Oğlum çok güzel oyun oynayan hayır dedik mi ısrar etmeyen bir çocuktu son 1 aydır level atladı gündüz uykusu uyusa gece 1e kadar uyumuyor uyutmuyoruz uyumasa saat 4 5 gibi başlıyor ağlamaya mızıklamaya 9da uyutana kadar. Öğle uykusunu bırakma aşamasında sanırım ama çıldırtıyor hadi oyun oynayalım diyorum hayır diyor esniyor hadi uyuyalım hayır herşey bağırış çağırış olmaya başladı mesela biz atıyorum markete gittik bişeyi istediğinde hayır dediğimde sorun etmeyen çocuktu şuan eve gelene kadar ağlıyor bağırıyor :D ağlıyor diye vermiyoruz bu arada hiçbişeyi ama bu süreçleri nasıl atlatırız kızlar? Yani gerçekten 1 aydır 3 yaş sendromu üstümden geçiyor ya bana diyor ki çişim var ama tuvalete yapmak istemiyorum anne tutucam :D tamam tut diyorum hayır yapmam lazım çişim var diye bağırıyor shshshs :D sabah babasını odasına götürüp ona 2 tane araba verip salona gelme dedi ya shshshshsh :D adam salona gelince sen odamda oyna ben burda oynicam diyo :D bana çare bulun! Gerçekten son zamanlarda çocuğuma hiç kızmadığımdan daha çok kızmaya başladım :(