0 oy
114 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından

Merhaba, ben giresun'da yaşıyorum eşimin ailesiyle.Annem ve ablamlar ise İstanbul'dalar,ablamın eşinin bağırsağın da tümör görüldü ameliyat oldu şuan hastanede yatıyor bir hafta daha yatacak sanırım,ablamın da ayağı kırıldı oda salı günü ameliyat olacak oğlu var 2 buçuk yaşında zor bir çocuk annesiz zor bela duruyor  bütün bu işler + çocuk anneme kalmış durumda ve onların durumlarına ağlıyor evde de zorlanıyorum diyor, etraftaki akraba ve komşular da bana diyorlarmış gelmedi mi diye gitmekte istiyorum açıkçası.Benim ise bir kızım var 4 buçuk yaşında, eşime gideyim yardım edeyim ablamın ameliyatından sonra yanında hastanede kalırım diyorum sen orda nasil yapacaksın çocukla diyor çok tepki vermiyor yani beni düşündüğü için böyle diyor. Kızımı anneme bırakırsam onunla duruyor ona alışık. Anneme dedim gelicem diye o da kaynanan kayınpederin laf eder ama onların demesi lazım annene ablana bakmaya git diye diyor,ben eşimle konuştuktan sonra onlar bir şey diyemez diyorum.

Ne yapsam daha iyi olur bilemiyorum ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız? 

5 Cevaplar

0 oy
(963 puan) tarafından
Canım bir tane çocuğun varmış oda büyükmüş yani bence gitmelisin ben olsam giderdim annem umreye gidecek mesela ben üç cocukla annemin evine gidecem annem gelene kdr kardeşlerimle babsmla ilgilenmek için birde yani amaliyatlik durum olmuş ablan enişten filan hasta ziyareti niyetine bile gidilir eşinle konuştuktan sonra anlastiktan sonra kim ne derse desin önemli olan onların ne dediği değil sizin ne karar aldığınız benim çocuklarım birde küçük en büyüğü 3 buçuk yaşında 
(22 puan) tarafından
Sizin durumunuzda zormuş, teşekkür ediyorum cevap için
(963 puan) tarafından
Canım zor ama gözüme gözükmüyor annem her doğumumda yanıma gelir takı iyleşene kdr bebeğime evime yemegime kdr ilgilenir ondan dolayı iki küçük kardeşim iki de büyük ama çalışıyorlar onlarda evde kaldıklarında yardım ederler yani benim iicjn hiç sıkıntı değil ailemle biraz zmaan geçirmiş onları görmüş olurum
(22 puan) tarafından
Aynen benim annem de öyledir her kötü anımda yanımda olmuştur Allah razı olsun..
(963 puan) tarafından
Aynen canım sende gitmelisin bence aile sonuçta eşinin ailesine bişey olsa eşin çocuk var zor olur gitme dermi yada kaynananlar gitmesen laf yaparlar gelmedi diye söz konusu kendi ailen olunca neden karışıyor lar yine bişey olsa senin ailen her konuda yanında olur
(22 puan) tarafından
Teşekkür ederim tekrardan düşüncelerimiz aynı gerçekten
-Reklam-
0 oy
(1,931 puan) tarafından
Canım tabiki de gitmelisin çocuğun büyükmüş. Benim annem kanserdi hastaneye yattı. 8 aylık bebekle İstanbul'a geldik. Yardım edecek kimse de yoktu. Ben hastanede bebek arabasında bebeğime baktım. Eşim bahçede bebek arabasında çocuk baktı 15 gün oğlum hastane koridorlarında yaşadı. 
(22 puan) tarafından
Ooo sizin durumunuz daha da zormuş,umarım anneniz hayattadır ve hastalığını yenmiştir.Tesekkur ediyorum
0 oy
(626 puan) tarafından
Annen yanlış düşünüyo senin ve eşinin karar vereceği şeye neden kaynananlar karışsın ki kaldı ki acil meselelerde bence eş bile karışmamalı. Zor günde yapılanlar da yapılmayanlar da asla unutulmuyor kızın seni zorlamayacaksa gidebilirsin bence 
(22 puan) tarafından
İşte hepiniz birliksiniz,onların düşünceleri de önemli, büyükleriniz izin verirse gel sonra basına kakmasinlar diyor -ki kaynanamgilde biraz eski kafa maalesef biraz da ondan huylarını bildigi için. Ama ne kadar beraber olursak olalım benim için onların değil eşimin düşüncesi önemli. Kızım beni zorlamiyor çok şükür
(626 puan) tarafından
Seni düşünmüş laf etmesinler diye anne işte ☺️ zaten herşey eşte başlayıp bitiyor
(22 puan) tarafından
Aynen öyle, teşekkür ederim cevap için :)
(626 puan) tarafından
Ne demek çok geçmiş olsun bu arada ☺️
(22 puan) tarafından
Çok sağolun
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Eşimle fikir birliği oluştuğu müddetçe kimseye laf düşmez ayrıca onların başına bir şey gelse eşim koşmayacak mı herkesin anası babası kendine kıymetli ki nereye gidersek gidelim yavrumuzu unutup ihmal edecek değiliz o yüzden sorun yok bence 
(22 puan) tarafından
Tabii ki asla ihmal etmem. Teşekkür ederim :)
(18,181 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım
(22 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(1,017 puan) tarafından
gerçekten ihtiyaç olan durumda kaynanandan izin mi alacakmışsın ya? ben olsam çocuğu kaynanama bırakıp giderdim hatta. enişten ameliyatlı ablan ameliyatlı annen hasta mı baksın çocuk mu baksın. hastanın hangisine baksın
(22 puan) tarafından
Kaynanama bıraksam bir iki günden bir şey olmaz ama daha fazla olacağı için benim kız durmaz,yanımda olmak ister :) Teşekkür ederim :)
(1,017 puan) tarafından
o zaman annene bırakmak mantıklı çok olsa annene bi çıt zorluk olur
(22 puan) tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 218 göst.
0 oy
3 cevap 143 göst.
+2 oy
4 cevap 116 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde BALIMMM (184 puan) tarafından soruldu