0 oy
110 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,086 puan) tarafından
Oğlum çok güzel oyun oynayan hayır dedik mi ısrar etmeyen bir çocuktu son 1 aydır level atladı gündüz uykusu uyusa gece 1e kadar uyumuyor uyutmuyoruz uyumasa saat 4 5 gibi başlıyor ağlamaya mızıklamaya 9da uyutana kadar. Öğle uykusunu bırakma aşamasında sanırım ama çıldırtıyor hadi oyun oynayalım diyorum hayır diyor esniyor hadi uyuyalım hayır herşey bağırış çağırış olmaya başladı mesela biz atıyorum markete gittik bişeyi istediğinde hayır dediğimde sorun etmeyen çocuktu şuan eve gelene kadar ağlıyor bağırıyor :D ağlıyor diye vermiyoruz bu arada hiçbişeyi ama bu süreçleri nasıl atlatırız kızlar? Yani gerçekten 1 aydır 3 yaş sendromu üstümden geçiyor ya bana diyor ki çişim var ama tuvalete yapmak istemiyorum anne tutucam :D tamam tut diyorum hayır yapmam lazım çişim var diye bağırıyor shshshs :D sabah babasını odasına götürüp ona 2 tane araba verip salona gelme dedi ya shshshshsh :D adam salona gelince sen odamda oyna ben burda oynicam diyo :D bana çare bulun! Gerçekten son zamanlarda çocuğuma hiç kızmadığımdan daha çok kızmaya başladım :(

5 Cevaplar

0 oy
(2,253 puan) tarafından

Benim kız babası saclarını kestirdi diye babasına seni sevmiyorum annemi seviyorum sen çok cirkin olmuşsun dedi ya. :woot: 3 yaş sendromuna çağre bulan banada söylesin. :)

(6,086 puan) tarafından
Ya hahahahaha :D bende bulamadım delirmeme ramak kaldı
(2,253 puan) tarafından
Bazen sevgi pıtırcığı bazen bir cadıya  dönüşüyo  nıhahahaaaaa diye gülüyo. :))
(6,086 puan) tarafından
Benimkide bazen oturuyor kucağıma annem balım diye seviyo beni :D bazende git odamdan sjsjsjsjs :D
(2,253 puan) tarafından
3 yaş böyle git gelliler :D sjsjsj
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir çaresi yok ne yazık ki 

Kızım daha 1ay önce 3yaşına girdi tüm sülaleye kök söktürüyor bir ayağı Trabzonda biri Bodrum
(6,086 puan) tarafından
Ayyy benimkide öyle dedesine gelmeyeceksen beni artık arama sıkıldım senden diye bağırdı ve ben kızdım kızdığım için ağladı sonra gece ben ağladım ama bu tarz durumların önüne geçmezsem dahada kötü olur diye korkuyorum
tarafından
Bir çözüm bulsan bana da söyle canımm
(6,086 puan) tarafından
İnşallah bulurum yA
0 oy
(872 puan) tarafından
gelişimci olarak bu sendromların hayatımıza ne zaman girdigıni çok merak ediyorum biz hicbi derste bunları işlemedik şuan 3 yaşlarında kızım var ne anlatılan sendromları gördüm ne de atak 
(6,086 puan) tarafından
Valla maşallah diyin ozaman :D benimki 1 ay öncesine kadar muazzamdı 1 aydır kök söktürüyor bana :D
0 oy
(3,376 puan) tarafından

Öncelikle direkt hayır deme mesela bir şey almak istediğinde oğlum bundan bizde vardı eve gidince sana veririm dersin veya benzeri bizde var yada tadı kötü vs istiyorsan bunu bırakalım ıy iğrenç vs diyorum ben :D

Çiş konusunda da aha şimdi altına yapacaksın oyuncaklar sana gülecek çabuk koşalım tuvalete diye elinden tut koş gelebilir :D Bende de 3 yaş var da çok yöntemler geliştirdim 

(6,086 puan) tarafından
Oyuncaklar sana gülecek evet bunu kullanıcam :D ama bundan senedede var diyince iki tane olsun istiyorum diye ağlıyor malesef o işe yaramadı :D çok bilmiş sıpa :D
0 oy
(18,196 puan) tarafından
Bence çare bulunmaz sakince geçmesi beklenir. 
(6,086 puan) tarafından
1 aydır sakinliğimi kaybetmeye başlıyorum yani oğluma çok kızan bir anne değilken son zamanlarda sürekli kızarken buluyorum kendini

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 90 göst.
14 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hayat12345 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 126 göst.
0 oy
16 cevap 345 göst.
0 oy
4 cevap 135 göst.
26 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu

410,098 soru

12,330,744 cevap

39,208 kullanıcı

Kategoriler

...