0 oy
66 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından
Selamaleyküm hayırlı cumalar kardeşler ortalama 24 haftadan beri ara ara agrı yaşıyorum ama 2 haftadan beri agrılarım arttı iyice 31+5 oldum geçen hafta cumadan beri hiç geçmiyor sancılarım pazar günü kasılmalarım başladı doktora gittik doktor gözetim altında kalmalısın dedi 3 ve 8 yaşında çocuklarım olunca imza verdim çıktım ozaman evde tuvalet dışında ayaklanma dedi iyide kimse yokki bakacak kayınvalidem ile aynı şehirdeyiz eh 1 ay kalmış idare et diyor kocasını bahane ediyor akşam eve gelince tek napacak gelirsem diyor kendi annem köyde dün konuştum anlattım agrılarımdan duramadıgımı ben geleyim dedi nasıl sevindim sabah konuştum ben doğum olunca geleyim dedi hem çocuğu görürüm dedi doğumda da gelirsin anne dedim 2 saatlik yol değilmi dedim kayınvalidem de annemde doğumda geliriz diyor iyide ben doğumda eşimi götürüyorum evde de eşim bakıyor neden kimsem yok diye günlerden beri aglıyorum dayanamaz oldum artık agrıya agrılı iken çocuklara kıvranarak yemek yapmaya eşim evde olsa o yapıyor işleri oda sabah 6 akşam 8 geçiyor eve gelmesi üçretsiz izne ayrılayım diyor ozaman ne yiyip içecegiz zor çok zor yalnızlık isyan etmek istemiyorum ama kendimi sona gelmiş hissediyorum  Allah deyip susuyorum artık 

3 Cevaplar

0 oy
(348 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Şaşırdım açıkçası annene ve kayınvalidene. 
-Reklam-
0 oy
(659 puan) tarafından
Doğumda da ben kabul etmem ikisini de bebek sevmeye gelene kadar muhtaç olduğunda gelseler ya ne vijdansızlar Rabbim kolaylık versin sağlıkla kucağına al Allah kimseye muhtaç etmesin
0 oy
(53 puan) tarafından
Şu an ihtiyacın var bacım doğumdan sonra illaki bir yol bulunuyor bende yaşadım benzerlerini eşimde bize şu an lazımlar dedi ve doğumda babama ve kayın validem çe haber vermedş sabah 5 de ambulansla hastaneye gittik doğduktan sonra haber verdi bebek dünyaya geldi diye eve çıkınca yarım günlüğüne bana baktı gittiler Allah yardımcın olsun canım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysun 89 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 275 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 217 göst.
0 oy
2 cevap 165 göst.
30 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Osaf bugnaz (2 puan) tarafından soruldu