+1 oy
491 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (130 puan) tarafından
Eşinizin okeye gitmesine bişey dermisiniz veya siz akşam dışarı ciksaniz eşiniz bişey dermi

35 Cevaplar

0 oy
(3,242 puan) tarafından
Eşim gitmez bende çıkmam akşam vakti
(130 puan) tarafından
Öyle olması gerekir zaten
-Reklam-
0 oy
(220 puan) tarafından
İkimiz de birşey demeyiz geçen eşime yalvardım haftada bir okeye gidiyorlar mış arkadaşları ile beraber hem eve de yakın birşey olsa hemen gelirsin diye 2 haftadır araba yok gitmiyor onların kafaları dağıtmaya ihtiyacı var deşarj oluyorlar evde olduğunda bana çok yardımcı olur hafta sonları kız uyanınca o bakar ben uyurum hatta 
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Beni tek yollamaz eşim. Kendi de gitmez zaten ama gidecek diyelim eğer bana kaliteli bi vakit ayırıyorlar arada bir kendinin çıkmasına bisi demem. Ama bana vakit ayırmayıp dışarı cikcam derse burnundan getiririm 
0 oy
tarafından
Simdi şöyle pek es dost yok bende aile icine de kendi basima gitmem karanlikta korkarim alisik degilim illaki biri alir birakir ki milyonda bir ihtimal esimsiz giderim hele onimun ailesine illaki bisey olmasi lazim gitmem icin yoksa gitmem bunun disinda esim gece calisiyo bi tane komsum var onun esi de geceye gidince ya o bana gelir ya ben ona giderim bebeler de yasit bi kac saat oturur geliriz bu bana cok bile esim de senelik izninde falan arkadaslariyla bulusur ne yapmak isterlerse gezerler cafeye okeye yemege istedigi saatte de doner birbirimizden habersiz cikmayiz ama ikimizde birbirimize karismayiz zaten de genelde birlikte vakit geciririz 
0 oy
(883 puan) tarafından
Gidebilir gidiyor da, zaten ben dışarıyı seven bi insan değilim çok çıkmam ama araba bende sürekli akşam bir yere gideceğim dersemde karışmaz
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Okey alışkanlığı yok çok şükür hep evdedir ben çık biraz hava al arkadaşlarınla görüş derim arada tabi onun dışında birlikte çıkarız ya da o işe gider beni arkadaşıma bırakır dolaşırız biz onunla 
0 oy
(94 puan) tarafından
Kahve alışkanlığı var her akşam gider
(130 puan) tarafından
Memnunmusun
(94 puan) tarafından
Bana kalsa gitmesin ama kötü bi alışkanlığı da olmadığı için sesimi çıkarmıyorum 2 3 saat takılıp geliyo çok geç kalmadan
0 oy
(567 puan) tarafından
Okeye gidemez. Piştiye de. En fazla 3 4 arkadaş iş çıkışı bi yerde yemek yiyip sohbet edebilirler. Ben evde onu beklicem o okey oynıcak? Bende 4. Olarak katılmıyorsam gidemez. 
(130 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(6,201 puan) tarafından
Eşim 1 kere abisi ve dayisyla gitti kıyameti kopardım çnk okey ilerledikçe eve geliş gidiş saatlerini bozuyor o yüzden tavsiye etmem kimseye

Daha gitmedi benim gece hayatım diye bişey hiçbir zaman olmadı 
(130 puan) tarafından
Doğru olanda bu zaten
0 oy
(22 puan) tarafından
Ben karışmam gidebilir sonuçta onunda nefes almaya ihtiyacı var ayriyeten ben eşime güveniyorum güvenen insan için bunlar sorun olmaması gerekiyor zaten guvenmeseydim evlenmedim gidebilirler yani sırf evli diye sürekli evde olacak değil arada bir gidebilir
0 oy
(71 puan) tarafından
Eşim sürekli gider hep kavga ederiz o yüzden 
0 oy
(720 puan) tarafından
Okeyden daha yararlı aktivitelere yollarım da okeye göndermem , tek sebebi zar atıldığı zaman bile kumara girdiği için.  Onun haricinde evde zar atmadan ailelerimiz geldiği zaman oynarız 
0 oy
(399 puan) tarafından
Doğru düzgün arkadaşı olur bir iki haftanın belli günü gidebilir ama onun dışında gidemez öyle kafasına göre her ortama , Allah'a şükür okey falan gitmez zaten , bende kızlarla çıkmak istersem karışmaz çünkü zaten bir iki arkadaşım var ve tanır onları 
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Ikimiz de öyle karışmayız ama genelde birlikte gideriz bir yerlere ya da birilerine vs
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Gitsinde kafa dinleyelim ✓

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 182 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 282 göst.
27 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lisa1234 (1,394 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,333 göst.
12 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kurabiye canavarim (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 567 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Syma (779 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,542 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...