+1 oy
599 göst.
önce Diğer kategorisinde (939 puan) tarafından
Eve geldi sohbet muhabbet yok neyse telle ilgilendi döndü arkasını içerdeeyiz bu ne küsmüyüz ne bu hareketler dedim yok ya kötü gün geçirdim ya ondan dedi gel yanıma sarılıym yatalım dedi bende uyumak istemiyorum şimdi dedim neyse ısrar etti falan yok dedim çünkü her akşam aynı böyle zor sohbet eder telefonla oynar çocuk başına gitse beni bir kendime bırakın dinleniyim falan der. Neyse sonra ışığı kapatın dedi gözümü alıyo git yatağına yat dedim biz oturuyoruz sonuçta, ısrar ediyo falan yok dedim kalktı bir sinirle her şeye itiraz etme seni sevmiyorum düş yakamdan bırak beni falan dedi(zorla tutuyormuşum gibi) defol git dedi bende çocuk korkmasın diye hiç cevap vermedim aradan zaman geçti insanda utanma olur o kadar laftan sonra nasıl duruyorsun dedi bu saatte nereye gidiceksem yine cevap vermedim çocuk var diye sustum geçtim odaya yattım çocuğumla.Yarın napsam bilmiyorum. 

22 Cevaplar

+13 oy
önce (943 puan) tarafından
Gülüm yanlış anlama ama adam sana söylemiş kötü gün geçirdiğini , adamlar her zaman aynı ruh halinde olmaz . Sende biraz ters davranmışsın eşine , eşin sanki biraz bunalmış gibime geldi . Haliyle öfke ile ağzından çıkanı kulağı duymadı . Çocuk uyuduğu taktirde de biz asla ayrı ayrı yatmayız aynı anda yatağa gireriz. Adam ilk başta cilve yapmış yani birazcık sen ters tepmişsin daha çok canını sıkmışsın yani en azından benim düşüncem bu yönde 
önce (939 puan) tarafından
Seni sevmiyorum düş yakamdan da der misin sanki zorla tutuluyormuş gibi
önce (1,057 puan) tarafından
Derim valla sinirle neler demedim o Hafif kalır
önce (661 puan) tarafından
Masa başı çalışıyor deyip adamın yaptığı işi kucumsuyorsun ama ben de masa başı çalışıyorum aşırı yoruluyorum. Çevreme yorgunum vs deyince de ne yapıyorsun da yorukuyorsun zaten masa başı çalışıyorsun deyince masayı kafalarında kirasim geliyor inan. Ayakta çalışan yatınca dinleniyor ama ben dinlenemiyorum. Eşim de çok der aşırı sinir oluyorum boğup atasim geliyor adamı
önce (3,290 puan) tarafından
Bir işi sürekli yapmak yoruyor gerçekten. Bütün gün yatmak olsun işin yine yorulursun. Oturmak çok yoruyor beli falan. Bide bilgisayarlaysa iş her yerin tutuluyor
Bir de benim işim muhasebe ona masa başı çalışıyorsun diyorlar ya çıldırıyorum :)) eve gidip uzandığım zaman belim tutuluyor geri kalkamıyorum, yattigim gibi kalıyorum :))
-Reklam-
+7 oy
önce (25 puan) tarafından
Yorum yapanlar şaka mı? Herkes çalışıyor herkesin eşi çalışıyor benim eşim de masa başı çalışıyor müdürlük yapıyor akşama kadar 7/24 telefonlarla personellerle ilgileniyor ama bir gün suratsız geldiğini görmedim eve. İş yerinde bile görüntülü arar sürekli konuşuruz sevgili gibi. Kötü bir gün geçirmiş olsa bile benimle paylaşır oturur sohbet ederiz öyle dönüp arkasına acısını benden çıkartmaz yani. Aksine morali bozukken özellikle beni arar ben konuş biraz kafan dağılsın dedikçe boş ver gerek yok seni çok özledim falan der akşam olsa da eve gelsem der konuyu değiştirir yani. Dışarıyı eve evi de dışarıya taşımamalı bu çok yanlış. Eğer cevap vermiş olsaydın belki daha fazlasını duyacaktın kesinlikle kabul etmem.
önce (7,750 puan) tarafından
Gerçekten yorum yapanlar çok komik oldu evde bir çocuk büyütürken akşamda başka bir çocuk büyütelim eee bu kadının nazını çekmesin telden başını kaldirmasin çocukla ilgilenmesin ama beyimizin canı sıkılmış aman gidip sarılıp gününü aydinlatalim oldu ... Valla benim eşimde is yerinde zor zamanlar geçirdi hep destek oldum sardım sarmaladim ama hak ettiği için yaptım bunu eğer ki bana eşlik görevini yapmamış olsaydı bende kendi haline bırakırdım ne münasebet yani her şey kadının omzunda mi olmalı
önce (170 puan) tarafından
aradığım tek mantıklı yorum elhamdülillah benim eşimde çok iyi bence eşler birbirini sakinleştirir dinlendirir yoksa evlilik niye bu kadar sevap, sünnet, ibadet olsun
önce (3,528 puan) tarafından
Katılıyorum yoruma ++++ kaldı ki kadın hep öyle eşim diyor ne olursa olsun seni sevmiyorum utanma yok git falan hayırdır ne oluyo bi dur der insan orda bende şaşırdım bazı yorumlara bide dövsün de tam olsun.
+5 oy
önce (308 puan) tarafından
Hadi ilk lafını sinirle söyledi ,"o kadar laftan sonra nasıl duruyorsun" dedikten sonra ben bir silkelenir kalkardim . Karşımdaki kim olursa olsun blöf bile olsa beni kovma cesaretini gösterememeli. Geceyi geçirecek bir yerde varsa alır çantamı çocuğumu çıkarım . Sinirle insan mı kovulur eş birde . Tartışmanın da bir adabı olur. Yeri gelir ağzını da bozarsin ama ne erkek ne kadın eşini kovmamali. Bazi sözler yara açar unutulmaz . 
Ben cevap versem eminim bağırır kızım korkardı diye yedim yuttum hepsini. Gitsem kızımı götürme der kesin. Onu düşündüm. Annemlerin evine gitsem huzursuz olacaklar.
+5 oy
önce (204 puan) tarafından
Adam sarılalım yatalım demiş yok demişsin.

Kötü gün geçirdim demiş ısrar etmişsin 

Işık gözümü aliyor demiş belkide başı ağrıyordu.

Sonuç olarak adam sisarda çalışıyor ve gerçekten çalışmak artk zor ya valla 

Ben çalışmıyorum evdeyim yinede kafam bazen hicbirseyi kaldırmıyor 
+2 oy
önce (3,290 puan) tarafından
Yani gel yanıma sarılalım yatalım diyen bir insan 2 dk sonra seni sevmiyorum düş yakamdan demez. Biraz fevri davranmış,sıkıldığı bir şeyden dolayı, sende o an suyuna gitmediğin için sana patlamış gibi geldi bana.. Gerçekten sevmiyor olsa sarılmak istemez erkekler. Olayı büyütme derim. Kırıldığını anlasın ama bir şekilde, olayın sıcağı geçince 
+2 oy
Gidecek biri varsa o da eşin olmali sen yerinde kal cocugunun düzenini bozma . Herkes eşine hak varmış ama bana çok ergence geldi yaptığı . Ne yani sarılıp ışık kapatmadik diye nefret edilesi biri mi olacagim ? Körüklemek için yazmıyorum ama sende kendini kötü hissetme . Eşin saçmalamış açık bir şekilde. Umarım düzelir aklı başına gelir gönlünü alır . 
+2 oy
önce (1,003 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Yorumlara bende sasirdim. İşi işte bırakacak ne olursa olsun. Herkes hakaret etsin o zaman sonra ay pardon afedersin desin. Böyle birşey var mı ya. Temelsiz evliliklerde olur bence bu tür sıkıntılar. hiç bir eş gidipte diğerine seni sevmiyorum diyemez. Bir sinirle diyenler olmuş. Bir sinirle aldatsin, dovsun bunlar nasıl affedilmezse bu da öyle. Bekara karı boşalması kolay gelir ama sen böyle sessiz kalırsan hep bu şekilde muamele görürsün. Sağlıklı bir evlilik böyle birşey değil. Bu arada boşanma sebebidir. Dava açsan kazanırsın millet hata sende demiş ben şok. İşin içerisinde nefret var anlamayanlar için açıklayayım. Sen odama gidiyorsun zaman geciyo sende utanma yoksa nasıl hala evimdesin diye ahkam kesiyo. Pardonda ne hakla seni kovuyo. Suçun ne tam olarak. Ev kimin eşinin mi? Hani evlenirken hastalıkta sağlıkta herşey ortakti. Hemen ev adamın oluyor niyeyse kovmaya yüz buluyo. Sevmiyorsan ceketini alır gidersin o azıcık adam olsun. Bu kadar basit 
+1 oy
önce (1,436 puan) tarafından
Canım bn çalıştığım dönemde o kadar asabi oluyodum ki eve karşı. Gerçekten hem yorgunluk hem milletin ağız kokusubu çekmez insan kırıcı olabiliyor yanı aklıma geldikçe üzülüyorum annemin kalbini kırdığım dönemler bile oldu :((( cahillik işte ama demek istediğim sen alttan al mental olarak da fiziksel olarak da yorgun olabilir 
Bizde bütün gün evde yorulmuyor muyuz :(
0 oy
önce (1,859 puan) tarafından
Susarak iyi yapmışsın boş yere kavga çıkacakmış yoksa, bence eşine karşı daha anlayışlı olmalısın. Sende ilgi alaka bekliyorsun çok iyi anlıyorum ama bugün o gün değilmiş belli ki.
O gün bugün olmasa da çok ilgilendiği söylenemezz bazen kendimi kadın gibi hissetmiyorum bunun bu hareketleri yüzünden.
0 oy
önce (717 puan) tarafından
Canim adam ısrar etmiş gidip sarılıp yatsaydin neden kötü gün geçirdiğini bir sorsaydin daha iyi olurdu belli ki sana ihtiyacı varmış.
Akşam işten geldikten sonra müşterisi hediye alışveriş çeki vermiş bizde yemekten sonra gittik alışveriş yapmaya neyse aldık ettik nasılsa çekte var diye. çekte de bakiye yokmuş adam yanlış kodu vermiş ama eşim o an adamı aramadı bizde de ay sonu ya o kadar yok diye öyle kasa da bıraktık çıktık orada bir bozuldu. Bende rahatsız oldum tabi. Sırada insanlar var falan.  Neyse park ettiğimiz yer biraz sıkıntılıydı. Tam geldiğimiz de adam eşime ana avrat sövüyordu. Eşimde denk geldi işte birbirlerine bağır çağır zor bindi arabaya. Eve geldik diyor ne yaşıyoruz biz ya falan.  Bundan sonrası da reels izlemeyle geçti yani. Yalan oldu akşam.
önce (2,146 puan) tarafından
Eee bunca şeyden sonra niye yüklendim adama zaten kasada yerle bir olmuş
0 oy
önce (321 puan) tarafından
Adam sana kötü bir gün geçirdiğini söylemiş beraber yatmak istemiş belkide sana sarılıp olanları unutmaya çalışacaktı sende ters tepince olanlar olmuş sen her zaman bu şekilde davranıyorsan eşine psikolojik olarak destek çıkmazsan daha çook duyarsın bu seni sevmiyorumlari.
+3
Çok enteresan bir cevap yani sarılmadi diye kimse bu muameleye layık değil ne alaka belki kadında da psikolojik olarak sıkıntı vardı kadın her an adamı pispislamak zorunda mi ?
Evlilik birbirine destek çıkmaktır adam karısına zor gününde destek çıkacak kadın kocasına zor gününde destek çıkacak yani senin demenle pispislicak yoksa evlilik mutsuz bir yuvaya dönüşür
önce (3,528 puan) tarafından
Her zaman kadın mı alttan alcak pışpışlayacak?
İyi okumadın galiba tatlım ilk yorumumdada her zaman böyle yaparsan dedim diğer yorumumdada hem kadın hem erkeğin destek çıkması gerekiyor dedim yoksa anlaşmazlik devam eder valla çokda umramda milletin derdi beni germez.
0 oy
önce (318 puan) tarafından
İkiniz de haksız gibisiniz. Yorumlarda gördüm adam zaten bir erkek olarak kasada mahçup kalmış alamamış ürünleri üstüne araba için kavga olmuş e işyerinde de bir sorun olduysa hepsi birikmiş sana patlamış. Tabi ki bu durum kullandığı kelimeler için haklı sebep değil ama erkekler sinirlenince ne dediklerini pek bilmezler. Eşim de bazen canı sıkkın geliyor ve hiç konuşmuyor balkonda vakit geçiriyor kış günü bile anlıyorum üstelemiyorum sadece gidip sarılıp neyin var diyorum genelde yorgunum diye geçiştirir asla canını sıkanı yada derdini paylaşmaz kimseyle paylaşmaz, bildiğim için peki derim geçerim içeri bir süre sonra ya o gelir yada ben gidip kahve falan yaparım helva sever sorarım yer misin diye öyle öyle gelir konuşmaya başlar. Evet biz de tüm gün yorulup ilgi bekliyoruz ama erkeklerin geneli maalesef bunu anlamıyor hatta bazıları çok sevse bile nasıl ilgi göstereceğini bilmiyor. Yine de dediğim gibi söyledikleri çok ağır şeyler normalde ilişkiniz nasıl bilmiyorum bunu sinir halinde mi söyledi yoksa gerçekten hissettiğimi bu yönde bunu en iyi sen bilirsin. Eğer sinir halinde söylediyse burnunu biraz sürt, yok gerçekten böyle bir durum olabilir diyorsan ona göre kendine bir rota çiz derim.
0 oy
önce (4,266 puan) tarafından
Resmen bunları duymak için cabalamissin adam sarılalım dediğinde gidip sarılsaydın sinirin gecerdi olaylar buralara gelmezdi 
0 oy
Kendi fikrimi aşağıda yorumda belirttim ama şunu söylemek isterim ki istemeyen kendi gitsin. Ben biryere gitmiyorum istemiyorsan sen gideceksin bu evden de geç 
0 oy
önce (6,026 puan) tarafından
Ama her erkrk telefon oynuyor bence kadınlarda oynuyor tele olablir bnm eşimde canı.skkiin olduğu zaman odaya geçiyor hiç ustelemiyorim bişeyler sorduğumda falan beni bunaltma falan dyor.bende susuyorum ya bnce sende.o an ne oldu falan desyedin teseli verseydin kötü gunusunu dahada kötü etmişsin 
0 oy
önce (17,361 puan) tarafından
Bende dün eşime sinir anında senden nefret ediyorum dedim. Erkekler sıkılmaya gelmez. Biz kadınlar gibi neyin var dediğimizde içlerini dökmezler. Adam gel sarılayım dediğinde susup sarilacaktin canım. 
0 oy
önce (3,543 puan) tarafından
Git bakalım bir kaç gün ne yapacak seni sevmese sarılıp yatmak istemez hıncını senden çıkarmış erkekler yorulur iş yapar moreli bozuk olur kadına geldın mı yorulamaz isteklerinin arzularının hiç önemi olmaz  çoğu erkek aynı duygusuz zaten biraz adam olsa sana hala ne duruyorsun demez
0 oy
önce (4,536 puan) tarafından
Aynı şeyi sen eşine yapmış olsaydın, erkeklik gururunu kırmışsın, öyle şey söylenir mi hiç, senin işindeki sorunların sorumlusu eşin değil ona niye yükleniyorsun diyecek kişiler konu erkeğe gelince çok anlayışlı yazmışlar. Bana göre asla normal değil. Hatasını anlamasını sağla ciddi şekilde. 
0 oy
önce (893 puan) tarafından
Abi biraz haklı gibi . Sana başında söylemiş sen sanki kavga çıkarmak istemissin gibi
0 oy
önce (62 puan) tarafından
Tamamda sende haksızsın yani adam gününün kötü geçtiğini dile getirmiş sonra sana gel sarılıp uyuyalım demiş neyin tribini yaptın ki o anda sarılıp uyusaydın eşinle sinir anında söylemiş olabilir benimm eşimde söylemişti sonra dertleştik özür diledi uzatmadım insan sinir anında herşey söyleyebiliyor tamam kırıcı bir durum söylediği söz ama bence uzatma 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,023 göst.
0 oy
5 cevap 944 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 76 göst.
0 oy
5 cevap 640 göst.

410,339 soru

12,340,421 cevap