0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (1,704 puan) tarafından
Annemle 3 aydır küstük. 

Beni  telefondan engellemişti. Gecen gün baktım watsaptan engeli kaldırmış. 

Bi adım atayim dedim aradım. Cok sükür agzindan kötü sözler cikmadı.

Konulari acip konusmadik tabi.  Sonra görüntülü konustu kızımla.  Sesi baya duyguluydu.  Özlemiş torununu. 

3aydir yoktan yere kendini de beni de yıprattı . Yasamamiz gereken bir sürecmiş diyorum kendi kendime. 

5 Cevaplar

0 oy
(4,375 puan) tarafından
Senin adına çok sevindim baya üzülüyordun canım inşallah bundan sonrası daha güzel olur ❣️
(1,704 puan) tarafından
Amin canım . Sebebi basit olunca insana yok sayılmak koyuyordu gercekten.
Ama artik sanirim  daha mesafeli olacagim
-Reklam-
0 oy
(12,616 puan) tarafından
bundan sonrası daha güzel olur inşallah 
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Direkt sen olduğunu anladım aklımda kalmış çok sevindim canım Rabbim muhabbetinizi arttırsın ❣️
(1,704 puan) tarafından
Amin canim tesekkur ederim. ❤️
0 oy
(1,339 puan) tarafından
Senin adına ve kızının adına çok mutlu oldum umarım bir daha böyle bişey yaşamazsınız ❤️
(1,704 puan) tarafından
Umarim  gercekten yipratici bir surecti
(1,339 puan) tarafından
En azından atlattınız bu süreci inşallah bir daha olmaz :)
0 oy
(109 puan) tarafından
Yaşanmaması gerken süreçler ama bazen yaşanabiliyor canım. Ben ailesine çok düşkün bağları kuvvetli biri olmama rağmen yaşadım maalesef yakın zamanda. Sonrasında da dargınlık sürecinde sen şöyle yaptın böyle yapmadın meseleleri oldu ekstra. Sizde olmamış ne güzel. Yıpratıcı süreç. İnsanın annesi ailesi. Et ve tırnak misali işte. Çok sevindim adına. 
(1,704 puan) tarafından
Bende ayni sekilde küslüge gelemedigim icin bu zamana kadar bana yapilan haksizliklari bile görmezden geldim. Ama sonucc ilk vazgecilen oldum.

Şu anlik oyle bir konusma olmadi umarim olmaz.  
Ama artik daha aileme dönük bi hayatim olcak o kesin. Özellikle izinleri ailelerimizin yaninda gecirelim diye hep eşimle cabaladik ama artik yapmayacagiz.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 205 göst.
0 oy
11 cevap 694 göst.
11 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 86 göst.
0 oy
5 cevap 76 göst.

408,436 soru

12,271,700 cevap