0 oy
182 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (21 puan) tarafından
İki memem arasında boyut farkı var ameliyat olmak istiyorum fakat korkuyorum da ameliyatı geçiren var mı bir de fiyatlar nedir 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Burda bir abla vardı selamlar olsun ona memişlerini büyütmüştü inşallah görür postunu :D

(6,272 puan) tarafından
yani ne olmus  dimi:) ocak 8 e ongorusme randevusu verdi martta gun verio ameliyat icin . ramazan . cocuklara annem bakacak eziyet olmasin bayram sinu nisanda yani gun alicam. 4 ay var . dedim esime her ay 25 atsak kenara taksitli gibi olmus olur. bir ay icinde birden 130 vermek var bide 25 30 birikip taksit oduyirmus gibi aylara bolmus oluruz daha iyi gec tarihe gun vermesi. goze gelmez en azindan boyle yapinca
(12,934 puan) tarafından
Gözde benimkiler çok güzeldi ya ama 2 bebeden sonra sündüler ya eskisini geri istiyorum eşimde diyo yaptır :D

Kız canan sen ne yaptırcan o paraya
(6,272 puan) tarafından
burun sadece ama revizyon . yani daha onceden zaten burnum estetik oldu ama sadece horguclu kemigi torpulemis dr . okadar para vermisim o donem benim maasim 750 tl idi ben 5 bi. tl verip acibadem hastanede olmustum. maasimin kac kati:) okadar para vermisim insan bi kavis verir bi ucunu kaldiri falan estetik namina bise yik sadece kemigi torpulemis.neyse iste zamanla ucu dustu iyice . cokuntuler oldu burun kanatlarinda. suan kemik var gibi  cokukler sebebiyle oyle gozukuyor. ikinci kez olacam o yizden zor revizyonlar. burunda kikirdak kalmadiysa kaburgamdan acip da kikirdak alinacak. bide doktor ozel klinik doktoru yani yurtdisi saglik turizmi yapio. yabancilar ve yurtdisi yasayan turkler. haliyle fiyati yuksek doktor. hastane de bahcelievler memoriel hastanesinde otel gibi cok luks hastane . o yizden fiyat yuksek cekio. ama benim burnum icin diger doktorlar da 80 90 bin fiyat cekiyor. ikinci ameliyat revizyon ve kaburgadan kikirdak alma durumu icin
(3,677 puan) tarafından
Kızlar kafayı mı yediniz yaa bırakın öyle dursunlarr
(6,272 puan) tarafından
benimde sarkik da nedendir bilmem memelerle ilgili gicbir derdim yok hic gozume  batmiyor yani umursamiyorum yaptiriyim demiyirum hayret edilecek bir durum ama neden bilmiyorum hic heves edip dusunmedim. göz rengim haric heryerimi yaptrabilirm dehistirebilirim ekleme cikarma yapabilirim  hic sorun degil yeterki maddi durum elversin:) ama meme en sonlarda olur heralde
-Reklam-
0 oy
(4,900 puan) tarafından
Halam ve kuzenim küçülme ameliyatı oldu kuzenim kilo aldığı için yine eski boyutuna yakın oldu Dr uyarmıştı kilo alirsan büyür diye halaminda dikişleri kötü oldu meme altında ki dikiş çok belirgin duruyordu şimdi nasıl bilmiyorum tabi fiyat hakkında bilgim yok kuzenim Hollanda  da oldu orda ücretsiz oldu halam da üniversite hastanesinde oldu ücret ödemedi diye biliyorum 
0 oy
(626 puan) tarafından
Yengem ağustos ayında 60 bin tl ye olmuştu iyileşme sürecinde bayağı zorlandı sürekli pansuman falan gerekiyordu dikiş izi de baya belirgindi suan nasıl bilmiyorum
0 oy
(3,677 puan) tarafından
Valla bende kocaya diyom büyütme ameliyatı olayım diye oda ben sana köyden bulurum arı iki tarafına koyar sisiririz diyo :)) 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 128 göst.
0 oy
3 cevap 71 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 53 göst.

411,721 soru

12,394,497 cevap

44,065 kullanıcı

Kategoriler