0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (3,339 puan) tarafından
Annemin doğum günü yaklaşıyor da ne hediye alsam diye düşünüyorum siz neler alıyorsunuz belki fikir olur

Hadi kayın valide kolay o cilt bakım ürünlerine düşkün ona o tarz setler alıyorum da annemi bilemiyorum ya 

7 Cevaplar

+3 oy
(11,367 puan) tarafından
Kayınvalidenin bakımlı olduğunu biliyorsun ama bilmem kaç yıllık annenin ne seveceğini, yada neye ihtiyacı olduğunu bilmiyormusun ya da neye düşkün olduğunu. 
(11,367 puan) tarafından
Benim annem çok sessiz bir kadındır. Ağzı var dili yok türden. Kendi şahsına birşey alınmasını hiç sevmez masraf etmeyeyim diye. Bende el emeği tülbent yaparım.  Yani herkes az çok bilir annesinin neyi istediğini veya istemediğini saçma geldi bana
(2,168 puan) tarafından
Benim annemde salon çiçeklerini çok sever her birimiz aynı çiçek hediyesi alsak en güzel hediyedir ona.
(11,367 puan) tarafından
işte bak herkes bilir annesi ne sever. Kaynanadan önce
(2,168 puan) tarafından
Benimde kaynanam biseyi beğenmez onun için bunu sever diye net konuşamam o yüzden
(11,367 puan) tarafından
Bilmiyorsun ki soruyorsun. Herşeyi almış olabilirsin  ama yine senin bileceğin iş. Kaynanana her seferinde cilt bakım setleri sevdiği için o tarzları sürekli alabiliyorsan annene de sevdiği tarzları alabilirsin. Bi kere aldın diye bida almican mı
-Reklam-
0 oy
(8,661 puan) tarafından
Ben anneme sandelye almayı düşünüyom
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Anneni en iyi sne tanırsın ne sever ne sevmez ne mutlu eder senin bilmen lazım.. kayınvalideni bilip onu bilmemen düşündürücü 
(3,339 puan) tarafından
Belki sevebileceği her şeyi almışımdır okadar düşünme başın ağrır
(10,302 puan) tarafından
O zaman snd düşün milletin başını ağrırtma
(11,367 puan) tarafından
Sonuçta senin annen bilmiyorsun ayak yapıyorsun ne fikir verelim. Git kaynanana sor o bilir annenin ne seveceğini eminim :):)
0 oy
tarafından
Bu sene Cok şık bir topuklu ayakkabı ve rugan çanta aldım ben canım 
(3,339 puan) tarafından
Vaay benimki giymiyor topuklu falan zor da beğenir bilemedim
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Bazı anneler talepkar olmuyor benimde öyle çok tok gözlü asla istediğini alayım dediğinde neye ihtiyacı olduğunu söylemez ama az çok neye ihtiyacı olduğunu bilirsin bence. ben doğum günü kutlamam öyle bir alışkanlığımız yok ama neye ihtiyacı varsa onu almaya çalışırım 
0 oy
(630 puan) tarafından
Benim annem o kadar zor beğenir ki.. Sevdiği şeyleri biliyorum ama beğenme olasılığı hep sıkıntı. Genellikle kumaş alırım, deseni az çok tutturuyorum. O da gidip istediği modeli diktiriyor. 
(3,339 puan) tarafından
Benimki de zor beğenir daha doğrusu sevdiği şey azdır giysi alsam beğenmeyebilir takı aldım çiçek aldım belki çanta olabilir
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Ben genelde evde kullanabileceği eşya alıyorum. Canta kullanmıyor zaten çalışıyor o yüzden kıyafetle de pek arası yok. Bu ay annemin de doğum günü bi kahve köşesi yapmayı planlıyoruz ablamla 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 399 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 161 göst.
0 oy
5 cevap 201 göst.
12 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,454 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 516 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,386 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,562 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...