0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (57 puan) tarafından
Herkese merhaba, çift rahim olduğumu öğrendim. Yani içerde 2 tane rahim var. Doktor ikiz olasılığı olabiliyor dedi birde erken doğum, düşük riski daha fazla oluyormuş

Aranızda çift rahim teşhisi konan var mı? Çok şaşkınım da..

6 Cevaplar

+1 oy
(22,096 puan) tarafından
Ben çift rahimliyim

Gebe kalmıyorsun kolay kolay

Gebelik sürecinde düşük riskim vardı hep 

Lekelenmeler 6 aya kadar progestan fitil kullandim düşük önleyici

Erken doğum oldu ilk doğumum

İkincisi düşük riski yaşadım ama erken olmadı şükür 
(57 puan) tarafından
Nasıl hamile kaldınız? Tedaviyle mi doğal mı
(22,096 puan) tarafından
Burda eski kadınla göbekle oynuyorlar
Göbeğimle oynadı :)
Yazarken komik oluyor ama .oyle hamile kaldım ben

Aferin 3.gunu gidiyorsun sıcak su ve sabunla yumuşatıyorlar göbeği baya oynuyorlar yani
(57 puan) tarafından
Ay ilk defa duydum :)
(263 puan) tarafından
Bende çift rahimliyim ama ilk ayda hamile kaldım 1 tane oğlum var Diğer söylediklerine katılıyorum bende 7 aylıkk doğurdum zorlu dönemdi
(57 puan) tarafından
Ne tapsam bilemedim bir korku sardı içimi :(
-Reklam-
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Benim kardeşimin eşi çift rahimli. Ilk hamileliğin de maalesef bebeği kaybettik. Sonra ameliyat oldu rahminden iki tane çocuğu oldu sağlıklı ama mecburi sezaryan. Sürekli lekenmesi oluyordu 2.5 yıl önce tekrar kapalı ameliyat oldu . Şimdi gayet rahat
(104 puan) tarafından
Bende 3 senedir:(( rabbim bize nasip eder inşallah
(57 puan) tarafından
Aaaa bak bunu şimdi senden öğreniyorum direkt randevu alıp gideceğim
(57 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim:(
(263 puan) tarafından
Evet benim tek böbreğim var çift rahimliyim 1 tane oğlum var ilk ayda hamile kaldım
(57 puan) tarafından
Allah bağışlasın
0 oy
(3,331 puan) tarafından
Kuzenim çift rahimliydi. 2 sene cocuk tutmadı. Şimdi kızı oldu, gerçi esinde de sorun vardı. 36 da doğdu 1 hafta küvözde kaldı ama gayet iyi şükür. Gebeyken gebe kalma durumu varya işte onlar çift rahimliler. O yüzden hamile bile olsan korunman gerekiyor
(57 puan) tarafından
8 9 aydır uğraşıyoruz ama hala hamile kalamadım. Ya çok kafaya taktığım için ya da bu sebeple olmuyor bilmiyorum. Şimdi bunu da öğrendim iyice kafamda kuracağım :(
(3,331 puan) tarafından
Kuzenimin ilk çocukları ikizdi 2 aya yakınken düşük yaptı. Aradan 1 sene daha geçti kızına hamile kaldı, kızı şimdi 1 yaşına girmek üzere. 3 ay önce de dış gebelik geçirdi tek tüpü alındı çok dikkat etmek gerekiyor. İyi bir doktor bulursan inşallah sıkıntı olmaz canım merak etme
(57 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için gerçekten :) bence güzel bir doktor bulup şimdiden onunla planlı gitmek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum, eşim de sürekli çocuk olmuyorsa Allah vermiyordur zorlamanın anlamı yok deyip duruyor ona da çok bozuluyorum. Herşeyin hayırlısı diyelim..
(3,331 puan) tarafından
Amin amin, ama esinde problem vardı yani değerleri vs çok düşüktü bir esinde görünsün belli olmaz canım
(57 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(2,489 puan) tarafından
Teyzemde var canm 2cocugu var 2sinjnde dogumu cok zordu sezryan oldu zaten normal asla yapmadi doktrlar ve hamileykende tekrar hamile kalabilirsn demisti doktru yani cok zor dogumuda hamileligide.hep riskliydi cocuklarida hep son anda doguma aldilar acil gununu beklemeden
(57 puan) tarafından
Yaaa :(
0 oy
(9,922 puan) tarafından
Eski komşumuzun gelini çift rahimli ilk doğumda doktor hatası yüzünden kızını kaybetti. Şuan 2 kızı daha var 
(57 puan) tarafından
Allah bağışlasın
0 oy
(109 puan) tarafından
Benim de çoklu rahim anomalim var. Tam çift rahimde değilim ama ters rahim rahim içi perde ve kalp şeklinde rahmim
(57 puan) tarafından
Geçmiş olsun :(
(109 puan) tarafından
Devam edecektim ama kızım uyandı yazamadım. İlk gebeliğin benim hem üç yıl sonra oldu geç oldu yani. Hem de ilk iki tremester düşük tehlikesiyle geçti. Sürekli rahim içi hematomdan dolayı şiddetli kanama geçirdim. Üçüncü tremester da düşük tehlikesiyle geçti. Gebeliği bağrı hipotroit, hiper tansiyon ve gebelik şekeri de gelişti tabi. 36. Haftaya kadar hastanede yatan yata zor durdurduk ama en son 4cm açılma ve Rahim duvarı yumaşıdığı için Rahim anomali m'den dolayı direk sezeryana alındım. İkinci gebeliğim de bu şekilde geçti diyebilirim.
(109 puan) tarafından
Bir de benim doktorum tekrar bir çocuk isterseniz ve imkanınız var ise ikinci çocuğu düşünmek için ara vermeyin dedi. Doğumdan sonra bir yılda Rahim eski haline geliyor biliyorsun daha önce Rahim tam toparlanmadığı içşn gebelikler daha kolay oluyor. Haberin olsun canım.
(57 puan) tarafından
Yaa çok zorlu bir süreciniz olmuş :(

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 129 göst.
8 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hakan22 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 342 göst.
8 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 242 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleklerivar (829 puan) tarafından soruldu