0 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (301 puan) tarafından
Kızım sürekli bana seni sevmiyorum nefret ediyorum pis anne iğrenç anne deyip duruyor mesela scooter sürerken önüne geçmişim yanlışlıkla seni sevmiyorum diye bağırıyor parka cıkıcaz montunu giy dedim giymeyecem diyor hayır hava soguk giy diyorum senden. Nefret ediyorum yaaa diyor valla üzülüyorum ya her gün gezeriz cok güzel birlikte vakit geçiririz TV zaten hayatımızda yok denecek kadar az hep birlikte vakit geçiriyoruz neden sebebi nedir ya nerde yanlış yapıyorum kreşede gidiyor sanah

4 Cevaplar

0 oy
(11,818 puan) tarafından
Her çocukta bu dönemler oluyor canım.kizina izin ver.onu çok sevdiğini anlat
-Reklam-
0 oy
(101 puan) tarafından

Bizimkide tam bu yas ve aynen böyle çok hırçın benle kumali karı gibi yarisiyo geçen babasina yeni anne al diyodu :D

2 yil emzirdim  ben bu şahsi:D

0 oy
(19,483 puan) tarafından
Aboooo yorumları okudum da benim kız da büyüyünce böyle mi olacak acaba ahdhdh. Bana normal gelmedi. Ama demek ki olabiliyormuş. Benim oğlum 4.5 yaşında. Babasına çok düşkün. Ama bana da böyle demez yani. İnşallah da demezler tabi de sen o öyle söylediği zaman olsun ben seni seviyorum ama de geç. Zamanla geçer diye düşünüyorum.
0 oy
(5,492 puan) tarafından
Canım sildiğin daha önceki postlarından hatırlıyorum. Kızının ciddi bir şekilde pedagojik bir desteğe ihtiyacı var. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 153 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (831 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 136 göst.
0 oy
6 cevap 291 göst.
15 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (595 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 222 göst.

408,338 soru

12,267,556 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...