli belli ki. Bahsettiğim kız da çocuk değil. 19-20 yaşlarında genç. Neymiş de ona mini yakışırmış. Lafa bak. Bu arada şimdi o kızın hakkında niye dedikodu yapıyorsunuz diyen olacak, anası babası aşırı dindar yeri geliyor bize laf ediyorlar kendi kızlarını o halde gördükleri için garip bulmuşlar benimle paylaşmak istemişlerdi 

12 Cevaplar

+1 oy
(77 puan) tarafından

En İyi Cevap
Resmen o da trip atıyor kafayı yicem ya. Ya Allah aşkına ben mi haksızım. Sizin kocanız başkasından için ona açık giyinmek yakışıyor dese hoş mu olur ben mi abartıyorum ya. Bu nasıl genişlik bu adamda. Suçlu olan o trip yiyen benim. O inatsa ben de inadım. Konuşmicam bakalım ne kadar sürüyor 
-Reklam-
0 oy
(639 puan) tarafından
Eşin saçmalamış 
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Erkeğin dilinde kemik olmalı ona yakışıyor ne demek ben olsam ben de bozulurum. Bir de prenses gibi trip atıyor ağzına terlikle vurmalik.
(77 puan) tarafından
Ay valla ya sinir tepemde. Dün akşam yorgan falan vermedim. Soğukta yattı oh da oldu
0 oy
(163 puan) tarafından
Evet eşinin sözü aşırı yanlış . Normalde birinin görüntüsü bile konuşulmamali ama kadın olarakta biliriz ki bir dedikodu yapıyorsak oda buysa asla bir erkeğin yanında şu laf edilmez . Ablan da çok yanlış . 
(77 puan) tarafından
Ya orası öyle tabi ama ne bilsin eşimin böyle ök.üz olduğunu
(163 puan) tarafından
Ya illaki eşinin bir cevap vermesine gerek yok ki . Ablana mahcup olmuşsun ama onada diyebilirdin abla evet kocam orda pislik yaptı ama sence bir erkeğin yanında denir mi o laf . Karı koca arkadaşlar gelir , kızlarla geçeriz mutfağa canımız ne isterse konuşuruz. Ama erkeklerin yanında olduğumuz zaman böyle şeylere dikkat ederiz . Eşinin hem suçlu hem güçlü tavrıni ONAYLAMİYORUM tabi ama siz cesaret verip öyle derseniz illaki o rahatlıkla ağzına geleni söyler. Ablan inan daha hatalı.
0 oy
(817 puan) tarafından
Ohaa yüzde yuz haklısın ona ne yakışıyor yakışmıyor sakın taviz verme bacım hatasını yanlışını anlasın o laf ne öyle bosamadigina dua etsin
(77 puan) tarafından
Yok be ne taviz vericem her şeye sus sus bu yuh dedirtti
0 oy
(155 puan) tarafından
Okurken kendi kocam yapsaydi yasarmiydi bilemiyorm o nasil laf herkezin icinde mi denilixek lafmi eger deseydi demedimi koymaz o cayi basindan dokerdm asagi yakisir nedemek bnde acilir sacilir çıkardım disari derdm 
(77 puan) tarafından
Aynen öyle. Bir de benim o düğüne gitmeme razı değildi beyefendi. Niye razı olmadığı belli
0 oy
(469 puan) tarafından
Ben olsam o anda banada da yakışır derdim hatta bi giyim bak nasıl olmuş diye 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Bende giyim bakiyim bana yakisacak mi deseydin 

Gerizekali ya
0 oy
(951 puan) tarafından
Eşin büyük haksız.
0 oy
(3,165 puan) tarafından
Bu yalnız olsanız da normal değil asla normalleştirmesine müsade etme
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Ağzına kürekle vurup sanada bu çok yakıştı diyeceksin.
0 oy
(540 puan) tarafından
Hem senin düğüne gitmene razı olmamış hem de düğünde gördüğüm yine etekli kıza laf atıyor bu kadar kocalarınızın emri var ki altında olmayan o razı değil diye Allah razı mı olmayacak senden onun rızasını almana gerek yok sen gitmek istiyorsan gidebilirsin sonuçta orada senin kardeşlerin de var o düğünde tanıdığın düğünü yani yabancı değil siz böyle kendinizi ezdirdikçe karıya da laf atar kıza da laf atar büyük ihtimalle sen kapalısın galiba abla Allah rızası için kapanmışsındır ama bu zihniyetten sen kafama gitsene sen de seni zorla kapatırlar ama giderler dışarıda mini eteklilere bakarlar din Kur'an sadece kadına inmedi ne oldu göz zinası yalan oldu

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 340 göst.
21 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 201 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,152 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 230 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,002 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,616 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...